Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 340.
-
αφού συνδέθηκα στο snapchat και δούλεψε έκανα ξανά flash το supersu από twrp και δεν σταμάτησε να δουλεύει. παίζει κανονικά τώρα.
-
να ρωτήσω κάτι πληροφοριακά ρε παιδιά? εγώ όταν ξεκλείδωσα bootloader δεν πέρασα καμιά fastboot rom. Πήγα κατευθείαν twrp και από εκεί μετά wipe και flash xtrv. Μήπως εμείς στη Λάρισα έχουμε δικό μας τρόπο? =============== Φεβ 23rd 2017, 1:01am =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες στο chat Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχει 10 μηνύματα. δεν νομίζω να έχει chat!!!!
-
@thanag7 είχα θέμα με το snapchat και το έψαξα 2 εβδομάδες για να το λύσω(με xtrv7.1.19) . Έκανα τα εξής, άνοιξα το superSu και πήγα ρυθμίσεις και πάτησα "Πλήρης κατάργηση πρόσβασης root". όταν άνοιξε το τηλ έκανα restart to recovery μπήκα στο twrp έκανα wipe dalvik + cache και μετά reboot system και δούλεψε κανονικά. κοίταξε το.
-
Τσέκαρε εδώ. MIUI 8.2 China Stable ROM Rolling Out: Changelog, Downloads, Supported Devices! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Μόλις βγουν και φτιαχτούν από τα παιδιά εδώ θα συμπεριληφθεί στο forum. Μείνετε συντονισμένοι! 100.gif =============== Φεβ 21st 2017, 1:17pm =============== Παράθεση από jsjsjs13: “Υπάρχει το εικονίδιο αλλά πατώντας το λέει ότι δεν υπάρχει binary installed. Μήπως πρέπει να ξανά περάσω μέσω twrp? Υπάρχει κάπου το zip? ” Μπες twrp και κάντo instal. IMG_20170221_1…
-
Δες μέσα στις εφαρμογές αν έχει το εικονίδιο του supersu. Αν το έχει άνοιξε το.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@HliasAvg Ανοίγεις το titanium backup, πατάς επάνω στο tick δεξιά, και στο μενού που σου βγάζει επιλέγεις Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη. ” Κλικαρα αυτά που ήθελα από εκεί που είπα πριν και έβαλα και κάτι για Ρυθμησεις wifi και τέτοια, αλλά τώρα που το σκέφτηκα πήρα κι από TWRP!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν είσαι root Titanium Backup. Επίσης μπορείς να πάρεις nandroid backup από TWRP. ” Από TWRP μπορώ να πάρω τα πάντα? Παράθεση από GR-Macedon: “Αυτό με τα παιχνίδια είναι όντως πολύ σπαστικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κρατάν ένα log αρχείο του level καθε παίχτη στον server τους, ενώ κρατάν τόσα άλλα προσωπικά στοιχεία. ” Εγώ που κατεβάζω και σπασμένα ούτε το Google δεν μου κρατάει save.