Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 438.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Γιατί πέφτει σε sleep mode το wifi όταν σβήσει η οθόνη, και κατεβάζει με πολύ χαμηλές ταχύτητες ή σταματάει εντελώς την λήψη με αποτέλεσμα να καταστρέψει το αρχείο. ” Αν και ακόμα δεν έχω βάλει το "Άρωμα" και είμαι σε eau de perfume (είπα να το πω με μακακία μεταφορά ) XTRV 7.3.23,νομίζω και σε αυτήν πρέπει να έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι 101% σίγουρος!
-
Παράθεση από allakis: “Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά τότε είχες twrp, τώρα δεν έχεις... ” Ναι φίλε μου.. απ το twrp έβαλα την άρωμα και στο τέλος αφού επέλεξα τις εφαρμογές που ήθελα να μου περάσει, πάτησα εγκατάσταση, έγραψε οκ, και τέλος πάτησα να γίνει επανεκκίνηση συσκευής και δεν ξανά άνοιξε.Ούτε μπαίνει σε twrp τώρα. Ούτε ανοίγει πατώντας συνεχόμενα το power ” LoL, Άκυρο νόμιζα ότι εννοούσες για το recovery, τώρα κατάλαβα ότι το power το ανέφερες για κανονικό άνοιγμα συσκευής (γράψε λά…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Έχω μια ερώτηση όμως: Για ποιόν λόγο στα emails αναφέρεται ότι αν κάποιος έχει εγκαταστήσει προηγούμενη ρομ, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με την καινούργια, ενώ υπάρχουν αλλαγές? ” Αγνοήστε το, καθώς αφορούσε παλιότερη Version αλλά ξεχάσαμε να αφαιρέσουμε την πρόταση από το κείμενο... ” Το θυμάμαι βασικά, σε ένα σφάλμα (παρόλο που δεν είχα ασχοληθεί με τις τότε ρομ ) που υπήρχε Note! @MIUI_ART παραδέξου το,αρχίζω και γίνομαι Moderator-feedbacker looool
-
You are TITANS! 100.gif !
-
@BanditGR & @fog tnx both of you! Σωστό και αυτό που λέει η Irene, να το βάλω ως widget ! Απλά εγώ το έλεγα επειδή μπαίνω σε ρυθμίσεις-το'βλεπα σαν ξεχωριστό,αλλά όπως λέει και ο Bandit αφού είναι ήδη ο Launcher! Υ.Γ. Τνχ για το transfer, ξέχασα ότι είχε βγει το thread για να βάλω εδώ την απορία μου.
-
Καλησπέρα παίδες,έχω την εξής απορία, που δεν ξέρω αν είναι η εντύπωσή μου ή χρειάζεται να κάνω κάποια εσωτερική ρύθμιση? (υπόψιν προς το παρόν λειτουργώ με μια παλιά ΡΟΜ οπότε δεν το έψαξα ιδιαίτερα). Όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις του Nova Launcher και μετά πας κάπου αλλού (χωρίς να το κλείσεις) και πατήσεις μετά τις πρόσφατες εφαρμογές δεν εμφανίζεται,με αποτέλεσμα να πρέπει να πας πάλι στις εφαρμογές για να το ξανανοιξεις. Ισχύει όντως αυτό....? THX
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Δεν με ενοχλεί που δεν το έδειξε απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι στο κινητό το θέμα. Επίσης μετάβαση XTRV->AROMA ” Τα bootanimation έχουν αλλάξει από τότε που βγήκε ο οδηγός και δεν είναι τα ίδια.Δεν αποτελεί πρόβλημα όμως για την ROM το bootanimation. ” Απλά σε μένα δεν δουλεύει η δυνατότητα επιλογής του bootanimation ακόμα και που υπάρχει. Τα μόνα που φαίνονται είναι τα SpashScreens στην αρχή.
-
Καταρχήν Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά με hard (worth) working Developing . Επειδή χθες ψιλοασχολήθηκα με την τελευταία που έβγαλε το φόρουμ γιατί υπήρξε ένα θεματάκι στο Redmi Pro μου, με την 1η Aroma που πήγα να βάλω. (Για να μην ζαλίζω). Παρατήρησα το εξής: Είτε με προσαρμοσμένη είτε με Default, οποιοδήποτε boot animation και να επέλεγα μου έβγαζε το κλασσικό logo της Mi. (Αν και δεν είναι άξιο αναφοράς, γιατί δεν την ξαναφλάσαρα όταν είδα ότι σταμάτησε στο logo με την 1η Aroma που πή…
-
=============== Οκτ 12th 2017, 12:58pm =============== Λοιπόν επειδή ουσιαστικά έχω φτάσει σχεδόν στο τέλος των διαθέσιμων mb στο 2 partition και δε νομίζω ότι αν θέλω να βάλω και άλλες εφαρμογές ότι μπορώ να κάνω κάτι,"αναγκαστικά-λογικά",θα πάει στο 1ο πιστεύω,οπότε μάλλον θα πρέπει να την αναπροσαρμόσω με περισσότερο χώρο! Υ.Γ.Απλά το θέμα είναι ότι με βάσει το 1ο post,γιατί να υπάρχει πρόβλημα από θέμα κάρτας παραπάνω από 2 gb?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Sd2 partition question
lbchX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπόν έχω αυτό: /data/sdext2: Σύνολο 1.95gb-Χρήση:1.36-Διαθέσιμα:599mb Θέλω να ρωτήσω το εξής επειδή έχει αναφέρει ο φίλος στο 1ο post ότι το ΠΟΛΥ 2gb το 2ρο partition το οποίο και έτσι έκανα! Αν θέλω όμως εγώ να κατεβάσω ότι υπάρχει (έχω Redmi Pro 128 & sdcard 128 gb,αλλά μου αρέσει η μνήμη να'ναι ελεύθερη οπότε και τα βάζω όλα στην κάρτα) πως θα μπούνε που υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 599? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους/ες! Υ.Γ. Θα έβαζα screenshot αλλα δυστυχώς στην 7.3.23 beta (εμένα) δεν δουλε…
-
ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ομάδα του φόρουμ, ανεξάρτητα πότε θα οριστικοποιηθούν όλες οι Ρομς! Προσωπικά έχω το διαολεμένο omega (Ω) !!!
-
Στ'ωραίοι!Λίκε (και γραπτώς )
-
Its a wonderful-wonderful 100.gif !
-
Αρχική οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Πλησιάζεις τα 3 δάχτυλα και στις οθόνες που εμφανίζονται διαλέγεις αυτή που θες. Μπορείς να δεις σε αυτό το βίντεο, για την κίνηση των δαχτύλων: youtube.com/watch?v=CBsQt4nX3ME ” - Ρε τι μαθαίνει κάποιος από άκυρη στιγμή! (like again) 100.gif