Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 340.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καρτα γραφικων
ΜήνυμαΔεν εγραφε ποσα gb ειναι η καρτα το αρθρο και το αψαξα λιγο. βρηκα αυτο. θα παταει το εργαλειο. GeForce MX150 graphic card with up to 2GB GDDR5 new memory standard
-
Την έβαλα αλλά. Μόνο την ημερομηνία δεν μου άλλαξε. Οι κλήσεις οκ.
-
Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και 4 μέρες έχω το Mi band 2. Κάποιος από το φόρουμ σε πρόσφατη συνάντηση για καφέ στη Λάρισα μου είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω και ποιος με παίρνει τηλ. Για να μην ψάχνω υπάρχει κάποιος που να ξέρει που θα βρω τη διαδικασία?
-
Ήτανε σίγουρη η νίκη μας.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
HliasGREECE
-
-
-
-
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠοιος θα μου θύμησες πως λέγετε το μαγαζί στη Νεάπολη που φέρνει Xiaomi. Θέλει να πάρει ένας φίλος.
-
Από την αρχή το πρόβλημα σου είναι περίεργο. Γτ δεν το έχει κανένας άλλος. Και αρχίζω να πιστεύω πως είναι θεμα hardware και όχι software, αν και το πρόβλημα σου δείχνει σε λογισμικό θέμα. Δεν θα ρωτήσω αν έχεις κάνει format data και factory reset γτ είναι τα standard. Θύμησες μου λίγο τι συσκευή έχεις? =============== Νοε 24th 2017, 6:59pm =============== Αν μπορείς στείλε μια φώτο το ταμπελακι από το κουτί του κινητού σου. Να δω κάτι που μου ήρθε τώρα.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalogiros Ioannis: “[Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk] βρε παιδιά, το παραπάνω πρόγραμμα (Tapatalk) προσφέρει κάτι παραπάνω από την εφαρμογή του XiaomiGR;;;; Πως και κάποιοι το χρησιμοποιούν; ” Το χρησιμοποιούν αυτοί που παρακολουθούν πολλά forum για να μην τους ξεφεύγει τιποτα. Βάζεις οποίο forum θες μέσα και έρχονται και ειδοποιήσεις.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕνημερώνω για όσους περημενουμε δέματα από εξωτερικό. Μετά από 2 μήνες και, εχθές βρήκα μια ειδοποίηση στο σπίτι μου από τα ΕΛΤΑ να πάω να παραλάβω κάποιο δέμα. Πήγα έκατσα και καμιά ώρα στη ουρά και με μεγάλη μου έκπληξη η υπάλληλος μου έφερε 4 δεματακια αντί για ένα που περίμενα. Το ένα ήτανε από 14 Σεπτέμβρη. Οπότε όποιος περιμένει δέμα, ΥΠΟΜΟΝΉ!!!