Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 382.
-
Το πόσο μικρός είναι ο κόσμος άστο... ο πιτσιρικάς ήταν κάποτε μαθητής του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου!!!! Οι εντυπώσεις είναι άριστες αλλά πρέπει να επαναβεβαιωθούν σε κάνα cafe! PC: @gto όχι δεν είχε κάνει reset ευτυχώς γιατί μετά θα ήταν άχρηστο αφού θα του ζητούσε κωδικούς Mi Account και δεν θα μπορούσαμε ούτε να τον εντοπίσουμε ούτε να το χρησιμοποιήσει.
-
Αίσιο τέλος στην εύρεση Redmi 2 το οποίο χάθηκε το Σάββατο το βράδυ. Αυτός που το βρήκε αν και ξεκλείδωτο και χωρίς ΡΙΝ οι κάρτες προτίμησε να βάλει την δική του κάρτα. Στο find device φάνηκε αμέσως ο αριθμός της καινούριας κάρτας οπότε και τον καλέσαμε στο νουμερό του για να το παραδώσει αλλιώς θα προχωρούσαμε σε μήνυση αφού πλέον είχε ταυτοποιηθεί. Ο 15χρονος ανταποκρίθηκε αμέσως και μας παρέδωσε το τηλέφωνο. Το καλό στην περίπτωσή μας είναι ότι δεν στιγματίστηκε το μητρώο ενός παιδιού που από…
-
να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω σε ενα redmi note 3 pro ido έχω κάνει όλη τη διαδικασία κανονικά έχει πλέον την τελευταία gtv 6.9.29. Όταν κάνω αναβάθμιση μέσω του updater ανοίγει κανονικά σε twrp και κάνει μόνο του την δουλειά. Όταν παω όμως να μπώ σε twrp (power & volume+) μπαίνει σε ένα recovery με κινέζικα γιατί? Δεν είναι κάτι βιαστικό όποτε έχει κάποιος χρόνο μου απαντά. Ευχαριστώ
-
Sold out για το redmi note 3 pro απο το geekbuying!!! Εδωσα παραγγελία στις 12/09 και στις 20/09 μου στείλανε το εξής: Dear Sir or Madam Thank you for your order from Geekbuying. We are sorry to tell you that the item you ordered "Xiaomi Redmi Note 3 Pro Smartphone " is too popular to meet all the demands , we just need to get them from the factory .it is estimated that it will be in stock within this week. please don't worry ,once it is in stock , we will ship it out ASAP. and will send you a m…
-
σπασμενη οθονη mi3
ΜήνυμαΑλλαξα χθές οθόνη σε ΜΙ3 αγορασμένη απο dragon tt(57 €) και είναι το κάτι άλλο δεν συγκρίνεται με τις φθηνές που κυκλοφορούν και φαίνεται και στις φωτογραφίες πόσο λεπτομέρια έχει. Αυτοκόλητα διπλής όψης σε όλα τα σημεία που χρειάζεται και εικόνα φανταστική πιο original δεν έχω δει, την συνιστώ σε όποιον θέλει να αλλάξει.
-
σπασμενη οθονη mi3
Μήνυμαόποιον και να ρωτήσεις η γνήσια έχει περίπου στα 60 + πέρασμα. Αν δεν σου βάλουν γνήσια μπορεί να μην το καταλάβεις στην αρχή αλλά κάποια μέρα θα σου σπάσει το digitizer για πλάκα και τότε η θα το παρατήσεις ή θα βάλεις τη γνήσια.
-
σπασμενη οθονη mi3
Μήνυμαδεν μου φαίνεται για γνήσια και η τιμή της είναι πολύ χαμηλή. Αν θες γνήσια πας εδώ Xiaomi 3 M3 Mi3 και διαλέγεις την ακριβότερη. Αυτή είναι και η γνήσια. αν κινηθείς σε φτηνή θα το μετανιώσεις γρήγορα και θα χάσεις τα λεφτά σου.
-
Αν θες να δοκιμάσεις πάρε μια original οθόνη 40$ έχει ή ακριβότερη από dragon tt και στειλτο μου να σου την περάσω. Το πέρασμα δεν θα σου κοστίσει τίποτα. Αν πάλι δεν δουλέψει κάπου θα βρούμε να την δώσουμε. Εδω στο Xiaomi Hellas κάποιος θα την χρειαστεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
update redmi note 3
ΜήνυμαΓια πες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠολύ καλός περιμένουμε με ανυπομονησία και τον οδηγό flash της rom μέσω εντολών adb sideload! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
Μήνυμαανάλογα με τι rom θα σου έρθει. ρίξε μια ματιά παρακάτω Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
-
Μόλις το πήρα.
Μήνυμαοκ θα το κάνω. Τώρα είναι οκ?
-
Μόλις το πήρα.
Μήνυμαέκανα επαναφορά αντιγράφου twrp στην προηγούμενη GTV 6.8.25 και είναι οκ από χθές το πρωί κανένα πρόβλημα.
-
Μόλις το πήρα.
Μήνυμαείχα βάλει την GTV 6.9.1/2
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
ΜήνυμαΚάνε κλικ πάνω στην τιμή και θα δεις που και πόσο πωλείται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk