Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 382.
-
Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
-
Δεν ανταποκρίνεται
Μήνυμααπό που πήρε την οθόνη και πόσο? την τελευταία που έχω πάρει για ΜΙ3 από draggon tt 57 ευρώ με το frame είναι φοβερή
-
Καλά είναι να τα κάνουμε τα wipes Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “@genediver τελικα χρειαστηκε ξεκλειδωμα η προχώρησε χωρίς?” Ναι αυτός είναι ο οδηγός που θα ακολουθεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@genediver τελικα χρειαστηκε ξεκλειδωμα η προχώρησε χωρίς?
-
Μπήκε σε edl mode με τη βοήθεια του deep flash cableforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26096/ =============== Δεκ 20th 2016, 10:27pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26097/ =============== Δεκ 20th 2016, 10:32pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26098/
-
σου το έγραψα και στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος ότι αν και φαίνεται κλειδωμένος ο bootloader δεν θα σε εμπόδίσει να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό χωρίς να ξεκλειδώσεις Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) το έχω δοκιμάσει 2 φορές με επιτυχία σε ΜΙ4C
-
@genediver τι έγινε τελικά με το mi4c ?
-
καλά... έκανες κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι
-
Ρίξε μια ματιά στον οδηγό: Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
-
όχι δεν έχει βγεί ακόμη
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαγια ποιό τηλέφωνο?