Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 636.

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

Nickleon - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις αλλά είχα ήδη ρίξει μια ματιά στο Xiaomi MIUI Official Global Site και είδα ότι στις νεότερες εκδόσεις έχουν κλειδώσει το edl. Οπότε έκανα downgrade στην V8.0.6.0. όπου μπορείς ακόμα να το πας σε EDL και ακολούθησα τον οδηγό με επιτυχία!!!!!

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

Nickleon - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παρέλαβα ένα Redmi 4 PRo για ένα φίλο και μόλις το άνοιξα έκανε update στην 8.1.3.0! Θέλω να του περάσω την Global Stable για έχει Ελληνικά ακολουθώντας τον οδηγό της πρώτης σελίδας! Αλλά μόλις πατάω Volume Up and Power button μου βάζει τις επιλογές αλλά πατώντας το download εμφανίζει το Mi logo και μετά από λίγο το android στο κάτω μέρος και ανοίγει κανονικά! Απ'ότι θυμάμαι στο Redmi 3 Pro η οθόνη παραμένει μαύρη μόλις πατούσα το download. Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου ή…

• @demakhs έχεις ακόμα ελπίδες να παραλάβεις???? Νομίζω ότι μπαίνω στην διαδικασία να αρχίσω να σκέφτομαι ότι μπορεί και να έχει χαθεί. Ξέρω ότι 40 μέρες δεν είναι πολλές σε σχέση με άλλες περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να κάνω λίγο ακόμα υπομονή αλλά όπως και να το κάνεις σου μπαίνουν διάφορες σκέψεις!!!

• Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχουν παιδιά εδώ με παραγγελίες που έχουν φύγει από Ολλανδία με post NL μεταξύ 20-25 Δεκ που να έχουν παραλάβει? Ξέρω πως εκκρεμούν ακόμα δέματα από Νοέμβριο απλά βλέπω και άλλα φόρουμ να υπάρχουν παιδιά με θέματα σε παραγγελίες με ημερομηνίες αποστολής αυτές που ανέφερα!

• ROIDMI 2S

Nickleon - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@spideman3 Εσύ ποια έχεις? Για την απλή και την full η διαφορά είναι το mic σωστά? Για την china - global έκδοση ξέρεις ποια είναι η διαφορά? Γιατί με αυτά που διάβασα δεν βρήκα κάποια εκτός ισως από το manual?

• Ναι αυτό το ξέρω αλλά αυτό το κάνεις την ώρα που θες να στείλεις το sms. Εγώ θέλω να ορίσω σαν default μια κάρτα και αν επιθυμώ να φύγει από την άλλη τότε να το αλλάζω. Πιστεύω ότι το πρόβλημα που έχω με τα μηνύματα που πρέπει να στείλουν οι εφαρμογές της Cosmote όταν είμαι συνδεδεμένος με Wifi και δεν στέλνονται ίσως να οφείλεται σε αυτό.

• Γνωρίζει κανένας αν μπορείς να ορίσεις ποια κάρτα από τις 2 θα στέλνει τα μηνύματα όπως το κάνεις με το διαδύκτιο?

• Όχι δεν είμαι root. Με την official είμαι και χωρίς να το έχω πειράξει καθόλου. Δεν στέλνει το μήνυμα αυτόματα όπως θα έπρεπε να κάνει. Αν παω στα μηνύματα βλέπω ανάλογα το πόσες φορές το έχω πατήσει ανάλογα μηνύματα που δεν έχουν φύγει.

• Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το Cosmote TV GO. Όταν πάω να δω από το κινητό και είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο Wifi τότε η εφαρμογή ζητάει να στείλει μήνυμα το κινητό για να μου δώσει πρόσβαση. Ενώ το μήνυμα δημιουργείται στα μηνύματα παράμενει εκεί σαν μην απεσταλμένο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ! Η συγκεκριμένη λειτουργία λειτουργούσε μια χαρά με την προηγούμενη συσκευή μου (Redmi 3 Pro) Είμαι με την Official Global Stable 8.1.2.0 Έχει συμβεί σε κανένα άλλο?

• Mi5 music app

Nickleon - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το ''διπλό άγγιγμα στην οθόνη για άνοιγμα'' που μπορείς να το χτυπάς 2 φορές και μετά να βάζεις το δαχτυλικό αποτύπωμα (δεν ξέρω αν είναι καλύτερο :P) Αν χρησιμοποείς θήκη όπως εγώ με κάλυμμα μπροστά τότε ενεργοποιείς το smart cover και μόλις ανοίγεις το κάλλυμα η οθόνη ενεργοποιείται και μπορείς να βάλεις αμέσως το δαχτυλικό αποτύπωμα!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ROIDMI 2S

Nickleon - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ξέρει κανένας ποιά είναι η διαφορά του Chinese Version από την International Version?