Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 438.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Φορμάτ. Wipe/format data/yes Όχι wipe data αλλά format data που σβήνονται τα πάντα. ” Κάτσε βασικά εγώ αναφερόμουνα στο "advanced wipe κτλ" όπου εκεί αν δεν κάνω λάθος είναι για να το επαναφέρεις στα αρχικά- δηλ factory reset ή κάνω λάθος?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν βάλεις από official xtrv θα χρειαστεί format. ” Dalvik Cache/Cache/Data

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Πείτε μου ότι επειδή τώρα (ξανα)τσέκαρα για την εγκατάσταση ότι μπορώ να βάλω την εδώ ΡΟΜ και να μην χρειαστεί να (ξανα)περάσω τις εφαρμογές και τα άλλα που είχα πριν το root....!? Υ.Γ Επειδή κάνω αναφορά για την ROM αν θέλετε για να μην υπάρχει πρόβλημα μεταφέρετε το μνμ στο thread για την XTRV rom.....(παράλειψης)

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Περιττό να σας πω ότι είστε από άλλο πλανήτη 100.gif (δηλ όλη η ομάδα) και το "usb otg" έπαιζε κανονικά-ακόμα και αν το έβαλα λίγο μετά από ότου ήμουν μέσα στο TWRP,έβαλα και το 1ο Magisk που αναφέρεται και μετά το τελευταίο,μπήκε στο σύστημα,λογικά τώρα μπορώ να προχωρήσω σε εγκατάσταση και της XTRV (προς το παρόν μπαίνω λίγο στο κανονικό σύστημα να το ρυθμίσω)

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα μια διευκρίνιση: αυτό που αναφέρεται ως "μόνη επιλογή το format data" είναι για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του TWRP,δηλ είναι απαραίτητο να γίνει?

• @gkalen φίλε μου εμένα με ενδιαφέρει αν πες κατά λάθος ως προς TWRP έβαζα κατά λάθος του Zoom αντί για monet να μην είχα θέμα, εννοείται ότι όταν βάλω την forum-rom θα βάλω ότι ακριβώς λέει το κινητό δηλ monet Υ.Γ Όπως ανέφερα ακόμα ΔΕΝ έχω βάλει τίποτα για αυτό σας ρωτάω για να τα επιβεβαιώσω !

• Παράθεση από gkalen: “@lbchX Μάλιστα , έβαλες την τελευταία Ρομ ?? Αυτό μπορεί να διορθωθεί , θα το κοιτάξω και ίσως έχουμε update σε λίγες μέρες .. Έχουμε διορθώσει το ίδιο θέμα με το Poco , θα πρέπει να δούμε σε ποιες συσκευές υπάρχει η κινέζικη ονομασία για να βάλουμε την ευρωπαϊκή ή να μας πείτε εσείς όπως έκανες τώρα κι εσύ .. Αν και το mi 10 lite 5G δεν θα έπρεπε να έχει την ονομασία του zoom εκτός αν παίρνει τη Ρομ από το zoom αλλά θα έπρεπε κατά τον ίδιο τρόπο να υπάρχει και developer ro…

• Παράθεση από gkalen: “@lbchX Έχεις το monet , στο νήμα με τις stable θα πας .. Η καινούργια είναι android 11 .. ” Καλημέρα, μια διευκρίνηση: όταν πλέον συνδέεται το κιν μου στο laptop γράφει "Zoom" ενώ μέσα ο κωδικός του Miui αναφέρεται σε monet......

• Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν κάνω λάθος αυτό ισχύει How to install Magisk on Android 11 ROMs: First, install this Magisk zip in TWRP => Magisk_11 Then directly install Magisk v21.1 => Magisk-v21.1.zip ” Υπάρχει πρόβλημα αν αντί για 11 είναι 20.1 που το είχα βρει από youtube?

• Επειδή έχω μπερδευτεί τελείως, εγώ αυτή την στιγμή και μέχρι πρότινος συζητούσα στο "TWRP thread" για το αν μπορώ ή όχι να κάνω root γιατί είμαι σε stable rom android 11 και λεγόταν ότι αναμένεται να τσεκαριστεί αν το Magisk λειτουργεί με 11. Άρα η εδώ rom είναι ανεξάρτητη με το root?

• Παράθεση από amavroudis: “Παράδειγμα: xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10LiteZoom_20.12.10_v12-11.zip Εδώ βλέπεις μια xtrv rom έκδοσης 20.12.10 miui12 android11 Αν ρωτάς για αυτό... ” Κρίσιμο ερώτημα:η συγκεκριμένη είναι και για Mi 10 Lite (monet) αν και λέγεται ότι είναι τα ίδια γιατί παράλληλα έχω παρατηρήσει TWRR για vangogh?

• Στην ROM MIUI V12 20.12.9-->/10? Ρωτάω γιατί επειδή έχω Mi 10 Lite παρατήρησα ανοίγοντας το link με τις ROMS που περιλαμβάνει μεν το κινητό μου αλλά αφορά το Ζοομ και λέω μήπως είναι το ίδιο, απλά εγώ είμαι σε Android 11?

• Ερ: το /10 εννοείται ότι αφορά Android 10?

• Καλησπέρα, μιας και αναφέρετε για ήχο μήπως γνωρίζετε για τυχόν αφαίρεση δόνησης όταν συνδέεται με την κλήση,όχι ότι είναι απαραίτητα κακό (καταλαβαίνεις πότε συνδέεται)?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Και κάτι τελευταίο δηλ.μπαίνει σε TWRP κάνω αυτά που κάνω, βάζω και το Magisk.zip από εκεί που το βρήκα, πολύ απλά μετά στο "Reboot system" αν είναι δεν θα μπει και θα με πάει σε bootloop οπότε σημαίνει ότι θα υπάρχει conflict? Θέλω να πω δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να επαναφέρω το αρχικό μου σύστημα χωρίς να προβώ σε επανεγκατάσταση fastboot rom?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εσυ με official θα το έχεις στο φάκελο adb . Αν δεν έχεις official rom το βάζεις όπου θέλεις. ” Άρα στον εσωτερικό χώρο! Ναι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Μια ερώτηση το TWRP βάσει των οδηγιών πρέπει απαραίτητα να είναι σε Internal storage?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εννοω αν λειτουργεί γενικά το twrp. ” Που σημαίνει ότι αρχικά πρέπει να μπω στο TWRP ή μπαίνω και από εκεί και πέρα βλέπω αν προχωράνε οι λειτουργίες του οπότε στην ουσία μετά εφόσον κάνω την διαδικασία που περιγράφεται αν δεν δουλεύει και πάω για reboot system θα μου βγάλει bootloop... right?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@lbchX έχεις android 11 κ γι αυτό δεν ξέρουμε συμπεριφορά του twrp. Πιστεύω θα είναι οκ..αλλά.... Το otg θα σου λύσει τα χέρια αν μπαίνει σε twrp.... ” Να φανταστώ εννοείς ότι αν αναγνωρίσει το εξωτερικό flashάκι για να δει το αρχείο γιατί ούτως ή άλλως από εκεί θα το φλάσαρα-δεν θα έβαζα το twrp στην εσωτερική μνήμη όπως είχα κάνει αρχικά οπότε και πήγε σε bootloop (αν και πιστεύω ότι αφορούσε και την μάρκα γιατί στις γλώσσες σκέψου αυτό το unmodified έλεγε "English" "…