Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 338.
-
Τελικά η γειτονιά μου έχει και αυτό το προνόμιο ... δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω
-
Παράθεση από fog: “@nnbignick Δεν έχει αλλάξει ακόμη η ονομασία. Όσο όμως κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έχουμε τις επιλογές του aroma installer, την aroma rom έχουμε εγκαταστήσει. ” ..ναι το κατάλαβα ότι πέρασε και απο κάποιες εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν το αναφέρω προς διόρθωση εάν είναι κάποιο σφάλμα
-
την πέρασα και εγώ την τελευταία aroma redmi2 2gb στην εγκατάσταση πήγαν όλα καλώς βέβαια δεν πέρασα όλες τίς εφαρμογές.. από χθές δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα αυτό που παρατήρησα δεν αλλάζει πάλι η οναμασια τής rom σε aroma μέσα στις πληροφορίες τής συσκευής Προς ενημέρωση την εγκατάσταση της aroma 7.5.18 την έκανα πάνω στην 7.5.18 χωρίς καθαρή εγκατάσταση
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nnbignick - - Recoveries
ΜήνυμαΝα αναμένουμε Νεο twrp και για redmi 2 gb? ή δεν θα υπάρξει;
-
Αντε με το καλό... όποιος είναι ποιο τυχερός ας το κερδίσει
-
Η τύχη στον ποιο τυχερό...
-
Αυτό με τα κινέζικα μου το κάνει και σε μένα αλλά όχι πάντα συγκεκριμένα όταν πήγα να αλλάξω την ώρα, ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι δεν δέχεται αλλαγή της ώρας Αθήνας ή άλλης πόλης και μένει μόνιμα στην ώρα του Αμάν αυτό το κάνει όμως και στην αγγλική έκδοση, και όταν πάω να συνδεθω το λογαριασμό mi cloud δεν συνδέεται άμεσα αλλά θέλει ξανά να δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου ενώ στο αγγλική έκδοση και στην κινέζικη το κάνει άμεσα..
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από newbie: “δεν έχω παλιό ρούτερ... Η μόνη πρόσβαση στο internet είναι μέσω wifi... Θέλω να συνδέσω το μηχάνημα σε ένα ασύρματο δίκτυο και ύστερα να μοιρασω την σύνδεση αυτή στις υπόλοιπες συσκευές μου... (repeater mode). Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω οδηγίες για να αλλάξω το firmware μία και όλα είναι στα κινέζικα, να βάλω αγγλικό ” εδώ είναι ένας οδηγός για το router με αγγλικό firmware γιατί με τα κινέζικα δεν παλεύετε .... MEGA Εγώ αυτόν έχω περάσει δεν έχω κάποιο πρόβλημα υπάρχ…
-
...εδω και μέρες προσπαθω να συνδεθώ με το router 3 μέσω των εφαρμογών που έχουμε στο forum Mi WiFi 3.1.1 ΕΝ, 2.3.62 όλο μου λέει ότι δεν γινετε η σύνδεση με τον λογαριασμό μου και όταν δοκιμάζω με άλλον λογαριασμό μου βγάζει τις παρακάτω εικόνες, είπα να εγκαταστήσω την κινέζικη εκδοση 3.0.1 και τελικά με αυτην μπήκα.Μήπως έχουν αλλάξει οι συνδέσεις απο την εταιρία ? Τι κάνουμε ξεκινάμε κινεζικα?