Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 340.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμασωστός @nickkon κάτι μου ξέφυγε από όσα έγραψε ο φίλος . Δοκίμασε official να κάνεις δουλειά σου μέχρι να ξεμπλέξεις.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Μπορείς αν έχεις και άλλο νούμερο κιντητού διαθέσιμο (δικο σου ή απο συγγενή που να μπορεις να δεις άμεσα τα μυνήματα) να ανοίξεις άλλο λογαριασμό και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα. Συνήθως έρχεται το οκ πιο γρήγορα. Αλλιώς ίσως βολέψει αυτός ο οδηγός Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Προσοχή δεν ξέρω τι παίζει με τον οδηγό, δεν το έχω δοκιμασει απλά λέει για ολα τα xiaomi ” Ο οδηγός λέει για OFFI…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50% ” να εύχεσαι να μην κλείσει από μπαταριά με 50%.(BUG)
-
την πέρασα εχθές το βράδυ και με το λίγο που το δούλεψα βλέπω ποιο μεγάλη κατανάλωση. άλλα είναι νωρίς ακόμα για να πούμε με σιγουριά. οι επόμενες μέρες θα δείξουν. =============== Φεβ 12th 2017, 5:25pm =============== Παράθεση από Bodai: “@verfot33 δες αυτό -> youtube.com/watch?v=Dk0XUJYqElk ” με αυτό μπορώ να ρυθμίσω και την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλίσης ? δηλαδή να το βάλω να μην ξεκινάει από χαμηλά άλλα κατευθείαν τέρμα?
-
Παράθεση από HliasAvg: “Μολις ξαναβαλα την FIX για το Redmi pro και δεν ειχα κανενα προβλημα στα 20 λεπτα που το δουλευω. Θα κανω τεστ τις επομενες μερες και θα δουμε. ” μπορεί να γίνει κάτι για τον ήχο κλήσης που πάει από χαμηλά και δυναμώνει? κάποιο zip όπως το super user ας πούμε που να διορθώνει αυτό το πραγμα?
-
Μολις ξαναβαλα την FIX για το Redmi pro και δεν ειχα κανενα προβλημα στα 20 λεπτα που το δουλευω. Θα κανω τεστ τις επομενες μερες και θα δουμε.
-
Παράθεση από Mardis: “Καλησπέρα. Δεν μπορώ να περάσω την rom στο Xiaomi redmi pro ούτε μέσω της αναβάθμισης, ούτε απευθείας από το recovery. Γράφει succeed αλλά όταν πάω να δω ποια version έχω είναι η προηγούμενη 7.1.19. Ξέρει κανείς κάτι; ” Και σε εμένα το ίδιο. Εκτως του ότι δεν δουλεύουν home button και του κλειδώματος. Για αρχή. Γυρνάω στην παλιά Screenshot_20170211002129500_com.and.png
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από ntinos_g7: “Εγκατασταση σε RN2 ολα καλα μεχρι στιγμης.Ευχαριστουμε παιδια ” Απο που την κατεβάσατε; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Είναι VIP την περνούν σε email πριν από εμάς
-
Θα έχουμε ρομ σήμερα? Η την άλλη Παρασκευή?
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚυριακή στα γνωστά λημέρια? Η θα αλλάξει για να μην βαριόμαστε?
-
Μολις κοιταξα το δικο μου με 7.1.19. δεν εχει τπτ!!
-
Παράθεση από cloud78: “@HliasAvg παίζει..no name είναι το ανταπτορακι ” Παράθεση από geotzia: “Όπου καί όσο και αν κοίταξα δεν έχω βρεί ανταπτοράκι type c -micro usb που να υποστηρίζει otg Το μόνο που βρήκα και το υποστηρίζει είναι από type c σε μεγάλο usb.Το αγόρασα από ebay και δουλεύει μιά χαράEίναι αυτότο ” το πειρα απο aliexpress 60 λεπτα no name. εγραψα "usb type c to micro usb cable otg" κουμποσα το φλασακι μου που εχει micro usb και δουλεψε. το ονομα του ανταπτορα δεν το θυμαμαι ακριβος …