Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 438.
-
Παράθεση από tassosmer: “Έχει περαστεί και λειτουργεί απροβλημάτιστα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν δεν κάνω λάθος εγώ που έχω την παλιά αυτή την beta που έχω γράψει,νομίζω την περνάω κατευθείαν, δεν χρειάζεται format είτε και τα διάφορα άλλα από όσο ξέρω! Όπως και να'χει,μπράβο συγχαρητήρια σε όλους! Υ.Γ Έτσι για τη φάση, είμαστε το Α και το Ω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ενημέρωση : Παραδόθηκε η δοκιμαστική ROM για το RedMi Pro (Omega). Οδηγίες και Link για την λήψη της θα βρείτε ΕΔΩ” ΤΙΤΆΝΑΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δεν ξέρω αν κατάλαβα-αντιλήφθηκα καλά,αλλά είστε ΜΆΓΚΕΣ!!!!!!!!!! Έχω Redmi Pro (omega) και μετά από πολύ καιρό διαπιστώνω ότι συμπεριλήφθηκε το κινητό μου μέσα σε αυτήν 100.gif Βέβαια αν επίσης έχω καταλάβει καλά το Android 6 της συσκευής μου θα μείνει ως έχει! Anyway tnx a lotttttt!!!!!!!!!! Υ.Γ Το μνμ που ξέρω είναι ότι δεν μπορούσε να κατέβουν από China Source και αν διαπίστωσα καλά η συγκεκριμένη rom που αφορά και το "omega" είναι από China!Άρα προχωράει.......
-
Χρόνια πολλά σε όλους! 100.gif
-
[MIUI Fan Site Awards 2017] Ζωντανή κλήρωση ενός RedMi 5 για όσους μας ψήφισαν στον διαγωνισμό.
Μήνυμα100.gif 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif Στον νικητή/τρια! @MIUI_ART Αν και κάτι είχα δει, λέω τι διάολο να μην έχουν κανάλι στο Youtube...Subscribed & καμπανάκι !
-
Καλησπέρα, να ρωτήσω, επειδή εγώ δεν μπήκα καθόλου στο site την Πέμπτη, αναφέρεται σε κάποιο thread η κλήρωση?
-
Καλησπέρα,Just asking: Αν και στο email το μόνο προαιρετικό βήμα, αναφέρει ότι "καλό είναι να κάνετε ένα factory reset" (έχω xtrv 7.3.23), χρειάζεται να βάλω και το "updater patch", γιατί διάβασα ότι σε επόμενη ρομ θα έχει προστεθεί και η δυνατότητα των OTA Updates! Thank you!
-
Το καλό αργεί να γίνει!Keep Up! 100.gif 100.gif 100.gif
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έφτασε στα χέρια μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53738/ ”
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lbchX: “@MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκε ” Το είχε αναφέρει γιατί πέρσι παραλίγο να μας την κάνουν την ζημιά... ” Βασικά εγώ Φλεβάρη του '17 παρέλαβα το Redmi Pro και Απρίλη έκανα VIP συνδρομή οπότε σίγουρα δεν νομίζω να θυμάμαι να είχα προλάβει τον προηγούμενο διαγωνισμό! Έχω την εντύπωση.....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49876/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49874/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49875/ Ο/Η MIUI_ART έγραψε: ” @MIUI_ART παρεπιμπτόντως επειδή αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει την Ινδονησία ότι λόγω πληθυσμού μήπως μας έκανε καμία γκέλα,τελικά 3η βγήκε
-
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!BECAUSE YOU OWN (&WORTH)IT!
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
lbchX - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΤουλάχιστον μπορώ να κάνω τρελό Upload
-
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!! 100.gif forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49818/
-
MIUI (Greece )γερά και πάρτους τα βρακιά! Ψήφος εμπιστοσύνης ,σας βάζω και τον αριθμό γιατί είχα κάνει μια βλακεία μαζί και με username: 1682244621-lbchX