Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 632.

• RE:

RASTAVIPER - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Βγηκε η 3.13 η οποία κατάφερε και πέρασε πάνω από την μεταφρασμένη 3.0.6 , ενώ πριν δεν γινόταν με την 3.11 Επίσης, βγήκε νέο firmware. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Λίγο περίεργο που περασε από πάνω. Αυτό σημαίνει χρησιμοποιούνε την ίδια ψηφιακή υπογραφή με μένα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6885/” Ίδιο τρόπο όπως τελευταία φορά ακολούθησα, μέσω Meizu Market. Η .11 πάντα έβγαζε λάθη. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Βγηκε η 3.13 η οποία κατάφερε και πέρασε πάνω από την μεταφρασμένη 3.0.6 , ενώ πριν δεν γινόταν με την 3.11 Επίσης, βγήκε νέο firmware. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “σκέφτομαι να παραγγείλω μία αυτές τις μέρες. Αυτό που με προβληματιζει είναι άμα στην νυχτερινή όραση φαίνεται καθαρά και κατά πόσο δουλεύει ο αισθητήρας κινήσεις και να σε ενημερώνει” 30€ κοστίζει, μην περιμένεις να βλέπεις την νύχτα το σπυράκι στο πρόσωπο του άλλου. Και αν διάβασες λίγο τις προηγούμενες σελίδες, όλοι είναι ευχαριστημένοι από την νυχτερινή όραση και τον αισθητήρα. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vasagr: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vasagr: “Δυστυχως για καποιο λογο που δεν γνωριζω, δεν μου κανει την εγκατασταση. Redmi note 2 με 5.9.27 dev. Ειναι ελευθερη η εγκατασταση απο αγνωστες πηγες, στις ρυθμισεις. Κανω κατι λαθος? Μεσω browser η προσπαθεια για εκγατασταση της εφαρμογης. ” Τι εννοείς μέσω browser!?. Ένα apk κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση.” Το κατεβαζω, το περναω στο κινητό στην sd, κ για να το βρω μέσα στην sd ανοίγω κάποιον browser. Πως αλλιώς θα επιλε…

• Και εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα την Night vision από Everbuying. Ερώτηση: για επέκταση για το καλώδιο ρεύματος, τι προτείνετε; Sent from my m1 note using Tapatalk

• Βγήκε έκδοση 3.1.1 στο Meizu Market, αλλά δεν μπορώ να την βάλω λόγω μη συμβατότητας με την υπάρχουσα. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Την ανέβασα εδώ MEGA Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Ευχαριστούμε, αλλά δεν μου την περνάει πάνω από την προηγούμενη. Μπορείς να τσεκάρεις το checksum? d87913b44bbb1a61243a335100a384e4 Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Μου ήρθε καινούργιο update της εφαρμογής σε version 3.0.3. Το update δεν ήρθε μέσα από την εφαρμογή, αλλά από το market της huawei που έχω στο κινητό. Change log δεν γνωρίζω, αυτό που είδα ότι άλλαξε είναι ο τρόπος που εμφανίζει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες, τώρα έχει τα εικονίδια των συσκευων. Τα online scenes εξακολουθούν να είναι στα κινέζικα, δεν κοίταξα αν έχουν προστεθεί καινούργια scenes. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Δεν βάζεις το apk εδώ να …

• Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Να προσθέσω ότι εγώ δεν βρήκα τρόπο τόσο καιρό να βαράει ο συναγερμός, όταν δει κίνηση ο σενσορας σώματος. Μόνο ήχος κουδουνιού χτυπάει. Μόνο με την παγίδα πόρτας χτυπάει ο συναγερμός. Ζαν βρήκες τρόπο να χτυπάει ο συναγερμός και με τον σενσορα σώματος; Unleashed by my M1 note” ----- Βάζοντας τις ρυθμίσεις που δείχνω στα 4 πρώτα screenshots χτυπάει ο συναγερμός μόλις ο σενσορας σώματος δει κινηση. Με σενάριο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να το ρυθμι…

• Να προσθέσω ότι εγώ δεν βρήκα τρόπο τόσο καιρό να βαράει ο συναγερμός, όταν δει κίνηση ο σενσορας σώματος. Μόνο ήχος κουδουνιού χτυπάει. Μόνο με την παγίδα πόρτας χτυπάει ο συναγερμός. Ζαν βρήκες τρόπο να χτυπάει ο συναγερμός και με τον σενσορα σώματος; Unleashed by my M1 note

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Ναι, το έκανα και εγώ το update. Τελικα εμεινα με την official εφαρμογη αφου το μενου που δειχνει στα αγγλικα ειναι το ιδιο με την μεταφρασμενη. Έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, δεν νομίζω να χάνουμε μόνο 10%. Για την παγιδα της πορτας εννοεις την πρωτη επιλογη απο τα online scenes? Για τη βασική μονάδα ποια επιλογή εννοείς? Όταν πάω στα settings βγάζει επιλογή χρωμάτων κλπ. Θα πρεπει να βρουμε ομως και πως δουλευει ο συναγερμος και με τον σενσορα κινησης. Το προβλημα …

• Είσαι υπερβολικός Ζαν. Το σύστημα δεν είναι τόσο πολύπλοκο. Άντε να χάνουμε ένα 10% εξαιτίας των online κειμένων. Ο βασικός σενσορας είναι η παγίδα της πόρτας και απλά επιλέγεις στο σενάριο την πρώτη επιλογή για τον σενσορα και το ίδιο και για την βασική μονάδα, ώστε να βαράει ο συναγερμός. Επίσης είχαμε νέο firnware σήμερα. Unleashed by my Onda v975m

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bandit: “Η εφαρμογή η κινέζικη έχει και αγγλικά αλλά πρέπει να γυρίσεις το σύστημα στα αγγλικά μόνο τότε βγάζεις άκρη Μπορείς να το ρυθμίσεις κάθε φορά που βλέπει κίνηση να σου στέλνει ειδοποίηση στην εφαρμογή της η στο smart home” Ευχαριστώ. Όταν βλέπει κίνηση, τραβάει στο αυτόματο και καμιά φώτο ή μονο video; Και το υλικό αυτό σώζεται στο cloud για άμεση πρόσβαση; Unleashed by my M1 note

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παίδες σχετικά με την ip και το dyndns θέλω να ρωτήσω. Μου ανέφερε άλλος χρήστης της ότι δεν χρειάζεται κανένα σεταρισμα με dyndns, κάτι που μου κάνει εντύπωση σχετικά με το πώς την βλέπεις απέξω,ειδικά μετά την αλλαγή ip. Unleashed by my M1 note” Μέσω του λογαριασμού σου στη Mi λογικά. Το ίδιο κόλπο κάνει και με τον ρούτερ. Έχω πρόσβαση στο μενού του ρούτερ, μέσω την εφαρμογής, που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου (αλλιώς δεν τρέχει), απ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Τζίφος. Έβαλα όλα τα νέα:εφαρμογή+772+160 Και δεν άλλαξε τίποτα Unleashed by my M1 note” Κάνε το εξής πείραμα. Τρέξε την εφαρμογή offline και δες εάν βλέπεις το μενού αυτό. Θα παίζεις μεταξύ online-offline, για να δεις τι βλέπεις και τι όχι. Αν δεις το μενού αυτό offline (πράγμα που δεν το πιστεύω), κάπου μου έχουν ξεφύγει κινέζικα. Αν δεν το δεις, είναι online. Επίσης, αν γυρίσεις την εφαρμογή στ' αγγλικά, αυτό παραμένει κινέζικο!? Ps. Μόλις έκ…

• Τζίφος. Έβαλα όλα τα νέα:εφαρμογή+772+160 Και δεν άλλαξε τίποτα Unleashed by my M1 note

• Εδώ είσαι: app.box.com/s/pt8q90rq17mye4l7ezhfuy55qml7sd61 Unleashed by my M1 note

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από maddoctor: “307 - com.xiaomi.plug.mitv !? Υπάρχει μεταφρασμένο πάντως....” Δεν είναι apk. Είναι mpk. Unleashed by my M1 note” Το ίδιο είναι. Το μετονομάζει μετά το πρόγραμμα σε apk.” Ξαναεσβησα το 772 και έβαλα το αρχείο αλλά πάλι κινέζικα. Δες το ss.8691e1175777ba1c3891571b2d248aaf.jpg Unleashed by my M1 note

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “307 - com.xiaomi.plug.mitv !? Υπάρχει μεταφρασμένο πάντως....” Δεν είναι apk. Είναι mpk. Unleashed by my M1 note

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Τότε δεν ξέρω. Λογικά είναι κάτι online. Τσέκαρε ότι έχεις αντιγράψει ολα τα plugin ( υπάρχει και ένα common).” Στο install δεν υπάρχει άλλο apk. Στο download υπάρχει φάκελος άλλος με ένα 307.mpk Σου λέει κάτι; Unleashed by my M1 note