Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 438.

• Παράθεση από karaban21: “lbchX. άλλαξε την περιοχή από Ελλάδα σε ινδια π.χ. στις πρόσθετες ρυθμίσεις και κατέβασε ότι θες. μετά ξαναβαλε Ελλάδα. ” @karaban21धन्यवाद (είναι το ευχαριστώ στα Χίντι ) Κάτι υποπτευόμουν γιατί το είχα διαβάσει και κάπου αλλού (για sim νομίζω,αλλά μάλλον και για themes)

• Ερ: Η 9.3.7 παρατηρώ ότι δεν έχει σημείο που να κατεβάσεις themes, ισχύει?

• (μπαίνω ψιλοσφήνα) ο @NasDriver έχει δίκιο γιατί και εγώ σε Redmi Pro όταν (για πλάκα) ρώτησα το επίσημο κατάστημα Xiaomi σοτ The Mall για τιμή αλλαγής μπαταρίας, έφαγα άκυρο λόγω του ότι ήταν αγορασμένο από Κίνα.........!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Το έχω βάλει ήδη, τον ξέρω τον τρόπο που αναφέρεται στο 1οpost! Εμένα απλά η σκέψη μου ήταν αν εναλλακτικά έχεις το αρχείο σε .zip, αν και πάλι μπορείς να το εγκαταστήσεις,με τη διαφορά ότι επιλέγεις Install zip?

• Καλημέρα, Αυτό με την εκκαθάριση σκουπιδιών τι παίζει? Γιατί νομίζω ότι είναι "εικονικό"? Υπάρχει περίπτωση αυτό κάπως να γίνει disable ή κάτι άλλο, γιατί δεν ξέρω είναι σε φάση ότι κάνει καθαρισμό "κακής" cache?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Χαλόου!Μπορείς να κάνεις Install το twrp και σε ονομασία .zip, οπότε αντί για Install Image βάζεις Install zip μέσα από Twrp?

• Εγώ σε προετοίμασα ! Ναι γιατί για πιο "σιγουριά" δεν ήθελα να αναβαθμίσω παράλληλα και το TWRP!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lbchX: “ο μόνο που θέλω να βάλω είναι το τελευταίο TWRP! ” Ποιο έχεις και θέλεις να βάλεις το τελευταίο; ” Αφού το θες....TWRP 3.0.0.2 !

• @gkalen αγαπητέ Ω!Sun από μηχανής θεός ήρθε ενημέρωση των εφαρμογών συστήματος (όπου εμπεριείχε και τον φυλλομετρητή) και είναι κομπλέ το gmail browsing,οπότε ούτε dirty flashing πρόβλημα ούτε τίποτα ! Το μόνο που θέλω να βάλω είναι το τελευταίο TWRP!

• Σπέρες, παιδιά εγώ ένα έχω καταλάβει ότι αφού οι ειδοποιήσεις του gmail (γιατί αυτό έχω μόνο στο ipad) έρχονται ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ!!!!!!αυτό που έγινε με τα **λοprivacy και το android ****ΉΘΗΚΕ ο Δίας και το σύμπαν!!! Πέρα από τις εφαρμογές (στο viber δεν συμβαίνει,προς το παρόν σε μένα-ευτυχώς αλλά το'χω παρατηρήσει και στο Instagram), νομίζω σαν ειδοποιήσεις που ήταν ένας από τους κύριους λόγους που υπήρχαν, είναι πλέον άχρηστες!!! Γιατί "πρακτικά" και από τον browser μπορείς να μπαίνεις!! Επίσης χθ…

• Thank you συνονόματε ! Υ.Γ Στο τσακίρ κέφι βάζω και την τελευταία έκδοση του TWRP & όταν.....money νέο Xiaomi με European Production !

• Οκ!Οπότε ουσιαστικά σε ό,τι αφορά το Miui10 η μόνη πλέον είναι αυτή που έχει γίνει ported από το Nikel και είναι αυτή που έχω τώρα,άντε πες το πολύ-πολύ να βάλω σαν τελευταία την 9.3.21!

• Παράθεση από gkalen: “@lbchX Δε βρήκες τίποτα ... Δεν υπάρχει aroma rom στις global port του nikel , φόρεσες την XTRV 9.3.7 η οποία είναι η τελευταία λειτουργική ρομ .. Μόνο παλιότερη μπορείς να βρεις η οποία θα είναι από eu source ... ” Καλημέρα,ναι αυτό βασικά,το V10 νομίζω σημαίνει Miui 10?(xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V10_arΩma_8.12.27)! Την ξανακατέβασα γιατί για κάποιον λόγο όταν την έκανα μεταφορά από την sdcard στο εσωτερικό, στο τέλος μου έγραφε failed! Υ.Γ Ναι δεν είμαι root, το διαπίσ…

• Μία μία άλλη ερώτηση: Εάν θέλω την τελευταία Aromμ ROM για το omega υπάρχει κάπου εδώ? Την έχω και στην sdcard, απλά σαν backup για εδώ στο forum! Update: ΆΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif , τα βρήκα !

• Update info: @MIUI_ART παρατηρώ που μέσα από τον default browser crashαρει όταν είμαι στο gmail (omega_gb_XTRV_9.3.7)! Παραθέτω και το αρχείο που έβγαλα από το log !

• Εννοείς δηλ να ξαναπεράσω την ΡΟΜ και να φλασάρω μετά την ΡΟΜ από το TWRP, το zip του Magisk ή του Superuser (μάλλον το Magisk θα βάλω) Υ.Γ Πέρα από αυτό,να αναφέρω ότι ΆΛΛΗ ΕΙΚΌΝΑ με την ΡΟΜ & σε μπαταρία (την έχω ήδη αλλάξει) & σε Design-ανακάλυψα τον κόσμο ! Υ.Γ.2 Πέρα από το factory reset, αυτό για το root, θα μπορούσα να τρεξω και το zip αρχείο και μέσα από το κινητό?

• Οκ!Αλλά αυτό που βλέπω στο: Ασφάλεια-Ρυθμίσεις Σάρωσης Ασφάλειας-Πολλαπλά Αντικείμενα και μου έχει ενεργοποιημένο το Root,δεν σημαίνει ότι είμαι Root? Επίσης θα πρέπει να επιλέξω γιατί για παράδειγμα λόγω XTRV, το miuihellas.apk είναι το ίδιο που είχα στην παλιά,εκτός φυσικά αν το αναβαθμίσω manually! Και κάτι άλλο, το έβαλα στην αναζήτηση και το βρήκα σε ένα post της @fog το '17 αλλά δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση? Υπάρχει κάπου ξεχωριστά η εφαρμογή του forum-θα με ενδιέφερε γιατί αυτή πο…

• @gkalen και ΌΛΟ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ,νιώθω λες και από dialup πήγα σε Fiber (λέμε τώρα....) Θέλω να ρωτήσω το εξής (για να επιβεβαιώσω)- θυμάμαι ότι στις παλιές ΡΟΜΣ όταν φλάσαρες έβγαινε ένας "οδηγός" πλαίσια (ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι μια που πήγα να βάλω αλλά το σταμάτησα τότε , ήταν Aroma) που επέλεγες κάμερα,file manager, browser κτλ, να φεύγουν κάποια "ψιλοbloatwares" της MIUI και τώρα δεν είδα κάτι τέτοιο στην xtrv που πέρασα! Την xtrv 9.3.7 την πέρασα τελείως μπακάλικα (φυσικά έχ…

• Παράθεση από gkalen: “@lbchX Ακόμα με την 7.3.23 ?????? Αν βάλεις developer δοκίμασε χωρίς fr , αν βάλεις stable θες fr .. Αν βάλεις την port rom από nikel θες οπωσδήποτε factory reset οποία και να διαλέξεις. .. Ελπίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο σου ποστ με την 7.3.23 , η μέρα με τη νύχτα θα είναι το τηλέφωνο μετά. .. Twrp , μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπάρχον που έχεις , δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα .. ” ,το θέλω κουρδιστό τηλέφωνο,να μην σου πω και με πλαστικά ποτήρια !

• Καλησπέρα ρέι! να ρωτήσω κάτι επειδή εγώ είμαι από 7.3.23beta και TWRP 3.0.0.2 (το 1το νομίζω κατά την εγκατάσταση rom), για να περάσω είτε την τελευταία developer ROM ή τη stable ROM χρειάζεται wipe cache,dalvik cache & data ή μπορώ να την περάσω και έτσι? Just asking! Υ.Γ Εντωμεταξύ μου αρέσει που πλέον "αναγκαστικά" μιλάω για ένα κινητό το οποίο στην ουσία έχει πεθάνει και θα είναι το τελευταίο βήμα αυτό της rom ! Πλέον μόνο Downgrade !