ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521 - Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi5 - Την ημερομηνία αγοράς: 14/10/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Με εντυπωσίασε ακόμα μια φορά για το γρήγορο shipping. Έκανα την παραγγελία στις 12 το μεσημέρι (αφού επικοινώνησα μαζί του και μου έδωσε και έν…
Σε μένα πάντως παιδιά το έφερνε πάντα. Ευτυχώς χτες με ξεσήκωσε ο makis1024 και πήγα στην Αναπάυσεως (μόνο για ''ανάπαυση δεν είναι βέβαια με την κίνηση που έχει :P) και διαπίστωσα ότι ο πιτσιρικάς ταχυδρόμος που έχω (μάλλον καινούριος είναι) απλά έφτιαξε την ειδοποίηση για να μου την έφερνε σήμερα. Τελικά ο παλιός μου ταχυδρόμος που με γνωρίζει κάπως, μου έδωσε την ειδοποίηση και πήγα στο Κεντρικό κατάστημα το απόγευμα και παρέλαβα
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα το Mi5 και φοράει την 8.0.5.0 Global Stable. (έκανε αυτόματα την ενημέρωση όταν το άνοιξα). Προσπαθώ να κάνω τον έλεγχο του Bootloader αλλά δεν το βλέπει. Έχω ενεργοποιήσει το USB debugging και είναι σαν MTP και έχω κατεβάσει και adb. Είδα και κάποια άλλα ποστ από παιδιά που είχαν θέματα με το Mi5 αλλά εγώ θέλω απλά να κάνω έλεγχο και όχι να αλλάξω rom.
Μέχρι τώρα δεν είχα παράπανω αλλά σήμερα με πούλησε. Μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό για αλλαγή στο tracking ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 01-11-2016 12:48 Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ 01-11-2016 12:48 Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ αλλά ειδοποίηση δεν υπάρχει και ήμουν όλη μέρα σπίτι σήμερα!
Παράθεση από osalonikios: “Ρόδια made in PRS. @Nickleon έφυγε απο Ηράκλειο. ” @osalonikios Έλα πες την αλήθεια...δουλεύεις στα ΕΛΤΑ και είσαι αυτός που ενημερώνει τα tracking number... Ελπίζω αν πάνε όλα καλά να παραλάβω αύριο το πρωί!
Παράθεση από osalonikios: “Έχω φάει πολυ γάνιασμα με ΕΛΤΑ και ξέρω τους χρονους τους. Εδώ και 2-3 χρονια καταλαβα πως όσο και να χτυπιέμαι, όσα τηλέφωνα ή email να παρω/στειλω δεν αλλάζει τίποτα. Θα παραλάβω την ίδια μέρα. Γι αυτό πλέον σπανίως παρακολουθώ κάτι. Αν περάσει μήνας και δεν έρθει κάτι τότε το ψάχνω. ” @osalonikios δεν κάνεις κάτι να ξεκολλήσει το δέμα? Ενώ σήμερα θα περίμενα να εμφανιστεί Ηράκλειο δεν βλέπω φως στο τουνελ... ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 30-10-2016 09:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗ…
Όχι πάει πρώτα στο ΚΔ Ηρακλείου και μετά έρχεται Χανιά το οποίο σημαίνει άλλη μια μέρα (αν δεν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο μήνα). Αλλά πες την αλήθεια...είσαι κατάσκοπος τον ΕΛΤΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μόλις έγραψα ανανεώθηκε το tracking number ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-10-2016 12:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ27-10-201614:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
@osalonikios αν λες για μένα τότε θα είναι καλά να φύγει σήμερα γιατί πρέπει να περάσει από Ηράκλειο πρώτα (μια μέρα επιπλέον) και μετά Χανιά. Οπότε αν όλα πάνε καλά θα παραλάβω την Τρίτη που άλλωστε είναι και η μέρα που ήθελα να παραλάβω