Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 338.
-
Όλα είναι ανοιχτά ενώ ξεκινά την εγγραφή και μετρά ο χρόνος στο τέλος δεν κάνει αποστολή ενώ μετά από αυτό η εφαρμογή της ηχογράφησης μόλις πατάς record βγάζει σφάλμα και σβήνει
-
Τι λέει κάποιος που να γνωρίζει κάτι;
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΣε λίγο έρχεται το Redmi 2 η παραγγελία έγινε
-
Πρόβλημα συνδυασμού Facebook με messenger
-
Σημερα όλος τυχαιος μαζι με τον ξάδερφο μου θελαμε στείλουμε ηχογραφημενο μηνυμα με τo messenger (συσκευή 1s και οι δύο) ενώ ξεκίνησε η ηχογραφηση δεν έκανε την αποστολή και στην συνέχεια μπλόκερε και η εφαρμογη ηχογράφηση και δεν 'εκανε πλέον και εκείνη ηχογράφηση μηπως κάπιος εχει διαπιστώση το ιδιο πρόβλημα? ''το πρόβλημα με την εφαρμογή ηχοφράφηση λυθηκε αφου κάναμε απεγκατάσταση το messenger ''
-
Εδώ και μερες ψάχνω το Redmi 2 με 2 GB RAM και 16 GB ROM το Minideal το δινει στα 154 euro στο vickmall 155 euro αλλά δεν είναι διαθέσιμο μετα απο μέρες το έφερε το meromobiles στην τιμη των 176 euro η τιμη του μου είναι τρελή Μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν forumμε στην τιμή στο merobiles ή αν ξέρει κάποιος κάποια άλλα καταστήματα έμπιστα κοντά στα 155 euro?
-
Redmi 2 αλλαγή γλώσσας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Αρκετά καλά... Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε εδώ από τα παιδιά. Φυσικά όπως έχω ξαναπεί δεν ξέρω πως ήταν πριν, αφού ήταν όλα κινέζικα... άρα δεν μπορώ να συγκρίνω. Βαθμονόμησα? Που? Πως? Εντομεταξύ συνέχεια (αλλά συνέχεια) μου βγάζει για τη νέα Rom. Να μην το αναβαθμίσω είπαμε? Επίσης για να ανανεωθεί μου στέλνει και το πρόγραμμα που εσείς βάλατε (το OTA Updater) αλλά μου στέλνει και η Xiaomi. Αν το κάνω από αυτούς θα είναι κινέζικα, έτσι? Απλά το είχα α…
-
Μεταφορά wifi passords
ΜήνυμαΝαι υπάρχει η εφαρμογή Wi-Fi password στο playstore η οποία θέλει δικαιώματα root
-
Δεν συνδέεται στο WiFi
ΜήνυμαΤελικά με το WiFi τι έγινε όλα καλά επειδή είναι να παραγγείλω και εγώ το Redmi 2 γενικά πως τα πάει
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΞέρεις τι προδιαγραφές έχει το tempered glass?
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Ορίστε και από Redmi 2 φίλου που παρέλαβα χθες για λογαριασμό του.” η μέτρηση έγινε με την Κινέζικη Rom η έβαλες την δικιά μας
-
Redmi 2 αλλαγή γλώσσας
ΜήνυμαΜε την Rom την ελληνική πως τα πάει; και εάν το βαθμονομησες πόσους πόντους σε δίνει;
-
Xiaomi Redmi 2
Μήνυμααπο rom τι υποστήριξη θα υπάρχει ? ψήνεται βλέπεις και ένα φιλαράκι είναι να μπει στο club
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΕτοιμάζομαι να παραγγείλω το xiaomi Redmi 2 θα ήθελα την άποψη σας και κάποια extra gadget που ίσως φανούν χρήσιμα για την συσκευή
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
Μήνυμα.....ok σας εύχομαι καλή συνέχεια Απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν θα βγει νέα ROM με την πλήρη μετάφραση για το 1s ή θα κάνετε τις αλλαγές στην μετάφραση στην τελευταία RΟΜ? ..και κάτι ακόμη v6 θα βγεί και για το 1s?
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΚοίταξα τις παραπάνω αναφορές τα θέματα που προέκυψαν με τις τελευταίες 2 ROM τα συνάντησα και εγώ και μάλλον θα πάω ξανά στην 4,11 14 αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί μπήκαν αγγλικά ενώ ήταν ελληνικά?
-
πολλή καλή κίνηση καλή μας τύχη
-
Παράθεση από Bodai: “Βρίσκει αυτό το folder /etc/snd_soc_msm εκεί υπάρχουν 4 αρχεία βρίσκεις το snd_soc_msm_Tapan. Το κάνεις edit και βρίσκεις την μεταβλητή In SectionDevice Name "Speaker" και αλλάζεις την τιμή RX4 Digital Volume':1:70 to RX4 Digital Volume':1:75 Μετά ψάχνεις την μεταβλητή In SectionDevice Name "Speaker Headset" και αλλάζεις όλα τα ... RX1 Digital Volume':1:55 to RX1 Digital Volume':1:75 RX1 Digital Volume':1:55 to RX1 Digital Volume':1:75' RX4 Digital Volume':1:68 to 'RX4 Digit…