Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 338.
-
Εγώ το έχω παρατηρήσει με το Chrome δεν την κλείνει την κατεβάζει Την βλέπω ανοιχτή όταν πατάω το μεσαίο παρατεταμένο και άμα την ξανανοίξω με βγάζει εκεί που ήμουν. Σε μένα αρκετές φορές δεν εμφανίζει το πληκτρολόγιο όταν πάω να γράψω μετά απο επιμονή το εμφανίζει. 1s στην παραπάνω περίπτωση έκανα μια επανεκκίνηση εδώ και 36 ώρες και τα πράγματα βελτιώθηκαν το έχω υπό παρακολούθηση αν το ξανακάνει πάω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και full wipe
-
Μου συμβαίνει κάτι αρκετά ανεξήγητο και δεν βγάζω άκρη. Έχω περάσει στην εξωτερική sd ήχους σε mp3 όλοι οι ήχοι εμφανίζονται κανονικά όταν πάω να κάνω αλλαγή ήχου στην συσκευή εκτός απο έναν ο οποίος εμφανίζετε μέσα στα αρχεία και άν τον επιλέξω παίζει αλλά γίνετε φάντασμα όταν τον ψάχνω απο τις επιλογές αλλαγής ήχου.
-
Με ενδιαφέρει και εμένα με το 1S.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key''” Φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το SwiftKey όπως ακριβώς το βλέπεις παρακάτω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/723/ Παράθεση από nnbignick: “2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε…
-
Αυτό το κάνει όταν δουλεύω μία εφαρμογή π.χ. το chrome και κλείνει το chrome μόνο του τότε μπορεί να επαναφέρει την εργοστασιακή ταπετσαρία ή να πατήσω το σπιτάκι και να βγάλει μαύρη ταπετσαρία και μετά να ξαναεπανέλθει αυτή που έχω βάλει, αλλά αν πετάξει την εργοστασιακή μετά ξαναθέλει ρύθμιση.
-
Το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει και έχει φανεί αρκετές φορές όταν είμαι στο ιντερνετ με το chrom 1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key'' 2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε ξύλο'' 3. Και κάτι που παρατήρησα με το σήμα της κινητής έχω δύο ίδιες κάρτες αλλά το σήμα διαφέρει, το έ…
-
Κάποια προβληματάκια σχετικά που έχω παρατηρήση στο 1s, δεν ξέρω αν έχουν σχέση με την νέα ROM η όχι. Υπαρχει κάποια συγκεκριμένη περιοχή στο Φορουμ?
-
Για 26 δεν μπορεί να γίνει κάτι?
-
Παράθεση από Arturius79: “Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν έχει δοκιμάσει το navigon στο Redmi Note; Θέλω να μάθω αν παίζει η συγκεκριμένη εφαρμογή στην συσκευή αυτή και πόσο καλή απόδοση έχει το GPS της.” εγώ έχω το S1 αυτή την στιγμή έχω και το nevigon και το Sygic το Sygic έχει πολλή ωραίο γραφικό περιβάλλον ειδοποίηση radar επικίνδυνες στροφές το nevigon μου φάνηκε ποιο απλό στον χειρισμό του και πρέπει να έχει και διαδρομές εκτός δρόμου αλλά δεν το δοκίμασα σε ταξίδι ακόμα.
-
Αγορά κινιτού απο Κίνα..
Μήνυμακαι εγώ συστήνω απλό ταχυδρομείο εμπειρικά σου λέω επειδή έχω πάρει αρκετά πράγματα απο έξω συνήθως με το απλό ταχυδρομείο έρχονται με την ένδειξη GIFT (ΔΩΡΟ)
-
Παράθεση από velissarios1: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μόλις παρέλαβα ένα Hongmi 1s και έχω δύο μικροπροβλήματα.Το πρώτο οτι δεν απενεργοποιούνται τα δεδομένα (με κανένα τρόπο) και το δεύτερο δεν μπορώ να γραψω sms με περιστροφή οθόνης.Δηλαδή περιστρέφω την οθόνη κατά πλάτος και το πληκτρολόγιο δεν γίνεται στενόμακρο. Να τονίσω οτι το θέλω για να το δωρίσω και αυτά τα δύο προβλήματα με ψιλοφρενάρουν. Να επισημάνω οτι δεν έχω βάλει κάρτα sim(η δική μου είναι micro). Ευχαριστώ για το χρόνο σας…
-
Unboxing Redmi/Hongmi 1S
ΜήνυμαΈτσι ακριβώς όταν ήρθε το πακέτο και σε μένα απο minideal
-
Παράθεση από thrillos: “Παράθεση από nnbignick: “Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έξτρα μνήμη SD για ποιο λόγο δεν μπορώ να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου αρχεία (ξεκινάει αλλά στην συναίχεια παγώνη) ενώ στην εσωτερική μεταφέροντα κανονικά. Έχει κάποια διαδικασία απο την συσκευή και δεν την έχω πάρει χαμπάρι?” Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με αυτό που λες αλλά προχθές που ανέβηκε η ROM για το Redmi 1s και προσπάθησα να τη περάσω στην SD μέσω USB, κολούσε συνέχεια προς το τέλος και έδειχνε ότι θέ…
-
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έξτρα μνήμη SD για ποιο λόγο δεν μπορώ να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου αρχεία (ξεκινάει αλλά στην συναίχεια παγώνη) ενώ στην εσωτερική μεταφέροντα κανονικά. Έχει κάποια διαδικασία απο την συσκευή και δεν την έχω πάρει χαμπάρι?
-
Για του λόγου του αληθές απο 1S forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/670/
-
Αν και δεν έχω ιδέα τι είναι το De-Odex & Zip-align για να το λες έτσι θα είναι . Σε σχέση με την βαθμονόμηση ? Με την νέα rom είναι πάνω απο 21000. Για του λόγου του Αληθές ΥΓ.Εχω την εντύπωση ότι η μπαταρία πρέπει να είναι σε τουλάχιστον πάνω απο την μέση