Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 340.
-
@ail31ou και εγώ και πόλοι άλλοι περιμένουμε για το omega. Έβαλα μια φωτογραφία που έβαλε ο @rocketking85 που το έψαξε. Κοίτα ξανά ποιο πάνω πρέπει να βγήκε τώρα.
-
Δεν υπάρχει λινκ. 30531-Screenshot-2017-02-19-15-52-42-974-com-facebook-katana-png
-
Διαβάστε κανένα σχόλιο και μην γράφετε κατευθείαν αυτό που θέλετε. Έχει αναφερθεί ότι θα βγει για το redmi pro omega. Παράθεση από rocketking85: “Παράθεση από blacksabbath: “περιμενουμε να βγει κατι και για το Redmi PRO (Omega) ” εδώ βέβαια το αναφέρει για αύριο 20.02 ”
-
Πιθανά Προβλήματα κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος με το SP Flash Tool 1. Σε περίπτωση εμφάνισης σφάλματος 'PMT changed for the ROM; it must be dowloaded' επιλέγουμε 'Firmwareupgrade' αντί για 'Download only'. 2. Σε περίπτωση εμφάνισης σφάλματος 'large file' αντικαθιστούμε το αρχείο cust.img της rom με αυτό ->Dropbox - Custom_Cust_Omega.zip =============== Φεβ 20th 2017, 10:22pm =============== Καλό θα είναι να διαβάζουμε όλο τον οδηγό πριν ξεκινήσουμε μια διαδικασία για να γνωρίζουμε τι μπορ…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@Johnkas φερε μαζι stable 8.1.2.0 γτ με εποιασαν τα νευρα μου σημερα. =============== Φεβ 19th 2017, 3:51pm =============== Σήμερα εκτως από software είχαμε και Hardware. IMG_20170219_105741.jpg
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Τα Fix των ROM για τις συσκευές που τα χρειάζονται, καθώς και αρκετές STABLE V8.2 ROM, θα τα έχετε από αύριο, μόλις αυτά ετοιμαστούν. ” Περιμένουμε και stable. Ωραιότατα. Ελπίζω να βγει για τo Omega.
-
Στο Redmi pro (Omega) από ότι διάβασα δεν υπάρχει θέμα. Βραδάκι θα την περάσω.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕγώ έγραψα ότι πήρα το κινητό με κινέζικα και θέλω να του βάλω ελληνικά γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα.
-
Παράθεση από gas83: “Καλημέρα, μόλις έφτασε Redmi Pro φίλου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Δεν μου φαίνεται για official η rom μιας και υπάρχει μόνο κινέζικη (link), καλά τα λέω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30205/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30206/ ” Η ROM δεν είναι global-stable. Αυτή είχε και εμένα όταν το πήρα και είχα και πολα bug και κολλήματα. Με αυτή τη rom εγώ ξεκλειδωσα χωρίς να βάλω Official..
-
Για το redmi pro σαφώς ποιο μεγάλη κατανάλωση μπαταρία. Μέσα σε 2 μέρες έκανα 3 φωρτησεις που με 7.1.19 θα είχα κάνει μια και αν.
-
Μόλις παρέλαβα κάτι μπαταρίες για ένα Dron. Άνοιξα το δέμα και έμεινα έκπληκτος. Αντί για μπαταρίες είχε ένα αμαξακι μέσα. Με έπιασαν τα νεύρα μου. Αλλα μετά κατάλαβα πόσο έξυπνος είναι ο Κινέζος. Για να περάσει Μαλων το τελωνείο χωρίς φόρο έκρυψε τις μπαταρίες μέσα σε ένα αμαξακι. Χαχαχχα πολύ μπροστά. IMG_20170214_112043.jpg
-
Screenshot_20170212223519873_com.ant.png