Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 340.
-
Ρίξε μια ματιά εδώ πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms
-
Παράθεση από Giannis Anargyrou: “Καλησπέρα, κάτοχος redmi pro 3/64 και με εγκατεστημένη rom την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.1.19.zip (Fixed). Το προβλημά μου είναι ότι σαν rooted phone δεν μου επιτρέπεται η είσοδος σε μια εφαρμογή, αυτή του Snapchat. Λίγο που το έψαξα στο web βρήκα ότι πρέπει να απενεργοποιήσω super user και uninstall xposed framework ώστε να κάνω log in και μετά να τα ενεργοποιήσω πάλι. Το μόνο που βρίσκω και καταφέρνω να κάνω είναι απενεργοποίηση super user, εί…
-
Παράθεση από Takis@20VT: “Παίδες, να σας ρωτήσω, έκανα την εγκατάσταση, χάλασε το twrp, το root κλπ. Ξεκλείδωσα ξανά, φλάσαρα twrp, ολα ok, αλλά δεν είμαι root ! Προσπάθησα από τη συσκευή, από στικακι μήπως, τίποτα... αναφέρομαι στο αρχείο supersu-v2.79.zip. Moυ γράφει "there is no SU binary installed and superSU cannot install it. This is a problem ! Κάποια βοήθεια; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ” Εικονίδιο supersu έχεις μέσα στις εφαρμογές σου?
-
Παράθεση από bomberb17: “Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όλες οι ROM εχουν μέσα τη λέξη "beta1" στο όνομά τους; ” Υποψιάζομαι γιατί δεν έχουν δοκιμαστεί και δεν ξέρουμε αν έχουνε bugs.
-
bootloop redmi 4 [SOLVED]
ΜήνυμαΈχουμε καμία ιδέα αν η Official από Xiaomi έχει ελληνικά. Δεν θέλει ο αδερφός μου να του ξεκλειδώσω τον bootloader, και αυτή η rom έχει προβλήματα.
-
Παράθεση από brougos: “Ισως εχει απαντηθει και προκαταβολικα ζητω συγγνωμη.....κανενα νεο για 8.2 για Redmi PRO? ” Έχει αναφέρθηκε το θέμα και την περιμένουμε.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@movieland ο φιλος αναφερετε σε ελληνικη DEVELOPER Rom. Ριξε μια ματια εδω. [XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
-
Παράθεση από mpoitsos: “καλημερα παιδιά Έκανα install απτο updater την 8.2 Και παρατήρησα ότι έχω θέμα με τα δεδομένα... Δεν ανοίγουν. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Mi3w ” Κοίταξε αυτό εδώ. μπορεί να βοηθήσει. Συνήθως είναι η Λύση 3. XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN
-
δεν δουλεύω root explorer. δουλεύω File manager.