Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 382.
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
ΜήνυμαΜε 150 € να το πάρεις όχι με 200 ρίξε μία ματιά εδώ Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Τιμή και Χαρακτηριστικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακουλούθησε τον παρακάτω οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΤο έκανα χθες στο redmi note 3 MTK και σήμερα έφαγε κόλλημα στο Mi logo. Δεν ξέρω αν έχει σχέση... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
υπάρχει fix εδώ: xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V8_GTV-6.9.1.zip
-
Με το fix διορθώθηκε το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Μπράβο παιδιά είστε πολύ pro Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επέστρεψα στην Gtv-6.8.25 και είναι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα στο REDMI NOTE 3 μου βγάζει σφάλμα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Λέει τα γνωστά στματησε να λειτουργεί αναφορά σφάλματος κλπ.
-
Όλα πήγαν καλά χθες βράδυ μία υποσημείωση για τον οδηγό unbrick RN3 from HS USB 900E το αρχείο edl.cmd μόνο όταν το έκανα run as administrator δούλεψε. Ευχαριστώ για την βοήθεια καλό βράδυ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο device manager μου εμφανίζει Qualcomm Hs Usb diagnostics 900E Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα κάνω flash με miflash? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ αναβοσβηνει κόκκινο λαμπάκι πάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κινητό δεν ανοίγει οπότε στο βήμα 5 τι κάνω? Και στο adb devices δεν μου δείχνει καμια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 3 snapdrahon Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσπαθώ με το miflash να βάλω ,China developer και μου βγάζει σφάλμα device is locked Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk