Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 382.
-
Βοήθεια για Hardbricked Mi5
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δες αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος εδώ ο οδηγός Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος δώσε αποτέλεσμα και ανέβασε ένα screenshot από το about phone. Na τα πάρουμε ένα - ένα για να σε βοηθήσουμε. ” πιασε και ...κόκκινο
-
Μήνυμακαλησπερα στείλε μία φώτο από το settings - about phone. κάνε έναν έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένο ή οχι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jpapoul: “Χαρη στη βοηθεια του @thanos485 εγινε και το format data και το περασμα της v8.1.1.0. Αξιος!!! Θα του παρω γλαστρες, οχι κηπο μπας και τον ξαναχρειαστω. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έβαλε ο @geoanto555 το χεράκι του
-
Μήνυμακαλημερα έχω ρεπό σήμερα και βρέθηκα το babysitting κάνε κάτι @jpapoul
-
Μήνυμααφού γύρισε το ΜΙ5 του @jpapoul μην φοβάστε για κανένα!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Μπράβο ρε παιδιά πολύ καλά νέα...Θα δεις ότι θα το ευχαριστηθείς το κινητό είναι πολύ καλό !!! Είμαστε με περιέργεια πως επανήλθε με ποιον τρόπο τελικά... ” καλημέρα, ο τρόπος που επανήλθε ήταν σύνθετος και εξηγώ στην αρχή με το miflash την 6.10.20 china dev μετά από κάποιες προσπάθειες έβγαλε flash done. Αλλά πάλι δεν άνοιγε έκανε bootloop στο logo mi. Μετά ακολούθησα τον δρόμο του mipcsuite βρήκε αναβάθμιση ανώ μέχρι πριν το flash δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. 6.10.27 με…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jpapoul: “Παράθεση από thanos485: “Αίσιο τέλος καλοριζικο @jpapoul ” Δεν εχω λογια πραγματικα για να ευχαριστησω, (σιγα μη μεινω στον καφε μονο), ημουνα σχεδον σιγουρος πια οτι δε θα ξαναγινοτανε τηλεφωνο αλλα ο @thanos485 δεν παιζεται! Χιλια ευχαριστω!!! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” με την μεγάλη βοήθεια του @Bodai μην το ξεχνάμε αυτό
-
ΜήνυμαΑίσιο τέλος καλοριζικο @jpapoul
-
Μήνυματον νιώθω τον Γιάννη έχω βρεθεί στη θέση του κάποιες φορές κάποιες νύχτες με αίσιο πάντα τέλος και αυτό ήταν ή καλύτερη ανταμοιβή που σε κάνει να ... γουσταρεις ακόμη περισσότερο!
-
Μήνυμαπιο αναλυτικός δεν γίνεται θα τα πουμε αύριο βράδυ!