Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 340.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΤα τηλ όχι φορά παρτίδα. Γτ κάνω και φάρσες εγώ. Σε πμ παιδιά.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΗ ασφάλεια στο account είναι 100%?
-
Παράθεση από derveni: “@MIUI_ART Εγώ αν το κερδίσω θέλω να μου το στείλεις brick, θέλω να έχει σασπένς αλλιώς δεν έχει καμία αξία. ” Χαχαχαχχαχα δεν παίζεσαι. Το un-brick θα το κάνεις σε Live streaming να το δούμε όλοι?
-
Παράθεση από drillerkiller: “Καλή επιτυχία σε όλους, μα πιο πολύ σε μένα!! ” Σε εμένα ποιο πολύ! Χαχαχαχχα
-
Παράθεση από Billys_21: “Καλησπερα σε ολους. τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με τα Online βιvτεακια, ασχετως site η εφαρμογης. εχει αvτιμετωπισει καvεις κατι τετοιο η μηπως γvωριζει τηv λυση; εχω τηv official αγγλοκιvεζικη ” Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος για το ποιο είναι το πρόβλημα σου. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τπτ. Έχεις πρόβλημα με τα βιvτεακια τι ακριβώς, κολλάνε δεν τα φορτώνει ακούς μόνο ήχο!
-
Install διάλεξε την αναβάθμιση από τα αρχεία σου και μόλις τελειώσει κάνε Wipe Davic και catch.
-
@dhmlaz είσαι από τους τυχαιρους τότε. Οι περισσότεροι έχουμε αυτό τον θόρυβο στο auto focus. Κάνουν θόρυβο οι κάμερες στην εστίαση. Έχω stable με καθαρή εγκατάσταση. @geotzia δεν έχω κλείδωμα καθόλου αλλά όταν είχα δαχτυλίκο κάθε φορά που έβαζα κάποιο δάχτυλο τοποθετούσα σε διάφορες θέσεις και δούλευε πάντα.
-
@dhmlaz μπες στην κάμερα ενεργοποίησε την αυτόματη εστίαση κλείσε την κάμερα. Μετά βάλε τις κάμερες στο αφτί σου σε χώρο με ησυχία και ενώ το έχεις στο αφτί άνοιξε την κάμερα και δες Άμα κάνει τον ήχο για 2-3 δευτερόλεπτα. Γιατί και εμένα το κάνει μόνο όταν προσπάθει να κάνει focus, άμα βγάλω το auto focus δεν κάνει τπτ.
-
Παράθεση από pit_hal: “Η εφαρμογή αυτή πάντα είναι κλειδωμένη αλλά πρώτη φορά το κάνει. Επίσης ενώ δεν είχε δόνηση όταν μου ερχόταν μήνυμα τώρα δοναει και δεν ξέρω πως να το βγάλω.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όταν σου έρθει ειδοποίηση στον πίνακα ειδοποιήσεων κράτα πατημένη στην ειδοποίηση και θα σου βγάλει Ρυθμησεις. Εκεί έχει και τη δόνηση και τον ήχο και το LED.
-
Είναι συχνό φαινόμενο αυτό. Αλλά λύνεται εύκολα.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΣτην υπογραφή του άμα δεις παραπάνω τον έχει. Απαλλαγείτε από διαφημίσεις με το AdAway
-
Παράθεση από dfoust: “Παιδιά παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο του φοράω την ελληνική 8.1.2.0 stable από εδώ είναι καλή αυτή;; ή να του περάσω την τελευταία dev;; από θέμα μπαταρίας πια είναι καλύτερη;; ” Αυτή έχω και εγώ και η γνώμη μου είναι να μηνεις όπως είσαι. Βέβαια με την xtrv 7.1.19 είχα πάρα πολύ καλλίτερη διαχείριση μπαταρίας, αλλά μου δημιουργήθηκαν κάτι προβληματάκια και την Αλαξα με την 8.1.2 stable και είμαι ευχαριστημένος. Αναμένετε να βγει και η 8.2 stable. Την περιμένουμε.