Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 340.
-
Με έτρωγε το χέρι μου και κουμποσα την xtrv Aroma πάνω από την 8.5 stable χωρίς fr. Όλα κομπλέ.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΗ συναντήσεις γίνονται πρωινές ώρες. Οπότε ξέχνα τα τσίπουρα.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλημέρα @anavrian. Από που είσαι! Άμα δεν βολεύεσαι να έρθουμε εμείς!
-
Όταν σου έρθει ειδοποίηση τραβά την μπάρα κάτω και κράτα την ειδοποίηση παρατεταμένα θα σου ανοίξει μενού. Κάτω κάτω στο τέρμα λέει ειδοποίηση led βάλτο στο on.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΘέλω να περάσω την καινούρια Aroma που βγήκε για το redmi pro, αλλά θέλω να κάνω backup την 8.5 stable όπως την έχω τώρα σε περίπτωση που δεν μου αρέσει κάτι να γυρίσω όπως ήμουνα. Στο backup από TWRP να τα επιλέξω όλα τα κουτάκια?
-
Η μπες σε μια παλιότερη έκδοση rom που είχε την εφαρμογή στον φάκελο Data/app και θα την δεις μέσα.
-
Ήρθε και η Aroma. Αν και μου έκατσε καλά η 8.5 stable @gkalen με τρώει το χέρι μου. Χαχαχχα
-
Ξανά δοκίμασε. Κολλάει ο server καμία φορά. Super SU όταν ανοίξει και τελειώσεις με τις Ρυθμησεις μπες twrp και κάνε εγκατάσταση και μετά ξανά Wipe catch και dalvick.
-
Παράθεση από apollo_il: “Παιδιά από stable 8.2.1.0 (lollipop 5.1) για να βάλω την νέα stable 8.5.1.0 (nougat 7.0) χρειάζεται να κάνω factory reset ή απλά να την περάσω από πάνω? ” Ναι θες factory γιατί πας από 5.1 σε 7.
-
Από stable σε dev η το αντίθετο θες θες factory reset. =============== Οκτ 7th 2017, 1:16pm =============== Μπαίνεις στο twrp κάνεις Wipe και μετά πας instal βρίσκεις τη ρομ, που πρέπει να έχεις κατεβάσει και περάσει στο κινητό πριν ξεκινήσεις, και περημενεις να τελειώσει. Μόλις τελειώσει πατάς Wipe dalvick/art catch, και reboot system. Και περημενεις να ανοίξει
-
Αυτό που επεσήμανα στο gkalen είναι πως όταν την πέρασα επάνω από την 8.1.2 δεν μου το έβγαζε. Το σφάλμα. Οπότε λογικά θα φτιαχτεί. Δεν έκανα επαναφορά. Θα γυρίσω σε developer γτ παρατήρησα και μεγάλη κατανάλωση ram. Στα 3gb ελεύθερο 1.2, ενώ παλιότερα είχα 1.8.
-
Ξαναπεραστικε σε redmi pro η 8.5 με factory reset. Το battery drain συνεχίζετε και εκτως αυτού πετάει σφάλμα σε κάθε επανεκκίνηση. Το είδε και ο @gkalen προχθές στην συνάντηση στη Λάρισα, έκανε κάτι Μαγικά αλλά συνέχισε να το βγάζει. Η πρόταση του είναι για developer, που πιστεύω πως είναι και η ποιο σωστή.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΛίγο που κοίταξα το note 4x είναι το Mido Στις official rom