Τελικά έγινε το θαύμα γιατί μόνο με θαύμα θα άνοιγε η εφαρμογή a507e106d326a51cd1c9097a4a8c92b4.jpg Γιατί όλο αυτό το μπέρδεμα τι στο καλό έγινε; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως τα λες απεγκατάστασει πρώτα διαγραφή στη συνέχεια από το φάκελο data/miui /apps και flash την τελευταία Rom Οι φωτογραφίες είναι από τη διαδικασία Εν το μεταξύ έχω πόσες εφαρμογές όλες λειτουργούν κανονικά εκτός από αυτή Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που αφορά όπως για προγραμματιστές; ή κάτι άλλο; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
643208406538f9b2f42c3caf519184b1.jpgb967a169b29a181354d52dd23a971ca0.jpg Τα έκανα ακριβώς όπως μου είπες δεν άλλαξε τίποτα συνεχίζει να μην ανοίγει πάντως κάτι σαν να μην το αφήνει να ανοίξει Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από nnbignick: “εσυ αν το κάνεις απεγκατάσταση και κάνεις όλη την διαδικασία όπως παραπάνω θα λειτουργήσει? και υπ όψη το πρόβλημα το εντόπισα απο την προηγούμενη ROM” στον Admin αναφέρεσαι , σε μένα ? τέλος πάντων δίνω μια απάντηση απ εγκατέστησε την εφαρμογή που έβαλες προσπαθείς να την βρεις , αν υπάρχει με root explorer , αλλάζεις ονομασία απαραίτητα επανεκκίνηση και βάζεις την εφαρμογή που έδωσε ο Admin "βρε" μπας και δεν έκανες επανεκκίνηση όταν έβαλες την εφ…