Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 382.

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

thanos485 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

θα μιλήσουμε αύριο

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

Μήνυμα

να το ανοιξω όπως στο βίντεο?

• Από που την αγόρασες και πόσο αν επιτρέπεται? για το πέρασμα μπορείς να το πάς σε οποιοδήποτε κατάστημα που επισκευάζουν κινητά αφού έχεις το ανταλλακτικό. Μέχρι 20 ευρώ είναι λογική τιμή. Αν ήσουν Λάρισα θα σε εξυπηρετούσα.

• μπλοκάρισμα συσκευής

thanos485 - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@Knox Γράψε στα Αγγλικά ότι θέλεις να περάσεις την Ελληνική rom από το xiaomi-miui.gr και σε 30 λεπτά θα έχεις την άδεια. ” τώρα τελευταία η άδεια έρχεται στο 5λεπτο!!!

• Παράθεση από bandit650: “Όπως γράφω και στο τίτλο ψάχνω αν ξέρει κάποιος κατάστημα για να αλλάξω την σπασμένη οθόνη απο το Xiaomi redmi 3. ” Οθόνη έχεις αγοράσει?

• μπλοκάρισμα συσκευής

thanos485 - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

έλα τι κάνεις το κατάφερες?

• Παράθεση από NasDriver: “είχατε κάνει unlock bootloader ? Αν ναι, τρέξτε πάλι το unlock...αν όχι το βλέπουμε ” στο unlock bootloader μένει εκεί

• ξέρει κανένας κινέζικα να βοηθήσει?

• Είναι στο logo MI android εμφανίζει για λιγο την μπάρα και ξανά loop

• έχω ένα ΜΙ5 brickαρισμένο με κλειδωμένο bootloader. Στο device manager το βλέπει σαν android adb interface. Στο MiPcSuite μου βγάζει αυτό τι κάνω @geoanto555?

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

Επειδή και το άλλο ΜΙ5 είναι στην ίδια κατάσταση με την κινέζικη να κάνω flash?

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@thanos485 έχει encryption το /data από το φλασάρισμα της κινέζικης που έκανες.. Η λύση είναι να μπεις TWRP -> Format /data -> Reboot πάλι σε TWRP -> ΣΥνδεση με τα 8.1 -> Copy & Paste την GTV που φλάσαρες και πριν -> Install -> Reboot σε bootloader -> Τσεκάρισμα παλι του bootloader και ξεκλείδωμα αν χρειάζεται και τέλος -> fastboot reboot και θα ανοίξει πάλι στην GTV χωρίς κανένα θέμα .. ” Όπως ακριβώς τα έγραψες έγινε είσαι αρχηγός...... Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια.

• Παράθεση από stayrosbts: “Έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 3. Έσπασε ή οθόνη και θέλω να κάνω αντικατάσταση μονο με γνήσια οθόνη τις xiaomi που να ψαξω; ” Αν θές στο dragon tt τα γράφω και στο προηγούμενο post

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

μιλήσαμε με τον Γιάννη από τη Λάρισα που έχει το ίδιο πρόβλημα θα βρεθούμε το μεσημέρι και είναι και φίλος από παλιά...

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

καλημέρα, όλα καλά μόνο ένα θέμα έχω με το twrp, δεν μπορώ να πάρω αντίγραφο.

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

Το ΜΙ5 του @basilis23 ήταν brickαρισμένο. Με τα windows10 δεν μπορούσαμε να δούμε τη συσκευή και να προχωρήσουμε σε flash την fastboot rom. το πρόβλημα λύθηκε με windows 8.1 όπου αμέσως είδαν τη συσκευή, στον έλεγχο του bootloader ήταν ξεκλείδωτος και με το miflash έβαλα την Xiaomi Mi 5 Latest China Stable Version Fastboot File Download. Μετά σε έλεγχο του bootloader ήταν πάλι ξεκλείδωτος και ακολούθησα τον οδηγό του @lallasgr Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά). και τέλος! fo…

• προβλημα Μι5

Μήνυμα

έτοιμος @basilis23 !!!!!!!!!!!!!!

• Εγώ είμαι της άποψης και το εφαρμόζω ότι δεν χρειάζονται ούτε ΡΙΝ ούτε κλειδώματα συσκευής. Αν χαθεί το τηλέφωνο και έχει καλή πρόθεση αυτός που το βρήκε το καλείς απαντάει και σου το επιστρέφει. Αν δεν έχει καλή πρόθεση τα βλέπει όλα ξεκλείδωτα τηλέφωνο κάρτα και δεν υποψιάζεται find device ούτε κάνει reset ούτε προσπαθεί να κάνει by pass mi account. Βάζει ανυποψίαστος τη δική του κάρτα και ... τέλος! Αυτό έγινε και στη δική μας περίπτωση.

• Τι έγινε με το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το παρακάτω video πιστεύω να σε βοηθήσει youtube.com/watch?v=a98H1lPp0VU αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Οθόνη από που θα παραγγείλεις ? συνιστώ dragon tt έχει αλλά πρόσεξε ποια θα παραγγείλεις άλλη φοράει ο snapdragon άλλη ο helio.