Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 382.
-
Παράθεση από NasDriver: “Thank you @mitch002 Πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος που το κινητό δεν είναι brick πρώτα ” Το δοκίμασα μετά το πέρασμα της Ελληνικής ρομ και ναι με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω μπαίνει σε edl ενώ το κινητό δεν είναι σε κατάσταση brick! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27259/
-
Χθες έπρεπε να έβλεπες με τα χιόνια στο δρόμο πήγαμε στον @lionlion στο σπίτι του με τον @derveni μας έδωσε το mi5s μπρικαρισμένο και αύριο το παραλαμβάνει με την Ελληνική!!! "βοήθεια στο σπίτι" γίναμε άστα
-
Αν δεν θες να παιδευτείς άλλο να μας το στείλεις βάλε μόνο τα μεταφορικά. Σου στέλνω τα στοιχεία σε ΠΜ
-
δουλεύει με την kenzo?
-
Στη δική μας περίπτωση όπου το mi5s ήταν σε brick δεν δούλεψε το παραπάνω.Το βάλαμε σε edl με το deep flash cable ως εξής: έχουμε κλειστό το κινητό και σύνδεμένο με τον υπολογιστή με το deep flash cable πατάμε το power button και την ώρα που πάει να εμφανιστεί το logo MI βραχυκυκλώνουμε για μερικά δευτερόλεπτα το αφήνουμε και περιμένουμε ... και μπαίνει σε edl(9008).
-
Το Kate είναι 152mm Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά το κινητό του @lionlion το επαναφέραμε με την βοήθεια του @NasDriver. Το deep flash cable του @jpapoul έβαλε σε edl το mi5s με την εξής ιδιομορφία: με κλειστό το κινητό και σε σύνδεση με τον υπολογιστή πατάμε το power button και την ώρα που πάει να ανοίξει βραχυκυκλώνουμε για μερικά δευτερόλεπτα το αφήνουμε και περιμένουμε ... και μπαίνει σε edl(9008). Από κει και πέρα τα γνωστά flash με το miflash china developer. Ξεκλείδωσαμε τον bootloader και τώρα πολύ αργά και βασανιστικά περιμένουμε…
-
επαναφορα redmi 2 2014813
ΜήνυμαΚαινούργιο πρόβλημα με Redmi 2
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μπες σε fastboot και κάνε flash το twrp που είχες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Κωτσοβολος πως τα πουλάει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ali express Κοίτα έχει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk