Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 438.
-
Παράθεση από kostas234: “Ναι έχεις δίκιο σήμερα πήγα να πληρώσω με το τηλέφωνο και δεν το δέχτηκε Πιστεύω θα βγάλει update ” Εγώ εντωμεταξύ επειδή ακόμα έχω το Mi 10 Lite 5g, (περιμένω να ξεκλειδωθεί ο bootloader για το Poco f5 pro), δουλεύω αυτή την στιγμή το 14.5 PlayIntegrityFix... Εξής παράξενο: Μου'χε χαλάσει από το 14.5, έγινε το update στο 14.6 το οποίο δεν μου δούλευε, πέρασα παλαιότερο πορτοφόλι, και τώρα δουλεύει προς το παρόν με 14.5 !
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Καλημέρα, για να δουλέψει έστω και προσωρινά το wallet αν βάλω την eu θα δουλέψει ή χρειάζεται κάτι περισσότερο; ” Όταν εννοείς eu, από το ξένο site της xiaomi ή μέσω sourceforge?
-
APK για μεταφορά αρχείων (sms,apks,φωτογραφίες) από Xiaomi σε Xiaomi
lbchX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλο το team, κάτοχος POCO F5 Pro 5g θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει κάτι εναλλακτικό αντί του "Share Me" το οποίο χθες (δυστυχώς) δεν με βοήθησε τόσο πολύ..? Βρήκα κάτι Mobile Trans και το Mi Mover γράφει ότι είναι καλό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα, just for info, αν και με Mi 10 Lite (monet) που δεν υπάρχει (πλέον) rom, εμένα δούλεψε με το PlayIntegrityFix από github! Και το SafetyNet περισσότερο (αν κατάλαβα καλά) το έβαλα για πιστοποίηση της συσκευής! Αυτά!
-
Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω, το anti-roll back ισχύει και για τα νέα κινητά?
-
Κάτι τελευταίο? Για το συγκεκριμένο, υπάρχει και TWRP Recovery: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote12Turbo_POCOF5_V14.0.23.0.TMRCNXM_v14-13.zip?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει ήδη Stable XTRV ROM για την συσκευή σου >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote12Turbo_POCOF5_V14.0.23.0.TMRCNXM_v14-13.zip ” Αγαπητέ Δημήτρη, δεν το έχω ακόμα , αλλά σκέφτομαι να το πάρω! Υπάρχει και Recovery/TWRP για αυτό? Υ.Γ Ρωτάω επειδή θέλω να το έχω και αυτό με root και τα σχετικά !
-
Παράθεση από lbchX: “Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω για το Poco F5 που σκέφτομαι να πάρω τα Χριστούγεννα (αφού πλέον Mi 10 Lite dead) είμαστε οκ για Recovery + XTRV Rom, θα βγουν και Devs Roms? Υ.Γ Είδα βέβαια στο link των Roms ότι στην ουσία η Rom που έχει συμβαδίζει με το Note 12 Turbo... ” Το ξαναποστάρω, μήπως δεν το είδατε!
-
Παράθεση από ioann1s: “Καλημέρα, το πρόβλημα εμφανίστηκε χθες και σε εμένα (unlocked xiaomi.eu & unrooted) και για την ώρα παίζω με downgraded wallet v 23.40.573941391 από APKpure. Στα QA του wallet αναφέρει ότι ο unlocked bootloader είναι αιτία για να μην δουλεύει.... ” Εμένα τζίφος γαμώτο μου, με το apk που αναφέρατε! Λέει το κλασικό ότι δεν υποστηρίζει και πλέον είμαι με την κάρτα μαζί!
-
Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω για το Poco F5 που σκέφτομαι να πάρω τα Χριστούγεννα (αφού πλέον Mi 10 Lite dead) είμαστε οκ για Recovery + XTRV Rom, θα βγουν και Devs Roms? Υ.Γ Είδα βέβαια στο link των Roms ότι στην ουσία η Rom που έχει συμβαδίζει με το Note 12 Turbo...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Στις 14 Roms περιλαμβάνεται και το Magisk ή το κατεβάζεις ξεχωριστά? ” Ξεχωριστά θα το βάλεις. Υπάρχει μια σκέψη εάν αρχίσουμε να δίνουμε και εβδομαδιαίες Developer ROM να τις έχουμε Pre-Rooted με Magisk και Read-Write τα Partitions. ” Το κακό είναι ότι πήγαινα για PC και μου φαίνεται τα Χριστούγεννα θα πρέπει να ψάξω για κινητό....με τα απαραίτητα για να παίρνει τις ROMS ! Υ.Γ ΑΤΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!
-
Καλησπέρα στο μαχητικό team, απ'ό,τι κατάλαβα (δυστυχώς) προς το παρόν πάπαλα ROM για Mi 10 Lite 5g !
-
Καλησπέρα (και καλή σεζόν σε όλους ), επειδή όλο το ξέχναγα να ενημερώσω, να σας αναφέρω ότι μέσω ενός video από έναν Ινδό :P, βρήκα την λύση και πλέον πληρώνω με Google Pay! Στην ουσία ανέφερε ότι πρέπει να βάλεις σε Hide μέσω του Magisk και το Playstore και τις Υπηρεσίες Google Play, καθώς και οποιαδήποτε άλλη λειτουργία αφορά το Playstore για να μπορέσει να προχωρήσει η επικύρωση της κάρτας από το Google Play! Αυτά, καλή συνέχεια!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “@MIUI_ART αγαπητέ για το Mi 10 Lite monet τζίφος ακόμα για νέα ε? Ό,τι κάναμε..... κάναμε ” Θέλει πολύ ελεύθερο χρόνο για να ολοκληρωθεί η παραγωγή και η διανομή νέων XTRV ROM μετά από πολλές δοκιμές, και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν τον έχουμε διαθέσιμο. ” Και βάσει βέβαια και παλαιότητας κινητού!
-
@MIUI_ART αγαπητέ για το Mi 10 Lite monet τζίφος ακόμα για νέα ε? Ό,τι κάναμε..... κάναμε
-
@MIUI_ART έκανα flash ξανά το TWRP Recovery αλλά δεν θέλει να μπει, μήπως να έβαζα την τελευταία ROM απ'ό,τι είδα την 13.0.4, αν θα έφτιαχνε? Από την άλλη μπορώ να κάνω Update στην ήδη υπάρχουσα, χωρίς TWRP ή fastboot?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
Μήνυμα@MIUI_ART γράψε λάθος σε αυτό που είπα για το Power button, μάλλον θα πρέπει να ξαναπεράσω το TWRP γιατί δεν βλέπω κάτι να γίνεται!
-
Ρε παιδιά τελικά φτιάξανε τα Updates των Roms, γιατί ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ενημέρωση Rom ή το κιν μου επανήλθε μόνο του σε παλιά έκδοση ?