Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 338.
-
facebook fotos
ΜήνυμαΚαι εγώ Το τελευταίο καιρό έχω νεβάσει αρκετές φωτογραφίες στο Facebook χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή περιμένουμε Το fix για τους 160 χαρακτήρες για όλα τα μοντέλα?
-
Μόλις πέρασα την 3,18 είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα ?
-
Λοιπόν επιδή έλειπα και εγώ και έχω χάσει επεισόδια είμαι στην 3,15 προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση την 3,16 με ΟΤΑ αλλά μόλις έμπαινε σε περιβάλον recavery έδειχνε την διαδικασία Update στο γρήγορο αλλά ήταν άσφαιρο Τώρα μέσω ΟΤΑ είδα βγήκε η 3,17 ξανά έκανα την ίδια διαδικασία αλλά τζίφος Η διαδικασία ΟΤΑ έχει πρόβλημα? Την αναβάθμιση την κάνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο? και άν πάω στην 3,17 κατευθείαν έχω ότι έχει και η 3,16 μαζί εφαρμογή fake?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Ανανεώθηκε το ota_fixer.zip σε νέα έκδοση με κάποιες διορθώσεις σε ότι αφορά τις παρακάτω συσκευές...- Mi-2S - Mi-Pad - RedMi 1S - Mi-2A => ota_fixer.zi Eαν έχετε κάνει flash την προηγούμενη Version ota_fixer, περάστε από επάνω την νέα πριν λάβετε τα Ota Updates της GTV-3.16 Για τον τρόπο του Flash, διαβάστε στο πρώτο Post.... ” ” Αν κατάλαβα καλά κάνουμε update την εφαρμογή ota_fixer και μετά update την 3,16 προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την ota τρέχον…
-
Για Sony xperia c2105 υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μελλοντικά; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακουστικά Piston
ΜήνυμαAφου το λέτε και εγώ εκεί θα πάω ''Merimobiles''
-
Ακουστικά Piston
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εγώ τα αγόρασα απο εδώ: Original XIAOMI Piston Earphone Headphone Headset 2nd with Remote & Mic for Xiaomi Series Phones Μάλλον πιό ακριβά απο άλλα καταστήματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ήρθαν γνήσια 100%. Όταν με το καλό πιάσεις την συσκευασία με τα Pistons στα χέρια σου, θα νομίσεις ότι είναι ...κόσμημα! Απλά είναι απίστευτα και σε ποιότητα κατασκευής και σε ποιότητα ήχου και απόδοσης!” Λέω τελικά να τα παραγγείλω τελικά απο εδώ (Πάντα γνήσια) τι λες? Original XIAOMI Bran…
-
Παράθεση από caeser: “Λοιπόν σου βρήκα λύση! (για την ακρίβεια ΜΟΛΙΣ το έκανα μεταξύ ενός sony TIPO και του Hongmi 1S) Κατέβασε την εφαρμογή winzip στο τηλέφωνο (απο το play store) που έχει τους φακέλους που θέλεις να μεταφέρεις. Ζιπάρισε ΟΛΟΥΣ τους φακέλους σε ΕΝΑ αρχείο και μετά απλά στείλε το (το αρχείο .zip) με bluetooth! Υ.Γ. Όχι, δυστυχώς, δεν έχω να σου προτείνω κάτι παρόμοιο με την εφαρμογή της Xiaomi που να δουλεύει με wi-fi ” Λοιπόν αυτό με το αρχειο zip το δοκίμασα και δεν γίνετε τίπο…
-
Authenticator και MiKey
Μήνυματελικά δεν τις έχω
-
Authenticator και MiKey
Μήνυμαόχι που σημαίνει?
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΑπο 1S
-
Και απο μένα ένα like