Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 636.
-
Συγχαρητήρια και πάντα τυχερός
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Σε αναζήτηση νέας συσκευής
ΜήνυμαΔεν είμαι και ο πιο απαιτητικός χρήστης θα έλεγα αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μιλάω και ίντερνετ. Η μπαταρία του με αρκετή χρήση και 2 κάρτες με πάει άνετα 2-2,5 μέρες οπότε το ένα σκέλος το καλύπτει και με το παραπάνω. Όσο για το ίντερνετ είναι πάρα πολύ γρήγορο (σε σχέση με το iphone 4s που είχα πύραυλος). Τώρα από εφαρμογές οι γνωστές, viber, messenger, facabook μια χαρά. Παιχνίδια δεν παίζω αλλά ένα με αυτοκίνητα που δοκίμασα όταν το πήρα δεν είδα λαγκαρίσματα. Αλλά δεν μπορώ να σου …
-
Σε αναζήτηση νέας συσκευής
ΜήνυμαΔεν μπορώ να σου πω με σιγουριά για το ποιά συσκευή είναι καλύτερη από την άλλη (υπάρχουν πολύ έμπειρα παιδιά εδώ μέσα να σου απαντήσουν) αλλά θα σου πω για το μέγεθος καθώς και σε μένα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Φίλος μου λοιπόν πήρε το Redmi Note 3 και συγκρίνοντας το με το δικό μου το Redmi 3 Pro είδα ότι η διαφορά στο μέγεθος δεν είναι και τόσο μεγάλη. Υπάρχει σίγουρα αλλά προσωπικά δεν είναι αυτή που περίμενα αλλά μικρότερη. Καλό θα ήταν να μπορούσες να τα δεις πρίν πάρεις την …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
-
Παράθεση από turbomiui: “Όταν με καλούν, αναβοσβήνει το φλας. Πώς το απενεργοποιώ αυτό γνωρίζει κάποιος? ” Πατάς πάνω στο εικονίδιο για κλήση->μετά τις τελίτσες πάνω δεξιά -> Settings (Ρυθμίσεις) ->Incoming call settings (Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων) -> Flash when ringing (Φλας όταν χτυπάει) και το απενεργοποιείς!
-
-