Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 382.

• σε καμία απο τις δύο θέσεις? =============== Νοε 27th 2016, 9:09pm =============== Για το 900Ε έχει γράψει ο @NasDriver 900Ε

• Καθόλου και να φανταστείς ο @derveni δεν πίνει

• καλησπέρα @nekstath σε τι σημείο βρίσκεσαι?

• mi5s plus boot problem

thanos485 - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους είπα και γω να γράψω ένα post πρωί πρωί, για αυτά που κάναμε το βράδυ, αλλά με προλάβατε. Καλά υπνο δεν έχετε? Τέλος πάντων η επιστροφή είναι μονόδρομος παρά την μεγάλη προσπάθεια του @geoanto555 μέσω teamviewer, όπου τον απόλαυσα πραγματικά, και τη χρήση του deep flash cable. Το πρόβλημα είναι στα pin όπως γράφτηκε και παραπάνω όπου υπάρχει βραχυκύκλωμα. Για το paypal @gpapaioa πιστεύω ότι πρώτα θα πρέπει να έχεις την απάντηση του geekbuying αν δεν σε ικανοποιεί τότε μπορείς ν…

• mi5s plus boot problem

thanos485 - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Καλημέρα το κόστος επιστροφής είναι περίπου 9-10 € συστημένο με ΕΛΤΑ για να μπορείς και να ελέγχεις που βρίσκεται και να έχεις αποδεικτικό ότι το παρέλαβε. Συσκευασία κάνε καλή να μην έχουμε καμία ζημιά στη μεταφορά. θα μιλήσουμε έτσι και αλλιώς από κοντά.

• @Gpat από την εμπειρία μου με το geekbuying θα σου έλεγα ότι έχω επιστρέψει τηλέφωνο με πρόβλημα στην οθόνη 6 μήνες μετά την αγορά του. Η επιστροφή έγινε 8 Σεπτεμβρίου στις 10 Οκτωμβρίου μου ζήτησαν 42 € και τα έλαβαν. Το τηλέφωνο είναι ακόμη εκεί σε κατάσταση Order Status: Payment Confirmed (Processing). Για να ξέρεις που θα μπλέξεις αν ξεκινήσεις την επιστροφή σου τα γράφω.

• Κάνε έναν έλεγχο το μέγεθος της rom. Δοκίμασε και global developer? Μην το φοβάσαι δεν πεθαίνουν με τίποτα. Επιμονή υπομονή και θα το καταφέρεις.

• μια διευκρίνηση γιατί μάλλον σε μπερδέψα. αυτή η οθόνη που σου πρότεινα εγώ είναι μαζί με το πλαίσιο(frame) που υπάρχει πίσω από την οθόνη για αυτό είναι και ακριβότερη. Εγώ τις προτιμώ γιατί τις περνάω μόνος μου και είναι πιο εύκολο μαζί με το frame. Αλλά εσύ αφού είναι να την πας στο service καλύτερα να ακολουθήσεις την συμβολή του @Bodai που είναι πολύ πιο οικονομική.

• αφού έχεις το note 3 είσαι με helio επεξεργαστή το κόστος στο dragon tt είναι στα 45 € + μεταφορικά σύνολο 50 περίπου. Υπάρχουν και φθηνότερες αλλού αλλά είναι αμφιβόλου ποιότητας.

• ποιο είναι το κινητό σου το redmi note 3 ή το pro?

• Με το ανταλλακτικό και το πολύ 20 € θα είσαι έτοιμη! Μην στεναχωριέσαι για πράγματα που γίνονται. Απο το dragon tt έχω παραγγείλει είναι πολύ καλές. Πρόσεξε να παραγγείλεις την σωστή οθόνη για το κινητό σου είναι άλλη για snapdragon και άλλη για helio. Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοήθησουμε

• Στη δική μου περίπτωση ενα redmi note 4 nikel το ξεκλείδωσα κανονικά πήγα να εγκαταστήσω την Ελληνική GTV και στο TWRP με το που ξεκινάει να κάνει την εγκατάσταση σβήνει και ανοίγει στο logo Mi. Δεν είχε ξανακλειδώσει δοκίμασα διάφορες ρομ παλαιότερες νεότερες stable developer δοκίμασα άλλο twrp αλλά πάλι στο ίδιο κατέληγα. Δοκίμασε να κάνω Flash με Sideload έβγαλε failed 0%. Δοκίμασα να περάσω το zip στο τηλέφωνο και εγκατάσταση απο εκεί πάλι τα ίδια. Τελικά κατάληξα στο sp flash tool ακολούθησ…

• Παράθεση από chrdes: “Καλά δεν παίζεσαι! Το επόμενο που περιμένω να δω είναι πως παίρνει φωτιά το κινητό! ” δες το...https://drive.google.com/file/d/0BymyaTR0N30RUkl6N1BhRm1sbFU/view?usp=sharing

• Αν θες βοήθεια να σε βοηθήσω. Από που είσαι τι πρόβλημα έχεις άσε τα χρήματα και πες μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάνε λίγο υπομονή θα έρθει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοίτα να το παρεις με official developer rom γιατι τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στη μετάβαση από unofficial σε official. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 64 bit ήθελα να γράψω αλλά μετά από κάποιες μπύρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το Redmi note 3pro το θέλει τα 74 bit Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

thanos485 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

κατεβασε fastboot rom και προχώρησε με το mi flash

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

thanos485 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

με τόσα που έχεις τραβήξει είσαι ο πιο ειδικός @jpapoul