Το αυτοκόλλητο που κολλάει την οθόνη στο πλαίσιο περιλαμβάνεται καθώς και μια προφύλαξη οθόνης αν παραγγείλεις από το Dragon tt. =============== Μαρ 2nd 2017, 6:33pm =============== Φτηνές μην δοκιμάσεις είναι χαμηλης ποιότητας. Τι χρώμα είναι το πλαίσιο της οθόνης σου?
Παράθεση από Tassos98: “Αν αγορασώ την οθόνη αυτή δεν θα έχω πρόβλημα 100%;” Την έχω αν θες στείλε μου μήνυμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από integral: “ενα μεγαλο ευχαριστω στον χρηστο @derveni που παρελαβε το κινητο μου το εβγαλε απο την μπρικ κατασταση και περασε νεα oficial rom με την οποια το κινητο ρολαρει τελεια... πραγματικα η αντιδραση του στο προβλημα μου ηταν αμεση και καιρια!! αντιμετωπιζω ομως ακομα ενα προβλημα το αρχικο δλδ που ειχα με το κατω ηχειο ενω το πανω της ανοικτης ακροασης δουλευει κανονικα για την ωρα... δεν πρεπει να ειναι το προβλημα αφου οταν κανω ηχογραφηση με ακουω τελεια... @thanos485 ο χρη…
Με deep flash cable μπαίνει σίγουρα, το EDL από XDA Developers προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. έχουμε κλειστό το κινητό και σύνδεμένο με τον υπολογιστή με το deep flash cable πατάμε το power button και την ώρα που πάει να εμφανιστεί το logo MI βραχυκυκλώνουμε για μερικά δευτερόλεπτα το αφήνουμε και περιμένουμε ... και μπαίνει σε edl(9008)
το burdon ελιναι σφραγισμένο θα είμαστε απέναντι στο the Alley που στον επιτόπιο έλεγχο που έκανα σήμερα διαθέτει την κατάλληλη ηλεκτρολογική εγκατάσταση δίπλα σε αναπαυτικούς καναπέδες ειδικούς για όσους έχουν προβλήματα με τη μέση τους και όχι μόνο. Θα έχουμε 3 laptop οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...
Παράθεση από Bill Lan: “ένας κάλος άνθρωπος να μπορώ να των βρω και να μου εγκαταστησει τα ελληνικά στο κινητό γιατι εγώ δεν το έχω και πολύ?? ” καλησπέρα αν δεν έχεις βρεί κάποιον να σε βοηθήσει είμαι έτοιμος...
Στη συνάντηση της Λάρισας ο Γιάννης μας έφερε ένα redmi 3 σε hardbrick. Πριν λίγο 01:35!!! το βράδυ το παρέλαβε με την V8_XTRVbeta2_7.1.19 και πραγματικά έμεινε έκπληκτος από την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση από miui7 που ήταν σε miui8 που... δυσκολευόταν να πιστέψει ότι είναι το δικό του!!!