Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 338.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαεδώ είναι ένας οδηγός για το router με αγγλικό firmware γιατί με τα κινέζικα δεν παλεύετε .... MEGA youtube.com/watch?v=bOOpY9JVdug
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Δοκίμασε να μπεις στον λογαριασμό με 4G όχι wifi ” δοκίμασα δεν γίνετε τίποτα και δοκίμασα με αλλαγή λογαριασμού και κατέληξε το πράμα όπως την φώτο
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@nnbignick τι ακριβώς πόσταρες; ” @HliasAvg μετρηση internet 4G απο codmote.. την μεσαία μέτρηση με ανταπόκρισή 19 ms
-
ΜήνυμαΈχω την 3.3.62 έκδοση του Mi WiFi είχα περάσει και την 3αρα πριν κάι δεν μου κάνει σύνδεση με τον λογαριασμό "αποτυχία εισόδου στο λογαριασμό μου" στο Mi cloud ενώ με την Mi home συνδέετε και αναγνωρίζει το Router συμβαίνει κατ με μένα ή υπάρχει γενικό θέμα...?
-
Στις της συσκευής μου Redmi 2 2gb δεν μεταφράστηκε στα ελληνικά το Αλφάβητο των επαφών με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί λόγο ότι οι επαφές; επαφές είναι στα ελληνικά αποθηκευμενες
-
..ένα ακόμη redmi note 4 ξεκίνησε διαδικασία για να μπει η ελληνική rom όλα πήγαν κάλως με την αγγλό-κινέζικη official ...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από nnbignick: “λοιπόν έχω πρόβλημα με το Mi unlock μου έχει έρθει μήνυμα sms και μου έδωσαν την έγκριση, περνάω τα στοιχεια στιν εφαρμογη αριθμος τηλ., mail, ή accound id και μου γράφει NETWORK ERROR τι στο καλό συμβαίνει ..ξερή κανείς τίποτα ? ” λοιπόν σε συνέχεια του θέματος μου ήρθε ένα sms στα κινέζικα το οποίο είχε έναν αριθμό και έλεγε να τον προσθέσω στο τέλος του δικού μου κωδικού γιατί λέει προσπάθησα να συνδεθώ με μία παλαιότερη έκδοση(Mi unlock 1.1) το έκανα και συνδέθηκα ..…
-
Μήνυμα@sakis112 ...okay τελικά το έκανα και το σύνδεσα... και εγω ποιο πολύ για να το μάθω και να καταλάβω στην πράξη πως γίνετε .. ευχαριστώ για τον χρόνο και την βοήθεια σου ...ευτυχώς υπάρχει η μετάφραση της google γιατί με την κινεζια δεν θα έβγαζα άκρη
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “ειχα ρουτερ του ΟΤΕ, ΖΤΕ 911, σε αυτο ειχα κανει bridge mode..( δεν χρειαζεται!! ). Οταν συνδεσα ρουτερ της Zyxel, δεν θυμαμαι τον αριθμο, δεν μπορεσα να κανω bridge mode sto Zyxel. Σε ολες τις περιπτωσεις, δεν χρειαζεται το bridge mode. Ψαξε στο google,, .. How bridge mode κλπ.. =============== Ιαν 15th 2017, 3:06pm =============== speedport entry 2i σε bridge mode? - VDSL & ADSL Routers - Insomnia.gr ,, αυτο ειχα διαβασει, ειδικα την σελιδα 2, και εκανα bridge mode, to …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “και εγώ είχα κάνει bridge, που ΔΕΝ χρειάζεται. Στο modem, router που έχεις, επανέφερε το, για να έχεις ιντερνέτ, και με ένα καλώδιο Ethernet σύνδεση με το Xiaomi router. Έτσι το είχα, και μάλιστα την τηλεόραση και το PC, τα είχα συνδέσει με το Xiaomi. ” ... έτσι το δουλεύω γιατί αλλίως δεν βλέπω άλλη λύση ..απλά διάβασα ότι γίνεται και με λειτουργία bridge εάν κάποιος το έκανε ας μας πει πως, βήμα βήμα και εάν τελικά υπάρχει αγγλικό firmware και το έχει περάσει κανείς? θέ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαλοιπόν έχω πρόβλημα με το Mi unlock μου έχει έρθει μήνυμα sms και μου έδωσαν την έγκριση, περνάω τα στοιχεια στιν εφαρμογη αριθμος τηλ., mail, ή accound id και μου γράφει NETWORK ERROR τι στο καλό συμβαίνει ..ξερή κανείς τίποτα ?
-
Μήνυμα..λοιπόν ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες για το router 3 το οπόιο σύνδεσα και εγκατέστησα και την πολύτιμη εφαρμογή mi wifi με την ματάφραση του madddoctor για να χειρίζομαι την συσκευη. έχω 2 ερωτήματα το router το σύνδεσα πάνω στο modem/router που είχα με ethernet, είδα στα παραπάνω να αναφέρεστε να γυρίσουμε το modem/router σε λειτουργία bridge το οποίο και έκανα αλλά έχασα το ιντερενετ εκτός εαν δεν έκανα κάτι σωστά. και εαν υπάρχει firmware στα αγγλικά για το router …
-
gkalen εδω και μια βδομάδα απο την gtv περασα την δικια σου rom 6.8.25.... μετά απο αρκετό καιρό είδα την κατανάλωση της συσκευής να επανέρχεται σε πολλή καλύτερα επίπεδα περίπου το όφελος είναι κάπου 15% με 20% σε σχέση με την gtv, η συσκευή γενικά λειτουργεί σταθερά δεν εντόπισα τίποτα το ιδιαίτερο.. μέχρι τώρα. Πολλή καλή δουλεία Την προτείνω σε όσους έχουν Redmi 2 με 2gb μια και η δοκιμή έγινε σε αυτή την συσκευή.
-
Έγινε η παρακάτω προσθήκη.... "Αντικαταστάθηκε το SUPER USER με την πρόσφατη έκδοση 2.46" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17472/ Πώς γίνεται να έχω νεότερη εφαρμογή SUPER USER στην προηγούμενη rom 6.8.4.???
-
Να ρωτήσω ρε παίδες γιατι στο mi4 μόλις περασα την rom ο πλοηγός είχε μέσα κινεζιές απο μηχανές αναζήτησης καμία σχέση με πριν.??PgNqR5zjXmmtleRXyCK38Gqsc9b0uvwJTVLFvXH9wWDqre6yG1RyaDudL5fzmbeKU2S4Nn4WxuPNcBC0oBeIeb8Lo9E+wkKyF0AmCGEfQgT6kYSb7Q6H9W67UoJGca6sn83ns6kzkn+eoIDU1vl+v2+UiH5WxoNUpmeN7gr2eYsSaeNBSKWk5ImbhJAO7hjnnNHIGUnYAC6f3h5Pj375CEsZEmallAMA PgNqR5zjXmmtleRXyCK38Gqsc9b0uvwJTVLFvXH9wWDqre6yG1RyaDudL5fzmbeKU2S4Nn4WxuPNcBC0oBeIeb8Lo9E+wkKyF0AmCGEfQgT6kYSb7Q6H9W67UoJGca6sn83ns6kzkn+eoIDU1v…
-
Να ρωτήσω ρε παίδες γιατι στο mi4 μόλις περασα την rom ο πλοηγός είχε μέσα κινεζιές απο μηχανές αναζήτησης καμία σχέση με πριν.??
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kostas234: “και αυτή η ρομ έχει πρόβλημα μέ τό bluetooth καί τό gps γιά τίς από συνδέσεις σε ταξίδι πού έκανα σήμερα παρατήρησα ότι όταν είναι καί τα δύο ανοιχτά το bluetooth μετά από λίγο έκανε αποσύνδεση καί τό gps έχανε το σήμα ανά 10' λεπτά μετά εκλεισα το gps και το bluetooth δεν ξανά αποσυνδέθηκε. ” το ίδιο έχω παρατήρηση και εγώ με το gps και πέρασα μια εφαρμογή απο play store GPS FIX και βελτιώθηκε η κατάσταση και με το gps test ελέγχεις το gps σου πόσο…
-
τις rom τις αγγλοκινέζικες απο που τις βρήσκουμε???