Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 338.
-
Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB
nnbignick - - Recoveries
Μήνυματι έγινε τελικά έβγαλες άκρη?
-
Εφαρμογές MIUI για το Mi4c
Μήνυμακαλημερα την τελευταία rom που κατέβασα για ένα mi4 το οποίο έχει infrared δεν υπήρχε ή αντίστοιχη εφαρμογή ούτε οι εφαρμογές smart home, την κατέβασα από το site της xiaomi ή οποία λειτουργεί αλλά είναι φουλ κινέζικα.
-
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω αυτήν την φορά να περάσετε καλά!!!! Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Υπολογίστε μια καρέκλα και για μένα. Αλλά ρε συ @GR_Macedon στο διπλανό καφέ ... οχι εκει που πήγαμε την προηγούμενη φορά :wink:” Συμφωνώ !!!!;););) Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χθες πέρασα την V7 αλλά και πριν με την V6 είχα και συνεχίζω να το έχω απo ότι φαίνεται να χάνω την camera, εδώ για να βοηθήσω να πω ότι η camera ανοίγει και ενώ τραβάς φωτογραφία και κάνει και τον συνηθισμένο ήχο, φωτογραφία δεν υπάρχει πουθενά είναι σαν άσφαιρη αυτό το παρατήρησα όταν για κάποιο λόγο κάνει επαναφόρτωση του launcher, στο video δε, πριν μου έτυχε να τραβάω video και ενώ υπήρχε οπτικά το αρχείο το video δεν μπορούσε να παίξει ήταν κάτι σαν άδειο. Υπάρχει κάποια αναφορά σε κάτι αν…
-
περιμένουμε και για το Redmi2 2GB
-
..λοιπόν για το redmi 2 προχθές ήθελα να ενεργοποιήσω την λειτουργία hot spot και να δώσω internet μέσω data δυστυχώς δεν λειτούργησε η λειτουργία αυτή διότι ενώ ενεργοποιούσα την διαδικασία hot spot μετά data ή και αντίστροφα το αποτέλεσμα ήταν να ανοιγοκλείνει το hot spot απο μόνο του. Τι μπορεί να φταίει ?
-
Γενικά απο miui 6 έχουμε κάτι νεότερο από θέμα έξυπνου χειρισμού - gadget ?
-
...επειδή δουλεύω το redmi 2 και σαν φακό όταν ενεργοποιώ το φακό απο το πλάι να ενεργοποιηθεί η οθόνη και στην συνέχεια πατάω το home για να ανάψει το led, ανάβει και μετά από 1- 2'' σβήνει, τι στο καλό φταίει και δεν ανάβει συνεχόμενα ? και τώρα που ψάχνω μέσα στα εργαλεία φακός δεν υπάρχει ''Stable 5.2.0''
-
Παράθεση από Geowrc: “Τι εννοείς θα χρειαστεί ξανά φλασαρισμα ; Η έκδοση που έχεις είναι Stable, όταν βγει ξανά Stable την κατεβάζεις και τη φλασαρεις. Η ρομ μέχρι στιγμής πως σου φαίνεται, έχεις κάποιο πρόβλημα, ρωτάω γιατί περιμένω το τηλέφωνο τη Δευτέρα για ένα φίλο που δεν ασχολείται και πολύ και λέω να του περάσω τη Stable” Επειδή πριν το Redmi 2 είχα το 1s το οποίο ήταν ROOT είχε την ένδειξη Stable Προς το παρόν δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Geowrc: “Τι εννοείς θα χρειαστεί ξανά φλασαρισμα ; Η έκδοση που έχεις είναι Stable, όταν βγει ξανά Stable την κατεβάζεις και τη φλασαρεις. Η ρομ μέχρι στιγμής πως σου φαίνεται, έχεις κάποιο πρόβλημα, ρωτάω γιατί περιμένω το τηλέφωνο τη Δευτέρα για ένα φίλο που δεν ασχολείται και πολύ και λέω να του περάσω τη Stable” Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Geowrc: “Τι εννοείς θα χρειαστεί ξανά φλασαρισμα ; Η έκδοση που έχεις είναι Stable, όταν βγει ξανά Stable την κατεβάζεις και τη φλασαρεις. Η ρομ μέχρι στιγμής πως σου φαίνεται, έχεις κάποιο πρόβλημα, ρωτάω γιατί περιμένω το τηλέφωνο τη Δευτέρα για ένα φίλο που δεν ασχολείται και πολύ και λέω να του περάσω τη Stable” Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
.....πείτε το ρε παιδιά 5.2.0 developer βλέπω ... θα χρειαστεί φλασάρισμα ξανά για να πάμε σε stable ή απο εδω θα αναβαθμιστεί με παρακάτω ενημερώσεις ?
-
Τι στο καλό δεν κάνω σωστά έκανα εργοστασιακες, κανει update το ολοκληρώνη και μετά παω να δω ''σχετικά με το τηλέφωνο '' και βλέπω την developer αντί για την stable?
-
Καιρός ήταν ....Σήμερα το βράδυ θα έχουμε δουλειά ....και κατι ακόμα περιμένουνε stable miui 6 για 1s ?
-
Για το redmi 2 2gb εχουμε κανα νεο για την stable?
-
Τελικά το έκανα format στον υπολογιστή στην συνέχεια την τοποθέτησα στην συσκευή, μου ζήτησε να κάνει διαμόρφωση ξεκίνησε κάποια στιγμή διακόπηκε δεν την ολοκλήρωσε παραδόξως την αναγνώρισε αλλά με 66,95 gb τωρά φταίει η συσκευή ή το λογισμικό γιατι ένα φιλαράκι που το κάναμε σε sumsung galaxy 3 το οποίο δεν την αναγνώριζε, στην συνέχεια του περάσαμε την lollipop 5.1 και την αναγνώρισε ?