Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alexpen: “Εννοουσα την κινεζική εφαρμογή, μεταφρασμένη απο τον maddoctor. Αν δεν κάνω λαθος, με αυτήν του PlayStore δεν μπορείς να χειριστείς το gateway και τις καμερες αγορασμενες από κινεζομαγαζα...” Αυτή έχει σταματήσει να έχει λόγω ύπαρξης εδώ και χρόνια. Επίσης αν διάβαζες λίγο τα προηγούμενα ποστ, δίνουμε συνέχεια αναφορά εδώ πότε βγαίνει αναβάθμιση στην έκδοση από το Play. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν υποστήριζε τα κινέζικα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alexpen: “Παιδια, καλησπέρα. 2 ερωτήσεις. 1) Εχετε προβλήματα με false positive triggers του συναγερμού απο τον αισθητήρα κίνησης? 2) ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΆ το λινκ για να κατεβασω την εφαρμογή. Βοήθεια! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!” Ποια εφαρμογή ψάχνεις; Η επίσημη εφαρμογή υπάρχει εδώ και χρόνια στο Google Play Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panoskpv: “Καλησπέρα, Συμφωνώ και εγώ ότι κάτι παίζει με τον κινεζικό σέρβερ. Χθες σταδιακά άρχισαν να αποσυνδέονται και μετά από κάποιες ώρες να ξανά συνδέονται ότι έχω συνδεδεμένο στο hub ( κυκλικοί διακοπτες, αισθητήρες κίνησης θερμοκρασίας κτλ). Μετά το update στο hub σταμάτησε αυτό. Όμως η ip camera 360o δεν ξανά συνδέθηκε ποτέ. Προσπάθησα να την κάνω reset και ξανά add αλλά δεν καταφέρνει ποτέ να συνδεθεί στο wifi. Επίσης σήμερα πέρα από το ότι πάλι ένας κυκλικός διακόπτης βγή…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PaixXiaomi: “Το κανα και restart, λειτουργεί λίγο περίεργα τώρα. Λέτε να την έπαθε; UPDATE: Μάλλον ο Mainland China έχει θέματα σήμερα.” Κανένα θέμα εδώ. Τσεκαρα κάμερα και σενσορα κίνησης 2-3 φορές μέσα στην ημέρα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsoukalex: “Καλημερα, να ρωτήσω όταν προσθέτουμε συσκευές στο mi home στο server mainland China, μπορούμε να τις διαχειριστούμε όταν είμαστε εκτός δικτύου σπιτιού? Πρόσθεσα μια λάμπα στην εφαρμογή και ενώ τη βλέπω κανονικά μέσα στο οικιακό δίκτυο, εκτός αυτού μου δείχνει offline ενώ δεν είναι!!!” !!! Τώρα σοβαρά το ρώτησες αυτό; Ποιο το νόημα ενός smart home δικτύου αν δεν δουλεύει εκτός του wifi του σπιτιού; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Παράθεση από yiatsou: “Οκ σε ευχαριστώ τότε απλά θα περιμένω... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Refresh έκανες μετά την αναβάθμιση; Κανένα θέμα εδώ μετά το update Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geomade: “Υπερβολές ξευπερβολες απλά λέμε τι συνέβη... Το ότι σε άλλους δουλεύει καλά δε σημαίνει ότι λέμε ψέματα. Μπράβο σας που δεν έχετε πρόβλημα ορισμένοι. Δε θα χάσουμε και τον ύπνο μας επειδή η κάμερα της xiaomi δε δουλεύει όπως πρέπει. Καλό είναι όμως άμα υπάρχουν προβλήματα σε μερικούς να αναφέρονται ώστε να ξέρουν όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. Αντί να αμφιβαλετε μπορείτε να προσπαθήσετε να βοηθήσετε να βρούμε τι διαφορετική ρύθμιση έχετε εσείς και σας δουλεύει.” Αντί να διασπεί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geomade: “Παράθεση από Gokoulis: “Έχω την Xiaomi mijia ip camera H.265. 360° Όταν προσπαθώ να συνδεθώ απομακρυσμένα με 4G δεν ανοίγει. Όταν όμως μπαίνω με το WiFi του σπιτιού δείχνει κανονικά;; Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό;;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συμβαίνει και σε μένα. Από αυτή τη βδομάδα και μετά περίπου κόπηκε η σύνδεση με το 4g. Άμα είσαι στο ίδιο wifi συνδέεται άψογα. Γενικά αρχίσω να βλέπω ότι σιγά σιγά η xiaomi κόβει την υποστήριξη σε …
-
Παράθεση από yiatsou: “Μετά την αναβάθμιση και την εμφάνιση της κατάστασης των μπαταριών δεν μου εμφανίζει ένδειξη για την μπαταρία στο θερμόμετρο / υγρασιομετρο χωρίς οθόνη. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λες για το Mi Temperature and Humidity sensor; Εμένα μου το δείχνει κανονικά στο μενού των μπαταριών Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “Γεια στην ομάδα Έχω την xiaomi mijia 720 κ ξαφνικά δεν κάνει τίποτα... Μένει με το κίτρινο λαμπάκι αναμμένο μόνιμα , κ όταν την βγάζω από το ρεύμα κ την ξαναβάζω ούτε καν κάνει το γύρισμα, τίποτα... τουβλο .... Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ;;;” Κανένα θέμα με την ΥΙ 720p εδώ με κινεζικό server. Κάνε της ένα ρεσετ μήπως ξεκολλήσει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από ktlk21: “εδώ σου στέλνω φώτο το κουτί απο την λάμπα.. κοίτα το σηματάκι της alexa? το βλέπεις...? μπράβο.. σου στέλνω και screenshot από τους αυτοματισμούς και πάλι δεν σλυ άρεσε.. τι άλλο να σου πούνε.. μασημένη τροφή..? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Δεν συδέεται στον ευρωπαϊκό server αυτή η λάμπα, είναι κινέζικη έκδοση με αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Αυτές που συνδέονται στον ευρωπαϊκό server είναι ίδιες με την παλιά κινέζικη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Για να φτάσω στο σημείο να ρωτάω για την βέρσιον-ρόμ, (ίσως να φταίω και εγώ να μην έγινα κατανοητός στο προηγούμενο μήνυμα) έχω κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις και εξοικονόμησης μπαταρίας, γιαυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο.” Ότι απαντήθηκε παραπάνω. Ανέφερα και εγώ σε προηγούμενο ποστ ότι τέτοιες περιπτώσεις σαν την δικιά σου είναι θέμα κινητού ξεκάθαρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billias_4: “Μηπως μπορεις να μου δωσει καποιος τα φωτα του σε θεματα αυτοματισμου για xiaomi προιοντα? 1. Προσφατως πηρα ενα xiaomi purifier 2s απο ελληνικο καταστημα (eshop) καθοτι λογω γνωστου το πηρα σε πολυ χαμηλη τιμη, να φανταστω δεν υπαρχει τροπος να το συνδεσω σε κινεζικο server για να τον εχω μαζι με τα αλλα προιοντα? 2. Εχω αγορασει τα εξης xiaomi mijia h.265 1080p 360° night version smart ai ip camera home baby monitor pan-tilt webcam at Banggood xiaomi zero ai face ident…
-
Καθημερινά λαμβάνω στο Android μου ειδοποιήσεις για κάμερα και άνοιγμα πόρτας. Ναι κάποιες φορές κάποιες ειδοποιήσεις λείπουν και θέλει άνοιγμα/κλείσε η εφαρμογή, αλλά νομίζω φταίει η βελτιστοποίηση μπαταρίας. Οπότε φταίει η Ρομ/κινητό πολλές φορές και όχι το πρόγραμμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geomade: “Παράθεση από vasma: “Γεια, το τελευταίο διάστημα δεν μου δουλεύουν σκηνές ειδοποιήσεις σχεδόν τίποτα, εντωμεταξύ δεν μπορώ να προσδιορίσω το πότε ξεκίνησε το πρόβλημα γιατί ενεργοποιώ αισθητήρες πόρτας & κάμερες μόνο οταν απουσιάζω απο το σπίτι, πριν 5 ήμερες ξέχασα να απενεργοποιήσω τις σκηνές και εκεί κατάλαβα ότι δεν δουλεύουν, ούτε και το αλάρμ. ” Παράθεση από vasma: “Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος, έχω το Mijia Gateway σε China περιοχή και δεν μου δουλεύει τίποτα το …
-
Παράθεση από Ikariapower: “Το YeeyStrip πιο φτηνά στην Ελλάδα από ότι αν το πάρεις από Gearbest και Banggood με ασφάλεια μεταφοράς και ασφάλεια τελωνείου, δουλεύει με το κινέζικο server !!! Το AliExpress δεν το αναφέρω γιατί δεν έχει ασφάλεια τελωνείου !!! Mi Yeelight Lightstrip Plus | Mi Store Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Άμα στο δηλώσουν 20$ δεν θα περάσει τελωνείο έτσι και αλλιώς; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk