Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 438.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από gkalen: “@lbchX Μπορείς να προχωρήσεις με το twrp που έχεις , ακόμα και το παλιό twrp 3.0.. να είχες , πάλι δεν θα ειχες πρόβλημα εγκατάστασης.. ” Να'σαι καλά μαν!Btw επειδή νομίζω ή από τον @geoanto555 η από τον @MIUI_ART το είχα δει (μάλλον από τον 2ρο), οι εκδόσεις είναι βάσει ημερομηνίας, άρα (θεωρητικά) η 9.3.7 δεν είναι η τελευταία (δηλ 07/03/19) γιατί η 9.1.24 είναι (24/01/19)! Οπότε επειδή εγώ έχω Cosmote "λογικά" και η 9.3.7 θα'ναι οκ...............εκτός απροόπτου!
-
Να ρωτήσω έχει κανένας το πρόβλημα που έχω εδώ και λίγο καιρό με τα gmail notifications πρόβλημα! Να αναφέρω το εξής: στο iPad μου, μου έρχονται κανονικότατα!Εντωμεταξύ σε Samsung του αφεντικού μου,επίσης λειτουργεί! Άρα ή θέλει φρεσκάρισμα................η 7.3.23beta, οπότε να πάω στην τελευταία που βγήκε για Omega ή.....τίποτα!
-
Καλησπέρα,κάτι που ξέχασα να σας αναφέρω σχετικά με το θέμα με το gmail notifications, είναι ότι σε iPad μου έρχονται κανονικότατα οι ειδοποιήσεις.............που σημαίνει Ή να πάω σε νέα ΡΟΜ (9.3.7 να εκσυχρονιστώ λιγάκι- μπας και στανιάρει ) ή να κάνω και καλά format και να περάσω μετά το backup που θα έχω ήδη κάνει........!
-
Καλησπέρα, έχει γίνει αναφορά σε posts πιο πριν σχετικά με τα gmail notifications! Αν και κάτοχος Omega,μου παρουσιάστηκε (ξαφνικά θα έλεγα σε μένα) όταν ήμουν στο χωριό και με οποιοδήποτε ρύθμιση και να έχω κάνει, πλέον αναγκάζομαι ή να μπω εγώ στην εφαρμογή ή ορισμένες φορές που το χρησιμοποιώ για σβήσιμο, μέσω browser! Υ.Γ Διαβάζοντας εδώ τις αναφορές υποπτεύομαι μήπως ήταν και αναφορά της Google που πριν καιρό ειδοποιούσε για αλλαγές στην privacy (και φυσικά είχα πατήσει dismiss ) Υ.Γ.2 Μάλλ…
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη στο Developing_team 100.gif , επειδή πάλιωσε το Redmi Pro...........εκτός του θέματος με την Wind, η τελευταία (9.3.7?) rom είναι οκ για να την βάλω, γιατί παρατηρώ που γράφει ο @gkalen ότι είναι για δοκιμή και για όσους θέλουν να ασχοληθούν....!! Έχω ευτυχώς στην sdcard κατεβάσει και αρκετές rom από 8 και την τελευταία 8άρα-πριν βγει η 9! Θένκ Γιου!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΠρος developers και όχι μόνο! Έχω μια απορία ή βασικά θα ήθελα μια επιβεβαίωση! Διαβάζοντας το 1ο post του φίλου @geoanto555 νόμιζα ότι η αναφορά για το internal storage στο TWRP αφορά το system (π.χ. boot), η απορία μου όμως είναι η εξής: Τα "Warning Notes", ουσιαστικά αφορούν αυτούς που κάνουνε το backup στον εσωτερικό χώρο του κιν Εγώ που είμαι με sdcard και ό,τι backup κάνω το στέλνω στην sdcard, χρειάζεται να προσέξω κάτι! Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από pontios.gk: “καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία.. και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό.. κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν.. λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω. ” @pontios.gk Καλησπέρα φίλε να ρωτήσω επειδή μπερδεύτηκα και έχω και εγώ το omega,την 9.1.24 που την βρήκες? Γιατί εγώ μετά την προσπάθεια των παιδιών από το (nikel) οι 2 τελευταίες ρομ που έχω κατεβάσει είναι οι:…