Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 632.

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από antoniotse: “Υπάρχει κάποια καλή ιδέα για το άνοιγμα και αλλαγή μπαταρίας, είναι πολύ δύσκολη μετά από ενάμιση χρόνο Xiaomi mijia Temperature Humidity Sensor Intelligent smart Environment Sensor ” Αν λες για τον απλό αισθητήρα τον στρογγυλό (χωρίς οθόνη) ή και τον aqara, απλά περιστρέφεις πίσω την βάση και ανοίγει και ξεκουμπώνει. Για ποιο λόγο να καταστρέψετε την βάση; lol” Γιατί μήπως δεν άνοιγε η βάση τόσο απλά όσο το περιγράφεις; Λες να ήταν τόσο απλά ό…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από antoniotse: “Υπάρχει κάποια καλή ιδέα για το άνοιγμα και αλλαγή μπαταρίας, είναι πολύ δύσκολη μετά από ενάμιση χρόνο Xiaomi mijia Temperature Humidity Sensor Intelligent smart Environment Sensor” Το έκανα πρόσφατα. Διέλυσα την βάση, αλλά η πλακέτα επέζησε οπότε παίζει μια χαρά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, έχω εναν aqara αισθητήρα θερμοκρασίας ο οποίος ξαφνικά χάθηκε από τις συσκευές μου. Προσπάθησα να το συνδέσω και δεν μπορώ όσες προσπάθειες και αν κάνω. Το έδωσα σε ένα γνωστό μου και συνδέθηκε κανονικά. Το ξαναδοκιμαζω αλλά πάλι τίποτα σε εμένα. Είμαι σε κινέζικο σέρβερ με κινέζικα προϊόντα. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έχεις καιρό; Μήπως θέμα μπαταρίας; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από coskarl: “Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ μια κάμερα πήγα να συνδέσω με το mi home και δεν συνδέθηκε ποτέ. Επίσης, σχεδόν ποτέ όταν χρειάστηκε να διαχειριστώ λάμπες, διακόπτες κλπ, δεν μπόρεσα να το κάνω γιατί ήταν πάντα offline. Και γενικότερα είναι μια εφαρμογή με πάρα πολλά προβλήματα. Διαβάζω για κάποιους που δεν παίρνουν notifications. Ποιά notifications, εδώ δεν μπορείς να δεις τους αισθητήρες θα στείλει και ειδοποιήσεις...; Το μό…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από coskarl: “Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ μια κάμερα πήγα να συνδέσω με το mi home και δεν συνδέθηκε ποτέ. Επίσης, σχεδόν ποτέ όταν χρειάστηκε να διαχειριστώ λάμπες, διακόπτες κλπ, δεν μπόρεσα να το κάνω γιατί ήταν πάντα offline. Και γενικότερα είναι μια εφαρμογή με πάρα πολλά προβλήματα. Διαβάζω για κάποιους που δεν παίρνουν notifications. Ποιά notifications, εδώ δεν μπορείς να δεις τους αισθητήρες θα στείλει και ειδοποιήσεις...; Το μόνο που δουλεύει στο όλο σύστημα είναι τα σενάρια, γι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vasma: “Παράθεση από Harrytzo: “Δηλαδή παιδιά όλα οκ με το mi home τώρα; Δείχνουν τα πάντα offline. ” Δηλαδή η "ασφάλεια" του σπιτιού σου είναι offline...? μην νομίζεις οτι είσαι μόνος σου, και σε μένα ένα σενάριο με air condition, να ανοίγει σε ένα χώρο που έχω, δεν έτρεξε και παραλίγο να ψηθούν κάποια πράγματα εκεί μέσα... 8)” Τελικά το έβαλες το χακαρισμενο; Πες και εμάς να γελάσουμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vasma: “Έχει δοκιμάσει κάποιος το χακαρισμένο mi home...? δηλαδή αυτό που "μεταφέρει" συσκευές από Τσάινα σε Γιούρο σέρβερ...? το πρόβλημα σε εμένα δεν είναι οι ειδοποιήσεις αλλά το οτι ο Κινέζικος σέρβερ πολλές φορές σέρνετε... και οι Κινέζοι ως συνήθως κάνουν τους Κινέζους... :D” Δηλαδή θα κάτσεις να εμπιστευτείς την ασφάλεια του σπιτιού σου και τις κάμερες σου σε πείραγμενο αρχείο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PJG: “Guys, φταίει η εφαρμογή. Ούτε σε huawei παίζει...” Οπότε σε εμάς που παίζει βλέπουμε νεράιδες και δράκους; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Επειδή λέτε ότι έχετε κάποιο θέμα με τα notifications, έβαλα ένα για την πόρτα να τσεκάρω. Όλα μια χαρά με το ΟΡ6. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Ποια έκδοση έχεις? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 5.6.99 Αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η έκδοση. Απλά το OS του κινητού δεν κόβει τα notifications όπως γίνεται σε πολλούς άλλους Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Επειδή λέτε ότι έχετε κάποιο θέμα με τα notifications, έβαλα ένα για την πόρτα να τσεκάρω. Όλα μια χαρά με το ΟΡ6. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos_R!: “Παιδιά μεταφρασμένο το πρόγραμμα mi home υπάρχει τελικά ?” Μόνο αγγλικά ή σε άλλες ξένες γλώσσες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Μιλώντας για servers, όσοι σενσορες είναι αγορασμένο από Κίνα και παίζουν καλά με τον Κινεζικό, με ποιον άλλον σέρβερ μπορεί να δουλέψουν; Με Singapore; Ίσως κάποιον από Ευρώπη;θέλω να δοκιμάσω με κανέναν άλλο μπας και καταφέρω να συνδεθώ μετά με το ΜΙ ΗΟΜΕ. Αλλά μην γίνει καμία στραβή και ξεσυνδεθουν όλα και μετά δεν συνδέονται με τίποτα αν ξαναγυρίσω στον κινεζικό . Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παρέλαβα το Google Home Nest Hub. Πώς το συνδέω με το MI HOME; Ένα παιδί δεν έγραφε εδώ πριν λίγο καιρό ότι κατάφερε και τα Σύνδεσε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PJG: “Την έχω πατήσει για αυτό στο λέω... Προφανώς η επανασύνδεση θελει full μπαταρία. Το να στέλνει δεδομένα οχι...” Τελικά είχες δίκιο! Μετά από 1.5 μήνα ήρθε η νέα μπαταρία και δουλεύει μια χαρά ξανά ο σενσορας θερμοκρασίας. Ήθελε πάλι 3-4 φορές ρεσετ πατώντας το κουμπάκι, αλλά κατάφερε και συνδέθηκε επιτέλους. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παίδες έχω την έκδοση 5.6.75 και τώρα πρόσεξα αυτά τα βελάκια δίπλα στις συσκευές. Υπήρχαν και πριν;cc0a3668b959a3628888ba24acc53eab.jpg Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreasgr: “παιδιά γίνονται περίεργα πράγματα. Εδώ κ μήνες χρησιμοποιώ δύο mi led smart white and colour λάμπες με το ρούτερ της cosmote speedport entry 2i και όλα δούλευαν μια χαρά. Σήμερα παρέλαβα το νέο speedport plus από την cosmote μιας κ αναβάθμισα την ταχύτητα μου σε 100αρα. Βαζω λοιπόν το νέο ρούτερ κ οι λάμπες δεν το έβλεπαν με τίποτα. Δοκίμασα να κλείσω το 5hz που έχει κ να αφήσω το 2.4 κ ενώ το βρήκε δεν συνδέονταν με τίποτα. Γύρισα πάλι στο προηγούμενο ρούτερ της cosmote…

• 5.6.72 Σήμερα από play store Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα ξαφνικά αποσυνδέθηκε το aqara θερμόμετρο από το mi hub και δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα όσα reset και να του έχω κάνει. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανείς? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν έχω τέτοιον σενσορα, αλλά μόλις τσέκαρα στο Mi Home 5.5.66 όλα δουλεύουν μπόμπα για μένα όλες αυτές τις μέρες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Singapore server παίζει για τους κινεζικους σενσορες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Αλλά sites που λένε ότι δεν δουλεύουν μαζί: -Mi home missing in google home app - Google Nest Community -Mi home and Google Home connecting issue - Google Nest Community Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk