Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-636 από 636.
-
@filthydwarf Ναι σήμερα μου έβγαλε ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ. Φαντάζομαι αύριο το πρωί θα μου βγάλει το ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ και πάμε λογικά από Δευτέρα παράδοση. Απλά το ρώτησα γιατί 2 μήνες πρίν που παρήγγειλα ήρθε κατευθείαν Ηράκλειο και μετά Χανιά χωρίς να περάσει από ΚΔ Αττικής!
-
Καλημέρα σε όλους! Πιθανόν να υπερβάλλω αλλά μόλις είδα ότι χτες το δέμα μου πέρασε από αεροδρόμιο αλλά αντί να έρθει προς Κρήτη (Κ.Δ. Ηρακλείου και μετά Χανιά) όπως έχει γίνει με άλλα δέματα μου στο παρελθόν βλέπω ότι πήγε στο κέντρο διαλογής Αττικής! hnw4Z3p.jpg Έκαναν λάθος ή πλέον όλα τα δέματα περνάνε από Κ.Δ Αττικής?
-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΟ XIAOMI
ΜήνυμαΑπό το iphone υπάρχει έυκολος τρόπος να τις μεταφέρεις?
-
Παράθεση από alnikou: “εμένα μου είπε θα στο στείλω αύριο και ακόμα περιμένω έχουν περάσει 4 ημέρες τι γίνετε ?? και δεν απαντάει στα μηνύματα ενω την πρώτη ημέρα κατευθείαν άμεσα απάντηση ” Κι εγώ έκανα την παραγγελία χτες το πρωί γύρω στις 11 και του άφησα και μηνυμα και δεν μου απάντησε μέχρι και σήμερα το απόγευμα στις 18:00 που μου έστειλε mail με το tracking number και τις φωτογραφίες από το πακέτο! Όπως είπαν και άλλα παιδιά μάλλον δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την ανακαίνιση και είναι λίγο …
-
Παράθεση από Red21: “Τον βρηκα τον γλυκουλη!!Ευγενεστατος και εξυπηρετικοτατος!!!Αυτο παρηγγειλα: Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone Νομιζω σε αυτην την τιμη ειναι ευκαιρια και κατι παραπανω απο τιμια τιμη και value for money!! οπουδηποτε αλλου στα επωνυμα και εμπιστα κινεζομαγαζα το βρισκω απο 170 δολαρια!!! ” Μιλήσατε online ή μέσω e-mail? Επίσης τον ρώτησες για κάποια έκπτωση όπως είπαν κάποια παιδιά εδώ?
-
Διλημμα αγορας
ΜήνυμαΠολύ κατατοπιστική η απάντηση σου και σε ευχαριστώ γι'αυτό!
-
Διλημμα αγορας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixalisscy: “Αν εννοείς αυτό τότε θα σου έλεγα το redmi 3 pro ή στα ίδια χρήματα (και πιο κάτω ακόμη) το note 2 ” Το λες εξαιτίας των 2GB/16GB ή υπάρχει και κάτι άλλο με το συγκεκριμένο κινητό? Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά τηλέφωνα (αν και πιο πολύ κοιτάω το 32αρι Mi4c)