Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 438.
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Είδες αν είσαι ξεχασιάρης; Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν; ” 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif 100.gif „το παράχεσα λίγο :P“
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαThank all of you!!! Ή μαγκιά έγινε με το sideload δηλ. ξεχασιάρη!! Και ιδίοις όμμασι!!! --------Δε με ρώτησε ΚΑΝ για το su-το βρήκε μόνο του --------forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33412/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να κάνεις format data --> back ---> back ---> Reboot ---> Recovery και κατόπιν τα wipes ” Done MASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξέχασες να μου γράψεις ότι γράφουμε και Yes στο μνμ που βγάζει γιατί έτσι όπως το είδα μου ήρθε κάπως ! Φυσικά τώρα δε κάνω Reboot System, αλλά πάω να βάλω την ΡΟΜ!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαNope,το Wipe είναι failed! "unable to mount storage" γράφει στο τέλος!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αν θες κάνε και τον οδηγό του ξεχασιάρη ως last resort και αν δεν,περνάς μια fastboot με SP-Flash να ξεμπερδεύεις! Ή με MiFlash αφού έχεις ξεκλείδωτο BL. Να ξεκινήσεις και από άλλη βάση. ” οκ!μαν μου, οπότε λογικά απ'ό,τι καταλαβαίνω όταν μπει το κινητό σε λειτουργία θα φτιάξουν μάλλον και αυτά που σου έστειλα με το other devices.Γιατί αυτό ουσιαστικά βγήκε όταν έκανα απεγκατάσταση αρχικά τους drivers όταν τους πρωτοαναγνώρισε.
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το unauthorized σημαίνει ότι δεν έχει γίνει authorization από εσένα μέσα στο κινητό. Άνοιξε το κινητό σου έχει βγάλει μια προτροπή. Δώσε always trust και ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφού το κινητό δε φορτώνει λόγω της κινέζικης,μένει στο Milogo πώς θα μπω? Μήπως απλά να κάνω τον οδηγό με το ξεχασιάρη? =============== Απρ 1st 2017, 4:13pm =============== Παράθεση από lbchX: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Το unauthorized σημαίν…
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΛοιπόν το έβγαλα και το επανέφερα, αλλά διαπιστώνω με την δικιά μου έκδοση των adb drivers (έχω το Minimal) ότι βγάζει offline, ενώ με τον δικό σου adb driver Unauthorised!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33405/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Άλλαξε θύρα usb για αρχή ναι αυτός είναι ο στόχος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάτσε γιατί με το μπαίνε-βγαίνε έχω τώρα αυτό! --------Κάτσε τώρα γιατί δεν το βλέπει ούτε το PC-------- forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33397/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Άλλαξε usb θύρα αν δεν... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στόχος τώρα δηλ ειναι να το κάνω να το δει Online? (Για να ξέρω τι να πράττω?)
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από lbchX: “ΈΕΕΕΕΕΕεεεελααααα καλησπέραααα!!!Ναι πάντα συνδεδεμένος με το TWRP είμαι συνονόματε! ” Και έχω και αυτό: =============== Απρ 1st 2017, 2:55pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν φαίνεται το κινητό στο My computer; Μπες στο mount και παίξε λίγο με το κουμπί που λέει mtp enabled Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι κομπλέ το εμφανίζει!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΈΕΕΕΕΕΕεεεελααααα καλησπέραααα!!!Ναι πάντα συνδεδεμένος με το TWRP είμαι συνονόματε!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πρώτα σωστά οι drivers και μετά όλα τα άλλα! Αν θες τα λέμε το βραδάκι. Το άλλο που είπες δεν μπορείς να το κάνεις... ” Καλησπέρα μαν μου!Λοιπόν (για να τα δείς το πρωΐ :tongue:). Με λίγο mix salad που έκανα και ευτυχώς πρέπει να βοήθησε και η οδηγάρα σου με τους drivers,έχω τη παρακάτω εικόνα: Πώς σκατά τώρα θα το κάνω να μπω στην εσωτερική μνήμη για να βάλω το "ξεχασμένο αρχείο-ανάθεμά με"?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33368/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Χρόνια πολλά! χε χε. ” Ευχαριστώ =============== Μαρ 31st 2017, 3:12pm =============== @kaggelaris δεν είμαι ακόμα σπίτι αλλά σκέφτομαι μήπως λέω μήπως αν πέρναγα με το MiFlash μέσω fastboot την κινεζική developer και μετά πέρναγα πάλι το recovery? Βέβαια σίγουρα τώρα πρέπει να περαστούν οι drivers για να δουλέψει καλά το fastboot μάλλον!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Βρε να απεγκαταστησεις και να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers σου είπα... Δες και το πρώτο λινκ της υπογραφής μου για να δεις πως πρέπει να φαίνονται σωστά οι drivers στη Διαχείριση συσκευών. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φαντάζομαι εννοούσες τους να ξαναβάλω αυτό το δικό σου αρχείο,το xdi! Γιατί εντωμεταξύ υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που εμφανιζόντουσταν μέσα από το MiFlash όταν πάταγα το Refresh (έβγαινε μια λίστα),αλλά δεν τους χρειαζό…
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σωστά. Παρόλα αυτά όταν βάζεις τους δικούς μου σε προτρέπει να βάλεις Kedacom; Παράξενο... Επίσης μην έχεις συνδεδεμένο το κινητό όταν εγκαθιστάς τα προγράμματα οδήγησης. Καλύτερα σύνδεσέ το μετά. Αν εξακολουθείος να έχεις δυσκολίες, στείλε μου με PM Teamviewer Credentials να το δούμε μαζί. ” Thank you boy! Και όλα αυτά στα γενέθλιά μου!Θα πάρω λαχείο!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΚαλημέρα, εγώ όταν έσβησα αυτό το Lemobile,που ουσιαστικά το'σβησα κάνοντας δεξι κλικ εκεί που έλεγε Android Mobile Interface (κάτι τέτοιο) κλίκαρα και το κουτάκι που έλεγε Delete this driver!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Διάβασε και τον οδηγό... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προχωράω?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33303/ Έκανα και Disable Driver signature απο την αρχη (αν και παλαιότερα με άλλο κινητό το είχα ήδη κάνει) Ξέχασα να αναφέρω ότι το κινητό την στιγμή που πάω να βάλω τους drivers το έχω ήδη συνδεδεμένο..
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Βρε να απεγκαταστησεις και να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers σου είπα... Δες και το πρώτο λινκ της υπογραφής μου για να δεις πως πρέπει να φαίνονται σωστά οι drivers στη Διαχείριση συσκευών. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραία κατεβάζω τότε το Link με τους drivers σου για τα Xiaomi! Γιατί φυσικά το LeMobile εξακολουθεί να υφίσταται!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΈκανα ανοιγοκλείσιμο! Λόγω του ότι είναι offline και που υπάρει στο PC ως Redmi Pro όταν μπαίνω μέσα και πάω να βάλω το αρχείο της Rom μου λέει φυσικά: The device has either stopped responding or has been disconnected!