Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 340.
-
Παράθεση από billpat7: “γεια σε ολους.θελω να αγορασω το redmi pro 64.παιρνω σε διαφορα μαγαζια απο ελλαδα και ολα μου λενε οτι εχει ελληνικα κ ειναι η global stable.ειναι καλη αυτη η ρομ σε σχεση με την official αγγλοκινεζικη? ” Το πήρα πριν μια εβδομάδα από ελληνικό ινντερνετικο μαγαζί. Παράδοση μέσα σε 24 ώρες {το είχε διαθέσιμο} με ελληνικά όχι 100% έχει πολλά αγγλικά μέσα. Άμα έχεις λίγο γνώση από αγγλικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Και γνώμη μου πάρτο 64. Η διαφορά είναι 15 με 20 ευρό
-
Παράθεση από GEORGE13: “κανε καλιμπρεισον να δεις απο το about phone ” Δεν το βρίσκω =============== Ιαν 2nd 2017, 8:23pm =============== Παράθεση από psilaououou: “πηγαίνεις settings -> additional settings -> buttons -> back και επιλεγεις none.μάλλον έχεις βάλει στο long press να σου εμφανίζει show recent apps tray ” Είναι none όλα εκτως από το recent που γράφει show recent apps......
-
Αγορά απο Aliexpress??
Μήνυμαοι συναλαγες γινοντε κανονικα με τις ελληνικες καρτες η ακομα περημενουμε λογο του capital control?
-
Παράθεση από psilaououou: “@ Panos Vgs ευχαριστώ για την απαντηση, αλλα στον φάκελο εργαλεία δεν εχει καμία τετοια εφαρμογη για τις υπερυθρες. ” Πηρα το redmi 4 για τον αδερφο μου και για μενα το redmi pro. Το redmi 4 ειχε εφαρμογη για υπερηθρες και micro usb. το redmi pro δεν ειχε εφαρμογη αλλα κατεβασα μια και δουλευει αψογα και ητανε με usb type c. =============== Ιαν 1st 2017, 12:12am =============== ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ηθελα να κανω το πρωτο post για το 2017!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “Βαράει κόφτες το redmi pro 3GB/64GB με την 6.12.29 XTRV... ” Το σκορ δεν ειναι με Oficial rom εεε? γτ εμενα βαραει 95300
-
Username HliasGREECE