Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 438.

• Question: Ρε σεις: αρχικά το Instagram με είχε μπλοκάρει γιατί έκανα γρήγορες κινήσεις (με έβλεπε σαν ρομπότ ) και γενικά είχε φάει σκάλωμα με το Redmi! Την έβγαλα την εφαρμογή και όταν πέρασε ο καιρός το λειτούργησα-λειτουργώ μέσω browser-laptop! Είπα σήμερα να την ξαναβάλω και μου βγάζει πάλι το μισό-πλαίσιο όπως πριν με την ένδειξη "ακύρωση του αιτήματός σας",. μέσω fb μπαίνω! Υ.Γ Το Redmi Pro είναι banned-δεν νιώθει ή κάτι άλλο?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από flytouch1111: “Το έχω κάνει αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως έσβησα το ss ?? Μήπως υποσυνείδητα μου πήγε ναζιστικό ?? Θα το ξαναδοκιμάσω ! ” Κινητό αντιφασιστικό πήρες και εσύ; Ωραίος... ”

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πρώτο τεστ twrp για redmi note 8 pro. Όποιος το κατέχει να το δοκιμάσει ας το κάνει. Δεν φέρω καμιά ευθύνη μιας και η συσκευή ειναι πολύ καινούρια για τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση η ακόμη και λάθος στο compile του twrp./ twrp_begonia_3.3.1-10-10-19_test-1 ”

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ασε θα το δοκιμάσει κάποιος που το κατέχει και θα μας πει. Δυστυχως δεν εχω όλα τα κινητά να δοκιμάζω και να σας τα δίνω έτοιμα και 100% λειτουργικά. ”

• @Octaviastikos να σε ενημερώσω ότι το απόλυτα τίποτα με την εφαρμογή,το μνμ για το root παραμένει ως έχει,το trick δεν πιάνει σε εμένα! Update: Για να τσεκάρω ότι το Magisk root hide νιώθει και δεν είναι το app της Cosmote, κατέβασα το Root Checker και με το που το έβαλα στο hide, μου έβγαλε ότι δεν έχει γίνει properly root, το ξανάλλαξα και βγήκε οκ, που σημαίνει μάλλον ότι το Best Connect πρέπει να είναι αρκετά case sensitive στο root-οπότε ούτε και αλχημείες με Tai Chi Magisk και τέτοια, θα θ…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Καβεβαζεις την εφαρμογή δεν την ανοίγεις...πας στο magisk και την κάνεις hide μετά ανοίγεις την εφαρμογή και είσαι οκ... δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές και εφαρμογες...όπως των τραπεζών... ” Χμμμμμ......τωρα σε'πιασα! Σωστό το trick & λογικό!

• Παράθεση από Octaviastikos: “Μια χαρά δηλαδή...και τι το χρειάζεσαι;;” Το Best Connect βλέπει το root και το Magisk Hide αν και του απενεργοποιώ το root το βλέπει πάλι!

• @Octaviastikos κάτι Thai-Magisk (Muai Tai) βλέπω μάλλον για λύση! Θα δούμε! Θα τσεκάρω και μια μ@λακί@ zip που έχω κατεβάσει και ό,τι κάτσει!

• Παράθεση από Octaviastikos: “Θα το πω απλά...πλέον δεν υποστηρίζεται το xposed...μπορείς να βρεις κάνα ξεχασμένο αρχείο στο xda... ” Να φανταστώ φυσικά εννοείς σε topic είτε για Redmi Pro είτε αντίστοιχο και φυσικά για Android 6 ε! Thanks man!

• Καλησπέρα στην ομάδα!Μιας και το τελευταίο post στο thread είναι αρκετά παλιό (έτσι όπως πάει και με τις εκδόσεις), βρίσκομαι στην XTRV 9.3.7 με Xposed Installer 3.1.5 όπως αναγράφεται και εδώ! Η διαδικασία μου (έχω πάρει backup με διάφορες προσπάθειες για να εγκαταστήσω το framework αλλά τζίφος.....), ανοίγω Installer, προτεινόμενο 89 framework και Uninstaller ένα 20181231 (κάτι τέτοιο), αρχικά πήγα να κάνω Install κατευθείαν μέσα από τον Installer αλλά τρώω άκυρο ότι can't write system/xposed.…

• Xposed Framework

lbchX - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Έχει βάλει κανείς σε 9.3.7 το xposed? Επειδή έχω κατεβάσει διάφορα αρχεία για να εξετάσω (επίσημη, ανεπίσημη με & χωρίς Magisk), χθες έτρεξα το 3.1.5 Installer αλλά δεν συνέχισα μέσω TWRP και κατέβασα μέσω Installer το 89 framework αλλά έφαγα loop στο logo του φόρουμ οπότε και το επέστρεψα στο backup! Επίσης κατέβασα και άλλον Installer γιατί ο τελευταίος στο TWRP έβγαζε error Υ.Γ Τα άλλα αρχεία τα κατέβασα από ένα άλλο thread που είναι Μάης '17 και αναφέρεται νομίζω στο Redmi Note 4

• Κα-λη-σπ-έρ-α! Question: Το Xposed λειτουργεί-ισχύει ακόμα στο Redmi Pro? *Επειδή θέλω να τεστάρω το "Best Connect WiFi" της Cosmote, δυστυχώς με το hide root από Magisk και ενδεχομένως η μόνη λύση είναι το Xposed (παράλληλα ξέρω ότι έχει και διάφορα καλούδια,αν μ'αρέσει κάτι...)

• @amavroudis κάτι έκανα (νομίζω), ευχαριστώ φίλε ! Edit: Βασικά δεν ξέρω αν δούλεψε,απλά είχα 3 εφαρμογές και έκανα slide αριστερά την τοποθεσία, μάλλον καλά πήγε!

• Πώς το απενεργοποιώ το σήμα του "δορυφόρου" που μου εμφανίζεται ανά περιπτώσεις! Αναζήτηση gps νομίζω είδα στο swipe down που έκαναforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63760/

• Κατά πόσο ισχύει το "όριο" των σκουπιδιών στην εκκαθάριση?Το 100,300,500,1gb?

• Θα σου απαντήσω με ένα απόφθεγμα :"από ολότελα καλεί και η Παναγιώταινα" ! Από το να μην υπάρχει ΚΑΝ η δυνατότητα,πολύ καλύτερα!

• @SoNik+ ΛΟΙΠΌΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΏΝΩ αυτό που έγραψα και δίνω συγχαρητήρια στον tag φίλο για τον οδηγό του! Μια χαρά τα'χει κάνει η Google & πλέον μια χαρά έρχονται και οι ειδοποιήσεις,το θέμα φυσικά αφορά απ'ό,τι κατάλαβα τα Κινεζοκινητά με τις άδειες και τις άλλες @@ριές που έχουν! Έβαλα επιπλέον στην "Αυτόματη έναρξη" το gmail και το Google translate (δεν μου εμφάνιζε τελευταία το εικονίδιο όταν επέλεγα κείμενο για μετάφραση)! Again συγχαρητήρια για το tutorial!

• Καλησπέρα κόσμε, ρε σείς δεν ξέρω αλλά πραγματικά έχω απηυδήσει με το θέμα των Notifications στο gmail,btw ο οδηγός αναφέρει και Instagram (στο οποίο και σε αυτό έχω θέματα),anyway θα τον τσεκάρω κάποια στιγμή λίγο εκτενέστερα. Επίσης αυτό που ανέφερε ο @NasDriver (βαριέμαι να δω το post ), νομίζω η τελευταία αλλαγή που έκανα ήταν να το βγάλω από δεδομένα και να βάλω wifi-sync, αλλά δεν! Αυτό βασικά που γίνεται (και ενδεχομένως να πιάνει ΜΌΝΟ έτσι αλλά δεν ξέρω) είναι όταν θέλω να σβήσω συγκεκρι…

• Καλησπέρα παίδες να ρωτήσω κάτι στην 9.3.7 (φαντάζομαι και στις παλαιότερες) υπάρχει κανένας τρόπος να "τσεκάρω" αν είναι "on" ο ad blocker, μιλάω πιο πολύ για τον default browser?

• Παράθεση από guardian1980: “Καλημέρα παιδιά, μετά από τόσο καιρό που έχω την 9.3.7 παρατήρησα κάτι με τα sms, δεν βγάζει τους αριθμούς που έβγαζε για να δεις πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει και όταν μου στέλνουνε μεγάλο μήνυμα δεν το παραλαμβάνω ποτέ! ένα sort message πάντως έρχεται κανονικά, το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος; Έχω cosmote δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτό ” Θα το βάλω στη λίστα τσεκαρίσματος (Cosmote και εγώ) αλλά δεν μου έχει κινήσει την περιέργεια κάτι τέτοιο-φυσικά με όσους …