Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-338 από 338.
-
Μόλις πέρασα την 3.11 στο 1s αυτό που παρατήρησα άμεσα η ROM σαν να λειτουργεί με περισσότερο ελεύθερο χώρο δεν ξέρω αν παίζει κάτι!!!! Η βαθμονόμηση σε σχέση με την νέα ROM έχει σχέση? και που πρέπει να παίζει? με την 3.9 έπιανα πάνω απο 21000 ήταν Οκ?
-
Για το 1s απο την 9 πάω κατευθείαν στην 11 χωρίς την 10 ? Είναι υποχρεωτικό να πάω και να κάνω ''factory default'' μετά το Update?
-
Δοκίμασα και εγώ για την πιστοποίηση η αγορά έγινε απο το minideal.net o 20ψηφιος αριθμός που έξυσα και τον δοκίμασα μου εμφάνισε ένα πράσινο (V) σαν ΟΚ και στην συνέχεια το IMEI S/N μου περιέγραψε το κινητό σε ελεύθερη μετάφραση : ''Αυτό είναι ένα κόκκινο ρύζι Mobile Unicom 8GB έκδοση 1δ μεταλλικό γκριΛήψη Περιοχή:Dongguan City, Guangdong Χρόνο Ταξινόμηση:06/05/2014 12:40:20''
-
Gps Fix για Hongmi
ΜήνυμαΠροσωπικά πέρασα και το nevigon και το sygic εντάξει το sygic με το 3D δεν παίζετε, το nevigon δεν το έχω δοκιμάσει σε ταξίδι ενώ sygic που το δοκίμασα πολύ καλή πληροφόρηση σε radar τροχαίας και σε απότομες στροφές και με πολύ ωραίο περιβάλλον σε 3D τώρα απο θέμα πρακτικής θα φανεί.
-
Gps Fix για Hongmi
Μήνυμαθα το δοκιμάσω
-
Gps Fix για Hongmi
ΜήνυμαΠρόταση σχετικά με την εκμετάλλευση του gps ως πλοηγό υπάρχει?
-
πάντως αυτό με την ένδειξει wifi και εμένα έτσι μου φάνηκε και κάτι άλλό η βαθμονόμηση πως γίνετε και που πρέπει να πλησιάζει?
-
Μήπως παρατήρησε κανείς την ώρα που έχει το κινητό στην αρχή την εμφανίζει 2014.6.3 ενώ στις επιλογές την έχω HH.MM,EEEE? και κάποιες φορές χάνω την ζωντανη ταπετσαρία γίνετε μαύρο και κάποια στιγμή επανέρχεται. Με τις επαφές, όταν περνάω μία επαφή στο τηλ. στον συχρονισμό που κάνω δεν μου εμφανίζετε στο gmail, ενώ άμα την περάσω στο Gmail την βλέπω στο τηλ. Μήπως έχει σχέση με την νέα rom?
-
Ποια η διαφορά των room? εγω προσθεσα την MIUI Απο είδα έχω πρόσβαση στη ROOT και με τα mail όλα καλά Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0-SU_Root.zip (ROOT με Superuser.apk) Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip (Root με MIUI Patch)
-
Ξεκινάω και εγω την διαδικασία σε λίγο θα σας ενημερώσω για τo 1s
-
ok ευχαριστώ και καταλαβαίνω την δουλεία που ρίχνουν τα παιδιά η πρόθεσή μου δεν είναι να πιέσω κάποιον. Για τις παρακάτω ερωτήσεις - απορίες γνωρίζουμε τίποτα? 1.ότι το Root είναι κλειδωμένο (το δοκίμασα και με το check root) 2.Όταν κάνω bakup τις επαφές δεν αποθηκευονται με format csv με αποτέλεσμα όταν κάνω ανάκτηση επαφών απο το κινητο τα τηλέφωνα τα εταιρικά τα οποία εχουν μπροστα αστεράκι καθώς τα καλής πλέον δεν υπάρχει. 1, Η παραπάνω ROM θα επιρεάση τις εφαρμογές, επαφες που πέρασα και ό…
-
Πέρα απο αυτή την rom ''xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.3_armani_JHCCNBD24.0-Root'' υπάρχει κάτι νεότερο?
-
Η νέα ROM για το Mi-3W είναι έτοιμη για Download !!! επιδή έχω μπερδευτή Αυτή η ROM είναι για το 1S
-
ερώτηση, 1, Η παραπάνω ROM θα επιρεάση τις εφαρμογές, επαφες που πέρασα και ότι άλλο έκανα στην συσκευή ? 2. Υπάρχει τρόπος η εξτρα μνήμη sd που τοποθέτησα στη συσκευή να δωθεί ένα μέρος για χρήση ROM ώστε να μεγαλώση η μνήμη του τηλεφώνου? 3.Η έξτρα μνήμη sd χρειάζεται διαμόρφωση απο τη συσκευή ? αν ναι πως γίνετε? 4.Η συσκευή έχει GPS τι προτείνεις ώστε να εκμεταλλευτούμε και αυτή την δυνατότητα? Το θέμα με το θέμα με το SMS στους χαρακτήρες λύθηκε? οι παραπάνω 2 ROM είναι για άλλες συσκευές?
-
Καλημέρα καλό ξημέρωμα προχθές που παρέλαβα το 1s πέρασα και την νέα rom xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.3_armani_JHCCNBD24.0-Root και ξεκίνησα την εγκατάσταση εφαρμογών και επαφών στη συσκευή και παρατήρησα τα παρακάτω : 1. ότι το Root είναι κλειδωμένο (το δοκίμασα και με το check root) 2.Όταν κάνω bakup τις επαφές δεν αποθηκευονται με format csv με αποτέλεσμα όταν κάνω ανάκτηση επαφών απο το κινητο τα τηλέφωνα τα εταιρικά τα οποία εχουν μπροστα αστεράκι καθώς τα καλής πλέον δεν υπάρχει.