Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 382.
-
Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα σε όλους σε redmi note 3 pro προσπαθησα να κάνω flash την BETA και αφου έφτασε στο 50% μου εβγαλε μυνημα couldn't flash device και δεν ανοιγει μενει στο logo MI τι κάνω?
-
Εγώ την έβαλα από twrp αφού προηγουμένως πήρα αντίγραφο ασφαλείας και έκανα wipe data & factory reset. Έμεινε αρκετή ώρα στο logo mi αλλά μπήκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΜην βιαζεσαι το πολύ σε τρεις μέρες θα σου δώσουν την έγκριση για το ξεκλειδωμα. Μελετησε τους οδηγούς καλά να είσαι έτοιμος.
-
καλημέρα έχω φάει κόλημα με το redmi 2 (2014811) είχα την miui7 gtv6.1.7 Developer και ήθελα να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_V8_GTV-6.8.11 μέσω updater δεν το έκανε και μέσω Twrp μου έβγαλε 7 errors και στην επανεκίνηση με πάει από την άρχη στις ρυθμίσεις language sim mi cloud και κολλάει εκεί βγάζει σφάλμα στο mi cloud αναφορα και πάλι πίσω στη sim. Καμιά ιδέα?
-
Έχω παραγγείλει αρκετά κινητά από το geekbuying και ήρθαν και πολύ γρήγορα με απλό ταχυδρομείο. Λιγότερο από 15 μέρες έκαναν. Μόνο το Mi5 σκαλωσε από 19/4 στην σιγκαπουρη. Ανταλαξαμε αρκετά e mail αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού τελικά μου είπαν ότι θα πάρει αρκετό καιρό ή έρευνα στην Singapore Post. Αρχές ιουνιου ξεκίνησα αγωγή στο pay pal και δικαιώθηκα και μου έγραψαν οτι σε 5 εργάσιμες θα μου επιστρέψουν αυτοί τα χρήματα 390 €. Όχι και λίγα. Οπωσδήποτε pay pal στις αγορές σας. Το shipping insuran…
-
Βάλε ένα ουίσκι το βράδυ όταν όλοι κοιμηθούν και έχεις την ησυχία σου ακόλουθα τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις... αν δεν τα καταφέρεις και θέλεις να σου το κάνω οκ αλλά για χρήματα ούτε συζήτηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να βοηθήσω αν μπορω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από VasKap1: “Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις σας παρακαλω πολυ.... α. Με αυτον τον οδηγο μπορω να ξεκλειδωσω το redmi note3 χωρισ να χρειαστει να στειλω καποιο email στην εταιρια? β. Και αν ναι ακοολουθω μετα τη διαδιακασια για να βαλω την ελληνικη rom...? ” Έχω ξεκλειδώσει δύο τηλέφωνα και τα δύο είχαν εγκατεστημενη stable ROM αγγλοκινεζικη. Στο πρώτο Redmi note 3 εγκατέστησα πρώτα την beta αλλά πάλι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την ελληνική rom. Οπότε ακολούθησα την διαδικασια αίτηση στη…
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
σπασμενη οθονη mi3
ΜήνυμαΤο πουλας?
-
σπασμενη οθονη mi3
Μήνυμααν θες παράγγειλε οθόνη με frame και στείλτο μου να σου το φτιάξω