Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 438.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ναι δίκιο έχεις 11αρα xtrv γιατί υπήρχε θέμα και την κόψανε.. Για root θα κάνεις υπομονή αναγκαστικά (αν δεν δουλεύει το magisk) στην ρομ που θα βάλεις (11) , όταν την βάλεις.. Αν πας σε 10αρα xtrv τώρα δεν θα αναβαθμίσεις, θα μείνεις με παλιά ρομ/??? ” Οκ μαν μου just waiting γιατί παράλληλα έχω την εντύπωση ότι η rom που έβαλα από το fastboot έχει και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας ή έτσι νομίζω.... Anyway thank you!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Σε android 10 μπορείς να κάνεις root σε 11 ακόμη παίζεται. Μπορείς να βάλεις xtrv android 10 αλλά θέλει format σιγουρα. Γνώμη μου , περίμενε να βγει 10 αρα xtrv και βάλτην , Απο εκει κ πέρα βλέπουμε για root.. ” 11άρα XTRV θέλεις να πεις μάλλον γιατί η ROM που αναφέρω παραπάνω δεν είναι για Android 10? Σόρρυ μπερδεύτηκα με την 1η και την τελευταία πρότασή σου...

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πάρτο λίγο από την αρχή.. Ποια ρομ έχεις official η μη. Θέλεις να βάλεις άλλη; ΑΝ ναι ποια θέλεις να βάλεις; ” Σωστά:Αυτή την στιγμή έχω Miui Global Stable 12.1.1 και επειδή θέλω να κάνω root θα πρέπει να βάλω την XTRV σωστά? Οπότε βρήκα εδώ την παραπάνω που ανέφερα που παρατηρώ όμως ότι είναι πιο κάτω version από την official μου, οπότε ενδεχομένως να υπάρχει conflict ή όχι? Παράλληλα όμως σε προ καιρού ερώτησή μου στον @MIUI_ART μου ανέφερε ότι ακόμα δεν υπήρχε root λ…

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην τελευταία ρομ του monet android 11. Δεν ξέρω τι γίνεται, σίγουρα μπορείς όμως να γυρίσεις σε 10 με format data ” Φαντάζομαι να μην εννοείς να αλλάξω και την official rom στο κινητό....?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παρεπιμπτόντως αν επιλέξω την παραπάνω ξέρεις αν υπάρχει πιθανότητα conflict λόγω του ότι μετά από fastboot έχω την Miui 12.1.1?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν έχει σχέση βρε τι λέει το pc. Το twrp είναι ίδιο οπότε μπορείς να το περάσεις για αυτό στο είπα. ” Και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί το αρχείο ούτως ή άλλως στο background θα δεί το "όνομα"! Και για rom βάζω αυτή που είχε αναφερθεί σε έναν "basilis" νομίζω για την ομώνυμη stable! Αυτήν εδώ?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν εσύ έχεις το monet θα κατεβάσεις την ρομ mi10 lite 5G. Το αλλο ειναι το zoom... ” Όπως σου ανέφερα monet έχω εγώ αλλά με την μακακία που έκανα με το twrp που είχα βάλει και έλεγε "twrp lite zoom" είχε ως αποτέλεσμα το pc να αναγνωρίζει την συσκευή ως "Mi 10 Lite Zoom" για αυτό θέλω να το επαναπροσδιορίσω με τους usb drivers γιατί και στην αρχή πριν ασχοληθώ με οτιδήποτε "Mi 10 Lite" έγραφε-σκέτο! Υ.Γ Οπότε δηλ μπορώ να κάνω Root με XTRV ή θα ξανακάνω τίποτα fastboot-…

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Κανονικά φαίνεται και το "Android interface" στην διαχείριση,τώρα να πω την μαύρη αλήθεια δεν το έχω γυρίσει σε fastboot mode να δω αν νιώθει,υποψιάζομαι πώς δεν θα υπάρχει πρόβλημα...μάλλον,επίσης παρατηρώ ότι μείνανε (λογικό μάλλον) το bootloader unlock μέσα από τις ρυθμίσεις του "προγραμματιστή"... Περισσότερο ρωτάω και για μια XTRV-Stable Rom που είδα για να την έβαζα ή αφορά άλλο codename?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παίδες καλησπέρα είναι η εντύπωσή μου ή όντως στην 1η σελίδα υπάρχει TWRP για Mi 10 Lite (monet) Υ.Γ Το M2002J9G έχω..

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παίδες καλησπέρα είναι η εντύπωσή μου ή όντως στην 1η σελίδα υπάρχει TWRP για Mi 10 Lite (monet) Υ.Γ Το M2002J9G έχω..

• Παράθεση από ermis21: “αγόρασα πρόσφατα το Mi 9 lite και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Έχω εγκαταστήσει τους οδηγούς, έχω κάνει έλεγχο για anti roll back ( αν θυμάμαι καλά η τιμή που μου έβγαλε ήταν 1) και ακολουθώ τις οδηγίες για να ξεκλειδώσω τον bootloader και μου βγάζω το παρακάτω μήνυμα. Δοκίμασα και σε διαφορετική θύρα usb και μου έβγαλε πάλι το ίδιο. Κάποια πρόταση; ”

• Ρομ σε mi 10 lite 5g

lbchX - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Αγαπημένε @MIUI_ART επειδή τις προάλλες σε είχα ρωτήσει για rom στο συγκεκριμένο κινητό αλλά μου'χες πει ότι αν δεν βγάλει ROM η Xiaomi δεν, εκτός και αν εγώ έγραψα κάτι λάθος και δεν κατάλαβες, απ'ό,τι βλέπω έχει βγει κανονικά όπως και TWRP, μάλιστα αυτό το "monet" πρέπει να έχω! Update:Το επανέφερα με Fastboot rom!

• Any ROM on the near future?

lbchX - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

@MIUI_ART βέβαια με Global Stable 12.0.3.0(QJIEUXM) είμαι!

• Any ROM on the near future?

lbchX - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

Καλησπέρα στο team ερ: Αν και (νομίζω) κινητό του Μαρτίου, υπάρχει στο μέλλον περίπτωση για καμία ROM, γιατί για rooting υπάρχει γενικά! Thank you!

• Παράθεση από lbchX: “@NasDriver τελικά δεν, ούτε το format στο κινητό (το παλιό) είχε νόημα, η μόνη λύση είναι το κόψιμο της παλιάς μου sim εκτός (λέμε τώρα) αν κάνω ένα τρελό συνδυασμό και σκεφτώ ότι αυτό που έλεγε το "Bootloader" για 168 hours αφορούσε και την sim! Σκεφτόμουν παράλληλα και εχω αποθηκεύσει 2 emails (Κινέζικο, Ευρωπαϊκό) να στείλω email σε αυτούς, το κιν αγοράστηκε από Banggood! ” Έστειλα και στα 2 email που αναφέρω: η απάντηση απο το Κινέζικο αφορούσε για έλεγχο IMEI καθώς και …

• @NasDriver τελικά δεν, ούτε το format στο κινητό (το παλιό) είχε νόημα, η μόνη λύση είναι το κόψιμο της παλιάς μου sim εκτός (λέμε τώρα) αν κάνω ένα τρελό συνδυασμό και σκεφτώ ότι αυτό που έλεγε το "Bootloader" για 168 hours αφορούσε και την sim! Σκεφτόμουν παράλληλα και εχω αποθηκεύσει 2 emails (Κινέζικο, Ευρωπαϊκό) να στείλω email σε αυτούς, το κιν αγοράστηκε από Banggood!

• Παράθεση από lbchX: “Με ενημέρωσε φίλος από Cosmote ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με Xiaomi ή θα δει και ο τεχνικός (αν και θεωρώ ότι θα πρέπει να στείλω στο support -λογικά στην Xiaomi? ” Final update (i hope): Επειδή πέραν της SIM θέλω να το κάνω root (ξέρω ότι δεν υπάρχει εδώ μέθοδος ακόμα.....) αλλά έχω βρει,παρατήρησα ότι μέσω του "Miui Unlock Tool" έγραφε κάτι για 168hours μετά από κανά 2 προσπάθειες και διάβασα ότι πρέπει να περιμένω και είναι κανά 6ημερο και σκέφτηκα να το πάω έτσι....

• Με ενημέρωσε φίλος από Cosmote ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με Xiaomi ή θα δει και ο τεχνικός (αν και θεωρώ ότι θα πρέπει να στείλω στο support -λογικά στην Xiaomi?

• Παράθεση από NasDriver: “Αφού έτσι κι αλλιώς είναι να το δώσεις, κάνε αποσύνδεση όλους τους λογαριασμούς σου > factory reset > έτοιμο για πώληση ” Θεωρείς δηλ ότι ουσιαστικά έτσι η "Xiaomi ή το σύστημά τους" θα "εξαφανίσει" το παλιό οπότε θα δει το νέο κινητό ως βασικό?