Παράθεση από Johnkas: “Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] =============== Ιαν 11th 2017, 8:24pm =============== Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) =============== Ιαν 11th 2017, 8:25pm =============== Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. =============== Ιαν 11th 2017, 8:30pm =============== Κανε μονο την διαδικασία της αίτησης απο τον πρώτο οδηγό και κατεβασε την rom απο τον τρι…
εχει διαπιστωθει σε κανεναν που το εχει προβληματα οπως να κανει restart η να ανοιγη η οθονη μονη τις χωρις να πατησετε τπτ? κανει κατι τετοια του αδερφου μου.
αυτο που με τρομαξε ειναι οτι εμενα δεν εχει official rom απο οτι μου ειπανε. και πρεπει να την περασω πρωτα. δεν εχω στα8ερη συνδεση στο ιντερνετ μπενω με 3g/4g.
Παράθεση από spyroskara: “ εμένα αυτά που κάνει είναι να σκαλωνει το back button καποιες φορες οπως και να αναβοσβηνει η οθονη κανοντας δονηση και να σταματανε αυτα με επανεκκινηση.Ελπίζω να είναι λόγω της multi rom και οχι του κινητου οπως και ελπίζω η μπαταρία να διαρκεί περισσότερο... ” Το ιδιο λεμε. Απλα εμενα το εχει παει λιγο παραπερα!!! χαχαχαχ
Παράθεση από teom3spro: “Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος κάτοχος του redmi pro με 4gb ram 128gb μνήμη,το κινητό το έχω μόλις δύο ημέρες και επειδή την πάτησα με το προηγούμενο xiaomi κινητό χρειάζομαι την βοήθεια σας,θέλω φυσικά να περάσω την ελληνική ρόμ καθώς το κινητό έχει μια ψευτοκινέζιά και λόγω της προηγούμενης εμπειρίας μου θα ήθελα την βοήθειά σας ώστε να μην αντιμετωπίσω πάλι πρόβλημα. ” εχουμε ακριβος την ιδια rom. Ειναι για αλαγμα. Δεν μου δουλευουν τα ακουστικα και το ραδιο αλαζει το κλ…
θα ηθελα στη συναντηση να μου περασετε την ελληνικη rom. θα πρεπει να κανω καποια προεργασια, τι θα πρεπει να εχω μαζι μου? Εχω xiaomi redmi pro 3/64 gb helio x25
Παράθεση από geoanto555: “Τι προσπαθείς όμως? ” ηθελα να περασω κατι φωτογραφιες και κατι βιντεο, γιατι με τον κλασικο τροπο δεν μου τις βγαζει στη συλλογη. Μονο με το file manages τισ βλεπω
Παράθεση από marilena.ele: “@HliasAvg το κινητό δεν αναγνωρίζεται απο το pc suite λογω του android 6! Αρα τζαμπα προσπαθείς ” pc suite που δεν αναγνωριζει τα τηλ. τις εταιριας του.. ποιος ο λογος να το φτιαξουν μετα!!!
Παράθεση από HliasAvg: “Διαπιστωσα ότι τι ράδιο δεν δουλεύει με universal ακουστικά. Παίζει κάτι τέτοιο η έχω πρόβλημα? Και τη μπορώ να κάνω? ” Ξέρει κανένας τπτ?