Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Καλησπέρα σας. Λοιπόν ακόμα και μετά την αναβάθμιση που έκανε αυτόματα σε 10άρια πάλι εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα. Με την απομάκρυνση πάνω από 1μισι μέτρο από το ρούτερ αποσυνδέεται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από συνδυασμούς. Από κατάστημα (MYMEGASTORE) που το είχα πάρει μου έλεγαν (το τεχνικό τμήμα 4UService) ότι λογικά θα στρώσει όταν βγει αναβάθμιση!!!!!!! Δοκίμασα να ρωτήσω και τον εισαγωγέα για το πρόβλημα(πήγα από εκεί στην Info Quest Technologies ΑΕΒΕ) αλλά με τον σειριακό αριθμό είδαν ότι …

• Καλησπέρα. Δεν έχω ανοιχτό το Bluetooth , αλλά το έχω δοκιμάσει και αυτό!. Θα περιμένω να δω αν βγει αναβάθμιση σε android 10 μήπως και διορθωθεί.

• Καλημέρα. Το τηλέφωνο το είχα κάνει παραγγελία μέσω σκρουτζ. Το έχω δοκιμάσει σε 4 access point και 3 διαφορετικά ρούτερ.Δύο της Cosmote και ενα Vodafone. Ακόμα και με καρφοτό κανάλι δεν είδα διαφορά. Δοκίμασα να κάνω και reset τους δύο απο αυτούς μη τυχόν και είναι κάτι απο εκεί.

• Καλησπέρα. Πρόσφατα παρέλαβα ενα Mi A2 lite 3Gb/32GB. Έχει έκδοση android 9. Το πρόβλημα που βλέπω είναι ότι θα πρέπει να έχεις "αγκαλιά" τον ρούτερ όταν έχεις ενεργοποιίσει το wifi. Με το που απομακρινθείς πάνω απο 1,5 μέτρο αρχίζουν τα προβλήματα με την ένταση του σήματος. Το αποτέλεσμα είναι να βγαίνει εκτός σύνδεσης στα 3 μέτρα απο τον ρούτερ. Να σημιώσω ότι όλες οι άλλες μου συσκευές Samsung, Huawei, Xaiomi, MLS, Sony, HP , Dell δουλέυουν κανονικά ακόμα και στο μπαλκόνι (15μ μακριά απο τον …