Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 438.
-
Παράθεση από lbchX: “Παράθεση από gsfak: “Παράθεση από lbchX: “Κάνανε μια ενημέρωση στο Google pay και συνεχίζει να μου λέει "Πρόβλημα επικοινωνίας με την τράπεζα και ότι δεν λειτουργεί το NFC"!! Ενώ φυσικά με Winbank Pay πληρώνω κανονικά, ακόμα..! ” ΠΙθανως σχετιζεται με το δικο μου παρομοιο προβλημα... Στα καλα καθουμενα σημερα σε Mi 10T Pro εμφανιστηκε μηνυμα απο το google pay οτι το NFC σταματαει να δουλευει γιατι βρισκει πειραγμενη τη συσκευη με custom rom η/και ξεκλειδωτο boot loader. Σε α…
-
Παράθεση από gsfak: “Παράθεση από lbchX: “Κάνανε μια ενημέρωση στο Google pay και συνεχίζει να μου λέει "Πρόβλημα επικοινωνίας με την τράπεζα και ότι δεν λειτουργεί το NFC"!! Ενώ φυσικά με Winbank Pay πληρώνω κανονικά, ακόμα..! ” ΠΙθανως σχετιζεται με το δικο μου παρομοιο προβλημα... Στα καλα καθουμενα σημερα σε Mi 10T Pro εμφανιστηκε μηνυμα απο το google pay οτι το NFC σταματαει να δουλευει γιατι βρισκει πειραγμενη τη συσκευη με custom rom η/και ξεκλειδωτο boot loader. Σε αλλο νημα που το συζητ…
-
Κάνανε μια ενημέρωση στο Google pay και συνεχίζει να μου λέει "Πρόβλημα επικοινωνίας με την τράπεζα και ότι δεν λειτουργεί το NFC"!! Ενώ φυσικά με Winbank Pay πληρώνω κανονικά, ακόμα..!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ποια ROM έχεις επάνω ? Στο δικό μου Monet δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το Recovery.. ” 13.0.3...επειδή το έκανα μέσω Quick Reboot, το έκανα και με το Power αλλά δεν, πιθανότατα να θέλει πάλι πέρασμα!
-
Παράθεση από lbchX: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Υ.Γ Ήρθε mail ότι θα καταργηθεί το NFC pay μέσω winbank! ” Δεν καταργείται η πληρωμή μέσω NFC, απλά θα μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσα από την ίδια την εφαρμογή της τράπεζας που υπάρχει στο Google play και όχι από τρίτες εφαρμογές. ” Ακόμα και έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μ'αφήνει να προσθέσω την κάρτα της Πειραιώς... ” Ακόμα συνεχίζεται το πρόβλημα με το NFC, μάλιστα έχω απενεργοποιήσει και στο Magisk και το Winbank και…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lbchX - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη, δεν ξέρω όπως αναφέρει φίλος πιο πάνω αλλά σε Monet το τελευταίο recovery, μου κάνει flash στο logo του και στην ουσία δεν μπαίνει στο recovery Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Υ.Γ Ήρθε mail ότι θα καταργηθεί το NFC pay μέσω winbank! ” Δεν καταργείται η πληρωμή μέσω NFC, απλά θα μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσα από την ίδια την εφαρμογή της τράπεζας που υπάρχει στο Google play και όχι από τρίτες εφαρμογές. ” Ακόμα και έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μ'αφήνει να προσθέσω την κάρτα της Πειραιώς...
-
Καλησπέρα σε όλους και Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! Γνωρίζεται αν σας πετάει σφάλμα το winbank στο Google Pay, ότι και καλά δεν υποστηρίζει NFC, ενώ υπάρχει? Υ.Γ Ήρθε mail ότι θα καταργηθεί το NFC pay μέσω winbank! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα, ερώτηση: Για Poco M3 Pro 5g έχουμε υλικό? Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα @MIUI_ART γιατί έκανα το Update της 13.0.3 (monet) και μου βγάζει καθώς πατάω σε εφαρμογή "περιμένετε να ολοκληρωθεί η επανεκίννηση για να ανοίξουν οι εφαρμογές"? Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Ξανακάνω το Update Edit: Όλα οκ αγαπητέ, απλά ξαναπέρασα το magisk.boot img και κομπέ! Tnx
-
Καλησπέρα @MIUI_ART γιατί έκανα το Update της 13.0.3 (monet) και μου βγάζει καθώς πατάω σε εφαρμογή "περιμένετε να ολοκληρωθεί η επανεκίννηση για να ανοίξουν οι εφαρμογές", επίσης πήγαινα στα τηλέφωνα και περίμενα, δεν έδειχνε κάτι? Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Ξανακάνω το Update Edit: το έφτιαξα, αλλά μάλλον όταν πάω να patchάρω το Magisk σύμφωνα με τις οδηγίες τότε συμβαίνει αυτό..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “@MIUI_ART καλησπέρα, αν την τελευταία του Monet , την 13.0.3 την περάσω μέσα από το Update που βγάζει το σύστημα, δεν γίνεται? Θα πρέπει από το PC? Ευχαριστώ ” Είναι Fastboot και πρέπει να την κατεβάσεις στο PC σου και να την κάνεις Flash σε Fastboot Mode. ” Ή fastboot_update?
-
@MIUI_ART καλησπέρα, αν την τελευταία του Monet , την 13.0.3 την περάσω μέσα από το Update που βγάζει το σύστημα, δεν γίνεται? Θα πρέπει από το PC? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “@lbchX έχεις καταφέρει να περάσεις TWRP στο Monet? ” Δεν ξέρω έχει βγει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Καλησπέρα στο team, η τελευταία rom για Monet είναι πάλι μέσω fastboot ή μπορεί να γίνει και από πάνω? ” Η τελευταία ROM που είχε βγει για το Monet (Mi 10 Lite 5G) ήταν σε Fastboot.Ελπίζουμε η επόμενη να είναι σε Recovery αν υπάρχει συμβατό TWRP Recovery για Android 12 ROM. ” Έχω 13.0.2 και υπάρχει ενημέρωση για 13.0.3 αλλά απ'ό,τι κατάλαβα θα πρέπει να κάνω ότι έκανα και στην προηγούμενη μέσω fastboot_update command
-
Καλησπέρα στο team, η τελευταία rom για Monet είναι πάλι μέσω fastboot ή μπορεί να γίνει και από πάνω?
-
Γιατί έχω το παρακάτω error όταν πάω να κατεβάσω γραμματοσειρά: "error get order|200003"
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Καλησπέρα, ξέρει κανείς πώς μπορούμε να επαναφέρουμε τα fonts της 12 στην 13, είναι Sans? ” Sans αν θυμάμαι καλά είναι. Μπορείς να αλλάξεις και τις ρυθμίσεις το μέγεθος και το πάχος ώστε να προσαρμόσεις τα Fonts που έχει τώρα το MIUI 13 ώστε να μοιάζουν με τα παλιά. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα νέα Fonts. ” Οκ, υπάρχει περίπτωση να θυμάσαι της 12 ποιά ήταν?