Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 338.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από baxalo: “για το unlοck ειδα το προχωρησες.. τωρα για το κινητο σου (joyeuse) κυκλοφορουν ΜΟΝΟ stable εκδοσεις. αρα παρακολουθεις ΑΥΤΟ το τοπικ. για την ωρα η τελευταια rom ειναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip ” Ναι προχώρησα... Ερώτηση πίσω έκδοση πάμε; ή απαγορεύεται δια ροπάλου.... Και κάτι ακόμη το twrp είναι μέσα στην Rom για να ξεκινήσω την διαδικασία;
-
Παράθεση από baxalo: “για το unlοck ειδα το προχωρησες.. τωρα για το κινητο σου (joyeuse) κυκλοφορουν ΜΟΝΟ stable εκδοσεις. αρα παρακολουθεις ΑΥΤΟ το τοπικ. για την ωρα η τελευταια rom ειναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip ” Ναι προχώρησα... Ερώτηση πίσω έκδοση πάμε; ή απαγορεύεται δια ροπάλου.... Και κάτι ακόμη το twrp είναι μέσα στην Rom για να ξεκινήσω την διαδικασία;
-
Παράθεση από baxalo: “απλα ξανατρεχεις το miunlock, οπως εκανες και τωρα. και στο βημα που σου λεει τωρα οτι θελει ακομα 164 ωρες, πλεον θα προχωρησει. αν το τρεξεις πιο μπροστα τοτε θα σου λεει το υπολοιπο που μενει, πχ 53 ωρες κτλ.. δε νομιζω να εχεις χρονικο οριο. δε παιρνω και ορκο ομως.. μπορεις παντως ανα πασα στιγμη να το τρεχεις και να βλεπεις ποσο σου εχει μεινει ακομα. ” Και κάτι ακόμη το κωδικό όνομα τις συσκευής....... Είναι το redmi note 9 pro 6 k 128
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. Δες εδώ Αναβάθμιση του Updater για τις VIP ROM ! ” OK τα ανέβασα... ” Είδες τα χαρακτηριστικά που σου έστειλα;
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. Δες εδώ Αναβάθμιση του Updater για τις VIP ROM ! ” OK τα ανέβασα... ” Είδες τα χαρακτηριστικά που σου έστειλα;
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. Δες εδώ Αναβάθμιση του Updater για τις VIP ROM ! ” OK τα ανέβασα...
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. Δες εδώ Αναβάθμιση του Updater για τις VIP ROM ! ” OK τα ανέβασα...
-
Καλημέρα παρέλαβα χθες το redmi note 9 pro με 6mb και 128 θέλω με ποιο όνομα να ψάξω την rom γιατί θέλω να πάω σε άρωμα ή xtrv απλή...οδηγίες... για την διαδικασία για ξεκλείδωμα του Bootloader....
-
Καλημέρα παρέλαβα χθες το redmi note 9 pro με 6mb και 128 θέλω με ποιο όνομα να ψάξω την rom γιατί θέλω να πάω σε άρωμα ή xtrv απλή...οδηγίες... για την διαδικασία για ξεκλείδωμα του Bootloader....
-
Σας χαιρετώ.... Για το mido πότε θα είναι έτοιμη η arΩμα με miui 11?? ...
-
Stable arΩma XTRV θα βγει για το Note 4x MIDO?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nnbignick - - Recoveries
ΜήνυμαΝα ρωτήσω η έκδοση 3.2.1-1 με την 3.2.1 tools για το mido τι διαφορά έχει..
-
Από ότι κατάλαβα η διαδικασία της 8.4.19 αφορά μόνο τις συσκευές που θα πάρουν την έκδοση Android 8 οι υπόλοιπες δεν χρειάζεται να κάνουν ακόμα αυτήν την διαδικασία με την 8.4.19 εγώ έχω την redmi note 4x (mido)
-
Παράθεση από Bodai: “@nnbignick για τσέκαρε τα δικαιώματα της εφαρμογής ” Τα είδα... είναι όλα δωσμενα... Αποσυνδέεται πάλι
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “ ” Μήπως έχει συνδεθεί κάποια στιγμή και με άλλη συσκευή που είχε διαφορετικό λογαριασμό ? ” Όχι δεν είχε συνδεθεί με άλλο λογαριασμό... Αυτό το παρατήρησα να γίνετε πριν 2 αναβαθμίσεις περίπου τώρα που έβαλα την τελευταία rom συνεχίζει να συμβαίνει
-
Να ρωτήσω ξέρει κανείς γιατί η εφαρμογή MI fit δεν παραμένει μόνιμα στον λογαριασμό του mi αλλά ζητάει συνέχεια τα στοιχεία για την σύνδεση;
-
Να ρωτήσω... Γιατί η κατηγορία θέματα εμφανίζεται μόνο αν επιλέξεις χώρα την Ινδία και δεν εμφανίζεται και ως Ελλάδα
-
Παράθεση από Earl_Estes: “εγκατεστησα arΩma σε mido... ολα κομπλε... ανοιξα παιχνιδι σχετικα ελαφρυ (pixel car racing) και ολα μια χαρα, αλλα οταν ανοιξα βαρυ παιχνιδι (PUBG Mobile) αρχισε το κινητο να ζεσταινεται σχετικα πολυ.... κ το κανει απ την μερα π εκανα αναβαθμιση... ” Μην φοβάσαι..Έχουν αντοχές καλές τα xiaomi είναι πολύ σκληρα για να πεθάνουν