Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 382.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΣε περιμένουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΝαι θα είμαι εκεί @bil53 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν το έχεις αγοράσει από Ελλάδα καλά είναι να το στείλεις. Αν είναι από Κίνα και δεν έχεις να το πας κάπου για έλεγχο και δεν θέλεις να μπεις και στην περιπέτεια να το στείλεις στην Κίνα έχω και την πλακέτα της φόρτισης και την μπαταρία για να δούμε τι φταίει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαMi maxa2825c7061ca7716e975db6602e0ddaf.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΕίναι με το πλαίσιο αυτή δεν θέλει αυτοκόλλητα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΕδω είσαι αυτή με τα 772ed6bf12289a2f560368110584308efe.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΘες να βάλουμε την 8.2.1.0 για να δούμε αν λυθεί το πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜε την global stable 8.2.1.0 μου δουλεύει τέλεια εσύ ποια έβαλες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμα@alwsi ποια συσκευή έχεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΕιναι κολλημένο το digitizer με την lcd πρέπει να τα αγοράσεις μαζί και θα σου πρότεινα και με πλαίσιο. Οτι χρειαστείς εδω είμαι να βοηθήσω
-
Η απάντηση ήρθε απο το dragon tt αλλά δεν είναι καθόλου διαφωτιστική: "Maybe your redmi note 4 is the same as redmi note 4x in China" =============== Απρ 21st 2017, 7:25pm =============== Έχω μια θετική απάντηση για το παρακάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34839/ όμως καλά θα ήταν να το ανοίγαμε πρώτα να δούμε αν ταιριάζει και το serial number
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαόχι @makisfz δεν έχω για redmi note 2 δυστυχώς