Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 382.
-
Βάλε μια φώτο από το Ρυθμίσεις_σχετικα με το τηλεφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαFlash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) Εδώ είσαι Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader η εδώ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαποιό τηλέφωνο έχεις?
-
Θα χρειαστείς deep flash cable για να το flashαρεις αν δεν έχεις και θες, να μου το στείλεις. Μόνο τα μεταφορικά θα κανονίσεις. Όσο για την εγγύηση είναι μια δύσκολη ιστορία με την Κίνα γιατί θα πάρει καιρό 2-3 μήνες και ίσως σου ζητήσουν και κάποια χρήματα για τα μεταφορικά, logistic κλπ. Η γνώμη μου είναι να μην ανοίξεις το τηλέφωνο γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση αλλά να προσπαθήσεις να flashάρεις άλλη Rom. Σε περίπτωση που δεν λυθεί το πρόβλημα σου με την rom και είναι θέμα har…
-
Μαλλον δεν θα χρειαστεί να φλασαρεις αλλα μόνο να ξεκλειδώσεις.
-
@Dimitrisg αν το κινητό μπαίνει σε fastboot (power & volume-) προσπάθησε να το ξεκλειδώσεις και μετά να βάλεις την Ελληνική. Αν δεν μπαίνει στείλε μήνυμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνήθως δεν αργεί το ok για το ξεκλείδωμα περίπου 1 ημέρα κάνει. Δεν ξέρω τώρα μεσα στις γιορτές αν έχει αλλάξει κάτι. Να παρακολουθείς το νήμα: Ξεκλείδωμα του Bootloader.
-
Πες μας αν θες ποια ρομ έχει το Redmi Note 4 ή καλύτερα βάλε μία φωτογραφία από το Settings - About phone. Για να βάλεις Ελληνική rom θα πρέπει να ξεκλειδώσεις.
-
Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία να επιστρέψεις κινητό στην Κίνα. Θα πάρει 2-3 μήνες θα σου ζητήσουν κάποια χρήματα με αβέβαιο αποτέλεσμα. Η καλύτερη περίπτωση είναι να είναι πρόβληματικη η rom οποτε είσαι στο σωστό μέρος (φόρουμ).
-
Like και από μένα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν είναι το πρόβλημα από την ρομ που έχεις τότε έχει πρόβλημα ο αισθητήρας εγγύτητας (proximity sensor). Βάλε μια φώτο από το Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο όπως σου γράφει ο @NasDriver για να αποκλέισουμε ή όχι το πρώτο. Και κάτι άλλο στο τηλέφωνο μήπως μαυρίζει η οθόνη και χωρίς να το βάλεις στο αυτί?