Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 438.
-
Παράθεση από sakis*68: “Αμα δεν αλλαζει android η MIUI απο πανω . Φαγωθηκες με το format ” "Όπου Γιώργης και μάλαμα" Much Love,Hapiness,Developing,Hacking & κανά ποτό-φαγητάκι! 100.gif
-
Παράθεση από sakis*68: “Αμα δεν αλλαζει android η MIUI απο πανω . Φαγωθηκες με το format ” "Όπου Γιώργης και μάλαμα" Much Love,Hapiness,Developing,Hacking & κανά ποτό-φαγητάκι! 100.gif
-
Παράθεση από amavroudis: “Περίμενε να σου πει κάποιος, πιθανολογω ότι μπορείς να τη περάσεις απλά από πάνω χωρίς format data... ” Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα και εγώ βέβαια παλαιότερα ο @George Kaggelaris μου είχε αναφέρει νομίζω (για Redmi Pro) ότι για καλύτερα έκανε format, αλλά θυμάμαι την είχα περάσει κομπλέ από πάνω!
-
Παράθεση από amavroudis: “Περίμενε να σου πει κάποιος, πιθανολογω ότι μπορείς να τη περάσεις απλά από πάνω χωρίς format data... ” Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα και εγώ βέβαια παλαιότερα ο @George Kaggelaris μου είχε αναφέρει νομίζω (για Redmi Pro) ότι για καλύτερα έκανε format, αλλά θυμάμαι την είχα περάσει κομπλέ από πάνω!
-
Παράθεση από amavroudis: “Ποια έχεις τώρα; ” 12.1.1.0.RJIMIXM αυτή που έχει το Phone-UI crash (Mi 10 Lite monet)!
-
Παράθεση από amavroudis: “Ποια έχεις τώρα; ” 12.1.1.0.RJIMIXM αυτή που έχει το Phone-UI crash (Mi 10 Lite monet)!
-
Καλημέρα σας, να φανταστώ και στην νέα stable format data δηλ.σαν να ξαναπερνάς από την αρχή τα αρχεία?
-
Καλημέρα σας, να φανταστώ και στην νέα stable format data δηλ.σαν να ξαναπερνάς από την αρχή τα αρχεία?
-
Παράθεση από gkalen: “@lbchX Αν δουλέψει σε official δοκίμασε έτσι .. m.youtube.com/watch?v=VvzpwG5-_mA Ήχο κατά το bootanimation βάζεις επίσης όποιον θες , δε ξέρω όμως τι επιλογές έχετε σε global rom .. Αν δεν έχεις τις επιλογές όπως εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν .. Δες τα screenshot εγκατάστασης στην πρώτη σελίδα .. ” Ο ήχος δηλ για το bootanimation μπαίνει εκεί στιε ρυθμίσεις για το mtz-theme?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Τρέχουσα ενημέρωση (06/01/2021 22:55) Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 ROM για τα.. HMK30SUltra_MI10T_V12.0.8.0.QJDCNXM_v12-10 (Apollo) Re-Upload της MI10LITE5G_V12.1.1.0.RJIMIXM_v12-11 (Μonet) Fix του Phone-UI crash MI8Explorer_V12.0.4.0.QEHCNXM_v12-10 (Ursa) Έχει προστεθεί το Ελληνικό Ευρετήριο επαφών” You are so 100.gif ,προς το παρόν είμαι με V12.1.1.0.RJIMIXM_20201126.0000.00_11.0 δεν έχω δει κάτι αλλά επειδή τώρα το προσαρμόζω, θα την βάλω αν είναι an…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Τρέχουσα ενημέρωση (06/01/2021 22:55) Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 ROM για τα.. HMK30SUltra_MI10T_V12.0.8.0.QJDCNXM_v12-10 (Apollo) Re-Upload της MI10LITE5G_V12.1.1.0.RJIMIXM_v12-11 (Μonet) Fix του Phone-UI crash MI8Explorer_V12.0.4.0.QEHCNXM_v12-10 (Ursa) Έχει προστεθεί το Ελληνικό Ευρετήριο επαφών” You are so 100.gif ,προς το παρόν είμαι με V12.1.1.0.RJIMIXM_20201126.0000.00_11.0 δεν έχω δει κάτι αλλά επειδή τώρα το προσαρμόζω, θα την βάλω αν είναι an…
-
Γιώργη αυτό με το dialer, εγώ που έχω global στο Mi 10 Lite πρέπει να κατεβάσω και γω τα 2 αρχεία mtz που αναφέρεις? Προσπαθώ να καταλάβω που μπορώ να δω αν είναι ήδη "greek dialer"? Νομίζω τώρα κατάλαβα τι είναι αυτό που αναφέρετει για το greek_dialer γιατί με μπέρδεψε το "αλλοδαπός" που αναφέρθηκε.Όχι λογικά δεν το έχω γιατί πρέπει να έχω αγγλικά σύμβολα!!
-
100.gif what a change!!! Υ.Γ Περίμενα,περίμενα...... λέω την κάτσαμε την βάρκα,αλλά μετά σκεφτόμουνα 5gb είναι αυτά....!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαThank you very much,το προχωράω και περνάω την ROM,ερ: δεν ξαναέβαλα τα Magisk.....πρέπει να τα ξαναβάλω μετά την διαδικασία ή να κάνω reboot system και να το βάλω αργότερα?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κάνεις λάθος... Τι είναι το Format Data ? Είναι η διαδικασία που κάνουμε μέσα από το TWRP προκειμένου να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση των δεδομένων που έχει εμφανιστεί με το android 6 - Marshmallow. Κλικ για περισσότερες πληροφορίες. Τι είναι το Format Data ? Είναι η διαδικασία που κάνουμε μέσα από το TWRP προκειμένου να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση των δεδομένων που έχει εμφανιστεί με το android 6 - Marshmallow/ Με την έκδοση 6 - Marshmallow του android εμφανίστηκε η…