Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 382.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαάντε με το καλό και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε
-
Μήνυμαοχι δεν έχει αυτή την επιλογή το Redmi note 3 MTK
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Μήπως έχεις Wind; ” Βρε παιδιά μην μπερδεύεστε η Wind σήμα δεν έχει... τα μηνύματα έρχονται κανονικά και γρήγορα από την ΧΙΑΟΜΙ
-
Μήνυμα@vampire_m με την unofficial που έχεις πας με αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader ή How to Unlock the Bootloader of Mi5 (Οδηγός στα Αγγλικά)
-
Εγω απο GearBest έχω παραγγείλει στις 25/10 και είναι ακόμα Ολλανδια οπότε καταλαβαινεις =============== Δεκ 8th 2016, 7:27pm =============== Παράθεση από Kataras: “Παιδιά γενικά τελευταία γίνετε χαμός με τις αποστολές κ όπως φαίνεται έχει πλέον κ περισσότερο έλεγχο.Απο 17 Νοε το δέμα μ ήταν τελωνείο Θεσσ κ το πήρα χθες!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποσο σε χρέωσε το τελωνείο?
-
Παράθεση από alexandro673: “Παιδιά την άποψή σας θα ήθελα σχετικά με μια παραγγελία που έκανα από yeso521 10/11 κ tracking number RS703539266NL. Φαίνεται ότι έχει φύγει από Ολλανδία 16/11 αλλά από τότε καμία αλλαγή ξανά. Να αρχίσω να ανησυχώ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μην ανησυχείς ακόμα το δικό μου είναι κολλημένο από 01/11/16 στην Ολλανδία.
-
Υπάρχει και άλλος τρόπος να περάσεις Ελληνικά χωρίς να ξεκλειδώσεις! Να κάνεις flash την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download. Η οποία έχει πλέον Ελληνικά 100% και Google Play, αν δεν θέλει να πολυασχοληθεί με το λειτουργικό του τηλέφωνου είναι ότι πρέπει. Για να την εγκαταστήσεις θα πας με αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
H έκδοση της stable που φαίνεται με τα 0.0 στο τέλος παραπέμπει σε unofficial εδώ θα δείς πώς ελέγχουμε τον bootloader Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος =============== Νοε 27th 2016, 9:41pm =============== Εδώ είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις την Ελληνική στην περίπτωση σου δες Β ΤΡΟΠΟΣ Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε