Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 340.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαδεν βαριεσαι καθολου βλεπω!!!! χαχαχαχ
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚυριακη 10:00 ωρα καφεδακι!!! Ο @Johnkas θα ερθει? Εχω καποιες αποριες με το μηχανημα.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω αλλα θα ρωτησω. ξεκλειδωσα δυο Hennessy με unofficial χωρις να χρειαστει να περασω official dev και διαβασα και σε καποιο αλλο thread οτι το εκαναν πολλοι. εχει αλλαξει κατι πλεον; ξεκλειδωνουν ολα με unofficial; ” Από όσο ξέρω όχι. Αν και εγώ ήμουνα από τους τυχαιρους που ξεκλείδωσα χωρίς Official. Καμία φορά κάθετε. Δοκίμασε.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑμα ξεκλειδωσες μια φορα μετα πρεπει να περημενεις νομιζω ενα μηνα για να ξανακανεις με το ιδιο mi acount αιτηση. αλιος φτιαξε ενα νεο με αλλο νουμερο και κανε δουλεια σου. =============== Φεβ 1st 2017, 1:44pm =============== ηρθα δευτερος?
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από thanos485: “δίπλα σε αναπαυτικούς καναπέδες ειδικούς για όσους έχουν προβλήματα με τη μέση τους ” @thanos485 Εκτός από την μέση που έπαθα λουμπάγκο με πονάει και η πλάτη από την μαχαίρια που πέταξες Πρόσεχε με τον τίτλο του Επίτιμου που έχω πιάνουν οι ευχές μου πρόσεχε αλλά ευτυχώς είμαι καλά τώρα και που θα πάει θα σε βρω ” κλαιω. Αμα δεν τρωω τπτ κοψιδια στο μπλοκο τις Νικαιας θα σας κανω και εγω παρεα..
-
Ξέφυγαν τα συστήματα! Χαχαχχα
-
Έχω 7GB μαζεμένα και αυξάνονται. Δεν μπορώ να τα φάω.
-
Έκανα μέτρηση σήμερα 4g στην Καρδίτσα και έμεινα έκπληκτος. Screenshot_20170127150206172_com.miu.png
-
Μήνυμαξεκλειδωσα και εβαλα και 7.1.19 αλλα εχει ο αδερφος μου ενα redmi 4 me ελληνοαγγλοκινεζο-stable τις κακιας ωρας που κανει διαφορα, και υπαρχει περιπτωση να ερθει απο βδομαδα να το σουλουποσουμε και αυτο.
-
Μήνυμαεχω εναν κωδικο να βρισκεται, οπως ειπε καποιος οταν μου ξεκλειδωσαν το τηλ. να δω και τη διαδικασια.
-
Μήνυμααλλαξα και νουμερο γιατι στο αλλο λεει οτι εστειλε πολλα μηνυματα. νομιζα ηταν ο κωδικος και το παταγα συνεχεια. με internet explorer δουλεψε ο mozila firefox δεν του εκανε. χαχαχαχ
-
Μήνυμαεχει κολησει εκει τη κανω? παταω και δεν κανει next. .JPG
-
Μπαταρία όλα καλά Screenshot_20170126015055938_com.miu.png
-
και εμενα κανει κανονικα τη μεταφορα.
-
Παράθεση από MyLord: “Κανένας τρόπος να παρακάμψουμε την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης παίζει?. ” Παράθεση από GEORGE13: “εχουμε θεμα με την ενταση του ηχου κλησης; ” +1 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ROM KAI MIUI. ΠΕΦΤΕΙ sagionara1.jpg